Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Így teszteld a Billingót…
Tippek - 2015.11.06. - 1 p. olvasás

Így teszteld a Billingót

Számtalan kérdés érkezik az ügyfélszolgálatunkra, hogyan lehet tesztelni a Billingót. A mai posztban összeszedtünk minden fontos tudnivalót ezzel kapcsolatban.

Billingo vélemények - teszteld le a Billingót!

A regisztráció

Fontos tudni, hogy a Billingóba csak hivatalosan bejegyzett cégek, valós adataikkal regisztrálhatnak. Ezt a regisztrációt követően minden esetben ellenőrizzük.

TESZT

Ha csak tesztelni szeretnéd a Billingót, akkor is valós adatokat adj meg, viszont a cégnév mellé jól láthatóan, nagy betűkkel írd be a TESZT szócskát is. Így teszteld a Billingót

A partnerek

A tesztként használt fiókban felesleges valós partnereket megadni, mert ha később törlöd a fiókot, akkor a rögzített adataid is elvesznek. A legjobb, ha a név mellett itt is szerepel a TESZT szó.

A legfontosabb

Fontos tudnod, hogy amennyiben hivatalos számlát állítasz ki, akkor a számlázó programot be kell jelentened a NAV felé. Illetve innentől kezdve csak stornózni tudod a létrehozott számlákat. Az első hivatalos számla kiállítása után a fiókodat már TILOS törölni.

Hogyan nézheted meg a számlákat?

A tesztként használt fiókban a Mentés piszkozatként vagy Díjbekérő létrehozása gombokat használd. Ha számlát szeretnél létrehozni, akkor ne valós partnerek nevére állítsd ki a számlát, és a partner cégnevének megnevezésében használd a TESZT szót. Így teszteld a Billingót

Fiók törlése

A létrehozott teszt fiókod tartalmát az első hivatalos számla kiállítása ELŐTT a Beállítások/Törlés fül alatt tudod törölni. Ehhez add meg kétszer a jelszavadat, írd be a TÖRLÉS szót és kattints az Adatok törlése gombra. Az eddig elkészített számláidat és fiókod teljes tartalmát töröljük. A törlés nem visszavonható. Így teszteld a Billingót Kérdéseid esetén írj ügyfélszolgálunknak a hello@billingo.hu e-mail címre.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés