Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Így teszteld a Billingót…
Tippek - 2015.11.06. - 1 p. olvasás

Így teszteld a Billingót

Számtalan kérdés érkezik az ügyfélszolgálatunkra, hogyan lehet tesztelni a Billingót. A mai posztban összeszedtünk minden fontos tudnivalót ezzel kapcsolatban.

Billingo vélemények - teszteld le a Billingót!

A regisztráció

Fontos tudni, hogy a Billingóba csak hivatalosan bejegyzett cégek, valós adataikkal regisztrálhatnak. Ezt a regisztrációt követően minden esetben ellenőrizzük.

TESZT

Ha csak tesztelni szeretnéd a Billingót, akkor is valós adatokat adj meg, viszont a cégnév mellé jól láthatóan, nagy betűkkel írd be a TESZT szócskát is. Így teszteld a Billingót

A partnerek

A tesztként használt fiókban felesleges valós partnereket megadni, mert ha később törlöd a fiókot, akkor a rögzített adataid is elvesznek. A legjobb, ha a név mellett itt is szerepel a TESZT szó.

A legfontosabb

Fontos tudnod, hogy amennyiben hivatalos számlát állítasz ki, akkor a számlázó programot be kell jelentened a NAV felé. Illetve innentől kezdve csak stornózni tudod a létrehozott számlákat. Az első hivatalos számla kiállítása után a fiókodat már TILOS törölni.

Hogyan nézheted meg a számlákat?

A tesztként használt fiókban a Mentés piszkozatként vagy Díjbekérő létrehozása gombokat használd. Ha számlát szeretnél létrehozni, akkor ne valós partnerek nevére állítsd ki a számlát, és a partner cégnevének megnevezésében használd a TESZT szót. Így teszteld a Billingót

Fiók törlése

A létrehozott teszt fiókod tartalmát az első hivatalos számla kiállítása ELŐTT a Beállítások/Törlés fül alatt tudod törölni. Ehhez add meg kétszer a jelszavadat, írd be a TÖRLÉS szót és kattints az Adatok törlése gombra. Az eddig elkészített számláidat és fiókod teljes tartalmát töröljük. A törlés nem visszavonható. Így teszteld a Billingót Kérdéseid esetén írj ügyfélszolgálunknak a hello@billingo.hu e-mail címre.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram