Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Izgalmasak a Billingo szeptemb…
Velünk történt - 2020.10.02. - 5 p. olvasás

Izgalmasak a Billingo szeptemberi fejlesztései

Látványos fejlesztési listát véglegesíthettünk szeptemberben, amelyek közül az egyik legjelentősebb a Multiprofil élesítése volt. De koránt sincs itt vége a varázslatnak. Nézd meg, mennyi újdonsággal bővült a Billingód az elmúlt hetekben.

Izgalmasak a Billingo szeptemberi fejlesztései

Partnerekhez rendelhető %-os kedvezmények

Egyes partnereid állandó kedvezményben részesülnek? A Billingóddal most még egyszerűbben számlázhatsz nekik. Az új fejlesztésnek köszönhetően mostantól a partneredhez állandó kedvezményt állíthatsz be, így számlázáskor a Billingo automatikusan levonja a rögzített kedvezményt. 

A új partnerkedvezményeket a Partnerek menüpontban állíthatod be. Válaszd ki a partnert, akinek egyedi kedvezményt szeretnél adni, majd az Egyedi számlázási beállítások blokkban add meg az állandó kedvezmény mértékét. A beállítás rögzítéséhez ne felejts el a Mentés gombra kattintani. 


Még okosabb a Billingo Okos számlatömb

A Billingo Okos számlatömbökkel már eddig is teljesen egyedileg kezelhetted a különböző üzletágakat vagy vállalkozásod egyes területeit. Mostantól még inkább egyedivé teheted a számlatömbjeidet. 

Új, egyedi küldő e-mail cím beállítási lehetőség

Ezzel a funkcióval minden egyes számlatömbödhöz külön e-mail címet állíthatsz be. Ez azért jó, mert a számlaértesítőben az Üzenet küldése gombra kattintva erre az e-mail címre érkeznek majd az üzenetek. Így mindig azonnal tudni fogod, melyik számláddal kapcsolatban érkezett kérdés vagy észrevétel.

Új, egyedi küldőt állíthatsz be

Ez azért nagyon hasznos, mert a számla címzettje az értesítő küldőjéből azonnal felismeri majd, hogy tőled érkezett számlája. Ez azt jelenti, hogy akár minden egyes számlatömbnél egyedi ügyintézői névvel mehetnek ki az e-mailek. Szuper, igaz?

Új, titkos címzettet állíthatsz be

Mostantól minden számlatömbhöz egyedi, titkos e-mail címet állíthatsz be, ahova másolatként szintén kiküldi a rendszer a számlaértesítőt. Ez akkor hasznos, hogy pl. küldőként egy másik e-mail címedre is szeretnéd megkapni a kiállított számlákat vagy minőségellenőrzési szempontból tartanád ezt fontosnak.

A fenti funkciókat a Beállítások/Számlatömbök menüben állíthatod be, ha új számlatömböt hozol létre, vagy meglévő számlatömb esetén a sor végi műveleti gombra kattintasz. 


Könyvelőknek: Új adatexport a Tensoft Kettős Könyvvitel Rendszerhez

Élesítettük a Tensoft Kettős Könyvvitel Rendszer (v29.65) könyvelő program igényeinek megfelelő formátumú Billingo adatexport funkciót. Így már azok is gyorsíthatják és egyszerűsíthetik az adatrögzítési feladataikat, akik ezt a rendszert használják. A korábbi alap Tensoft Kettős Könyvviteli Rendszerrel kompatibilis adatexport is megmaradt és változatlanul használható. 

A Tensoft Kettős Könyvvitel Rendszerrel (v29.65) kompatibilis adatexportot az Adatexportok menüpontban az Export típusa sorban választhatod ki. 

Elindult a Billingo Multiprofil 

A hónap legjelentősebb fejlesztése minden kétséget kizáróan a Billingo Multiprofil elindulása volt. A Billingo Multiprofil azért fantasztikus funkció, mert egyetlen Billingo fiókodból menedzselheted az összes további fiókodat, anélkül, hogy folyton felhasználónévvel és jelszóval kellene váltanod a profilok között. 

A Multiprofil összevonással teljesen egy fiók alá rendelheted a különböző vállalkozásaid számlázását, úgy, hogy a profilok autonómiája megmarad és minden egyes funkció, beállítás és jogosultság teljesen egyedileg állítható be. 

A funkcióról ITT írtunk részletesen, a beállítás menetéről pedig ITT készítettünk képes útmutatót a blogba. 

Arra is gondoltunk, ha esetleg nem összevonni, csupán megosztani szeretnéd a profilt pl. egy munkatársaddal. A Multiprofilban erre is van lehetőséged, a beállításához ITT találsz képes útmutatót.

Hozd létre a saját Billingo Tesztprofilodat

Az új Multiprofil funkció mellett teljesen átalakult a Billingo tesztfelülete is, ami nagyon hasznos lesz, ha az éles használat előtt, kockázat nélkül szeretnéd kipróbálni a Billingo új funkcióit. 

A Billingo Tesztprofilodat új profilként hozhatod létre, csak néhány gombnyomás az egész. ITT találsz hozzá képes útmutatót is. 

Új nyomtatóbarát számlasablon a hagyományos, papír alapon számlázóknak

A felhasználói visszajelzések alapján kiemelten fontos jelzőt kapott a nyomtatóbarát számlasablon, aminek azok a felhasználóink örülnek igazán, akik hagyományos, papír alapú számlát állítanak ki a vevőiknek, partnereiknek.

A nyomtatóbarát számlasablon azért különleges, mert nem tartalmaz szürkeárnyalatos adatokat, azaz a számla minden adata fekete színnel jelenik meg. Szebb, pontosabb a nyomtatási kép és kevesebb festékre is van szükség a nyomtatáshoz. 

Írtunk róla többet a Billingo blogban is »


Újdonságok a stornószámlák kiállításában

Mostantól megadható a stornózás oka

Több tucatnyi oka lehet, amiért stornóznod kell egy számlát, mostantól ennek rögzítésére külön felületet találsz a Billingóban. Kattints a stornózni kívánt számlasor végén található műveleti ikonra, majd válaszd ki a Stornó lehetőséget. 

A felugró ablakban megadhatod a stornózás okát és az e-mail címet is, amire a Billingód elküldni a stornószámládat.

Nagyon sokat kérték ezt a fejlesztést, bízunk benne, hogy Te is nagyon örülsz neki. 

Azonnal, e-mailben elküldheted a stornószámlát

Ha a partnerednek is szeretnéd továbbítani a stornószámlát, azt mostantól nem kell külön, utólag megtenned. A felugró ablakban megadhatod az e-mail címét, így a mentést követően a Billingós automatikusan e-mailben elküldi neki. 

Teljesítés dátumához igazodik az aktuális MNB árfolyam

Ez a funkció akkor lesz hasznos számodra, ha devizában számlázol az ügyfeleidnek. Az új fejlesztésnek köszönhetően a Billingo a devizás számlát a teljesítés időpontjában érvényes MNB árfolyamnak megfelelően állítja ki, és ez az összeg kerül az Árfolyam mezőbe is. 

Ez azért jó, mert ezzel a fejlesztéssel már nemcsak az aznap aktuális árfolyamot képes kezelni a számlázód, hanem korábbi napok árfolyamait is. 

Használd örömmel az új funkciókat vagy próbáld ki az újdonságokat a vadonatúj Billingo Tesztprofilodban!
Irány a Billingo


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés