Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Így teszteld a Billingót…
Tippek - 2015.11.06. - 1 p. olvasás

Így teszteld a Billingót

Számtalan kérdés érkezik az ügyfélszolgálatunkra, hogyan lehet tesztelni a Billingót. A mai posztban összeszedtünk minden fontos tudnivalót ezzel kapcsolatban.

Billingo vélemények - teszteld le a Billingót!

A regisztráció

Fontos tudni, hogy a Billingóba csak hivatalosan bejegyzett cégek, valós adataikkal regisztrálhatnak. Ezt a regisztrációt követően minden esetben ellenőrizzük.

TESZT

Ha csak tesztelni szeretnéd a Billingót, akkor is valós adatokat adj meg, viszont a cégnév mellé jól láthatóan, nagy betűkkel írd be a TESZT szócskát is. Így teszteld a Billingót

A partnerek

A tesztként használt fiókban felesleges valós partnereket megadni, mert ha később törlöd a fiókot, akkor a rögzített adataid is elvesznek. A legjobb, ha a név mellett itt is szerepel a TESZT szó.

A legfontosabb

Fontos tudnod, hogy amennyiben hivatalos számlát állítasz ki, akkor a számlázó programot be kell jelentened a NAV felé. Illetve innentől kezdve csak stornózni tudod a létrehozott számlákat. Az első hivatalos számla kiállítása után a fiókodat már TILOS törölni.

Hogyan nézheted meg a számlákat?

A tesztként használt fiókban a Mentés piszkozatként vagy Díjbekérő létrehozása gombokat használd. Ha számlát szeretnél létrehozni, akkor ne valós partnerek nevére állítsd ki a számlát, és a partner cégnevének megnevezésében használd a TESZT szót. Így teszteld a Billingót

Fiók törlése

A létrehozott teszt fiókod tartalmát az első hivatalos számla kiállítása ELŐTT a Beállítások/Törlés fül alatt tudod törölni. Ehhez add meg kétszer a jelszavadat, írd be a TÖRLÉS szót és kattints az Adatok törlése gombra. Az eddig elkészített számláidat és fiókod teljes tartalmát töröljük. A törlés nem visszavonható. Így teszteld a Billingót Kérdéseid esetén írj ügyfélszolgálunknak a hello@billingo.hu e-mail címre.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top