Jön az árváltozás, de most akár több évre is befagyaszthatod az árakat

Billingo hírek 2023.03.02. - 5 p. olvasás

Eljött a nap, amit minden erőnkkel szerettünk volna elkerülni. Bármennyire is szeretnénk, a jelenlegi gazdasági környezetben nem tudjuk tovább tartani a jelenlegi árakat. Billingo hűségedért viszont ezúttal sem leszünk hálátlanok és hoztunk néhány lehetőséget is, amivel most azonnal spórolni tudsz. Sőt, akár a jelenlegi árakat is fixálhatod.

Jön az árváltozás, de most akár több évre is befagyaszthatod az árakat

Ezután is értetek, nektek fejlesztjük a Billingót

Az elmúlt években a Billingo újító megoldásaival, stabilitásával és építő rugalmasságával méltán nőtt a legnépszerűbb vállalkozástámogató online szolgáltatások közé. 

A megszokott és magunktól is elvárt minőséget a jövőben is biztosítani akarjuk.

99,995%-os rendelkezésre állás

A Billingo blogban részletesen is írtunk róla, hogy szervereink Frankfurtban, három különböző, egymástól fizikailag legalább kilométer távolságban lévő szerverteremben futnak. Ezek párhuzamos működése garantálja, hogy a számlázás az év minden egyes napján, még üzemzavar vagy leállás esetén is problémamentesen működjön. 

Ahol tudunk, továbbra is segítünk

A Billingósként már tapasztalhattad, hogy rendszeresen kikérjük a véleményedet a tervezett fejlesztésekkel, változtatásokkal kapcsolatban. Az öncélú újítások helyett valóban úgy alakítjuk a szoftvert, hogy minél inkább támogassa a mindennapi munkát. 

Felhasználóink javaslatai alapján készült többek között több ezer átalányadózásra váltó Billingósnak az Átalányadó Kalkulátor, az Átalányadó Asszisztens és az Átalányadó Asszisztens Plusz is. Hamarosan pedig egy olyan új, ingyenes szolgáltatásunk is debütál, amivel még inkább megkönnyítjük a számlázás automatizálását. 

Nem követjük, diktáljuk a trendeket

Gyors változásokból volt bőven az elmúlt években, és mindannyian tapasztaltuk, hogy az előre menekülés a megoldás a piaci környezet új kihívásaira. A Billingo szolgáltatásai most és a jövőben, a legnehezebb helyzetekben is segítenek 

  • előre menekülni (Pályázatfigyelő)
  • csökkenteni az üzleti kockázatokat (Céginfó, Partnerfigyelő)
  • növelni a bevételeket (Billingo Ads)

Még több időt és pénzt spórolunk

Hiába az áremelés a mai blogposzt fő témája, ne tévesszük szem elől, hogy a Billingo megoldásaival órákat spórol. Minél több feladatot tudsz automatizálni, minél inkább csökkenteni tudod a felesleges adminisztrációt, annál több időd szabadul fel, és fordíthatod a bevételek növelésére. 

Ezt támogatják 

  • az automatizmusok (automatikus számlázás, fizetési emlékeztetők, Billingo Ads stb.) 
  • a gyorsabb folyamatok (árajánlat, megrendelőlap, szállítólevél, teljesítési igazolás gombnyomásra stb.)
  • partnereink által nyújtott professzionális szolgáltatások (havi 1 óra pályázati tanácsadás, kintlévőségek behajtás gombnyomásra stb.)
  • a manuális munkát kiváltó megoldások (kimenő és bejövő banki adatok, automatikusan megjelenő kiadási adatok stb.) 
  • az egyetlen felületre költöztetett cégvezetést támogató eszközök (céginformációk, pályázati újdonságok, kritikus negatív események a partnerekről stb).

A Bilingo továbbra is a legjobb választás, ha tudatosan építed a vállalkozásodat és még több üzleti sikerre vágysz. 

De ezt mind tudjuk, nézzük, hogyan változnak az árak, és hogyan úszhatod meg az áremelést. 

Nem tréfa: Árváltozás 2023. április 1-től

Jó hír, hogy az áremelés kizárólag a számlázó és a számlázót is tartalmazó csomagokat érinti. Ne aggódj, az előfizetésekkel továbbra is korlátlanul e-számlázhatsz és tranzakciós díjat sem számítunk fel az e-számlák után. Így a Billingo az áremelést követően is az egyik legkedvezőbb árú online számlázó marad a piacon.

NEM változik az előfizetési díja az alábbi szolgáltatásoknak és kiegészítőknek sem:

  • API csomagok
  • Átalányadó Asszisztens Plusz
  • Pályázatfigyelő
  • Céginfó
  • Partnerfigyelő
  • Készletkezelő
  • Bankszinkron Plusz
  • White Label
  • Billingo Ads


Úszd meg az áremelést és betonozd be a 2021-es árakat akár több évre

A Billingo hűségedet mindenképpen szeretnénk meghálálni. 

2023. március 31-ig lehetőséget biztosítunk, hogy akár 5 vagy akár még több évre is bebetonozd a 2021-es árakat. 

Hosszabbítsd meg most a számlázó előfizetésedet, válts nagyobb előfizetésre vagy akár Billingo Business vagy Billingo One csomagra és március 31-ig ezt változatlan áron megteheted. 

Fontos!

  • Bármennyi évre meghosszabbítható az előfizetés, a rendszer technikai okokból azonban egyszerre csak 1 évet tud kezelni. Így ha 5 évre akarsz hosszabbítani, akkor 5x kell megismételni az előfizetést.
  • Magasabb előfizetés vagy Billingo Business, Billingo One csomagra váltás esetén a meglévő előfizetésből még hátralévő időszak értékével meghosszabbítjuk az újonnan megvásárolt előfizetés, csomag időtartamát.
  • Több Billingo előfizetés (Multiprofil) esetén ne felejtsd el minden egyes profil esetén külön meghosszabbítani az előfizetéseket.
  • Az áremelés a könyvelői kedvezményt nem érinti. Könyvelőként továbbra is ingyenes a Billingo Basic vagy Standard előfizetés használata. Legalább 10 Billingós ügyfél és összekötés esetén pedig továbbra is ajándékba adjuk a Billingo One-t.

Az áremelés a régi típusú KATA, Master és Innovátor előfizetéseket nem érinti, új előfizetést azonban akár most is válthatsz. Előfizetés váltás esetén a régi előfizetés (és annak funkciói) megszűnnek és a számlázó az új előfizetés funkcionalitása szerint használható tovább. 

Az előfizetést a Billingo fiókod / Előfizetéseim menüpontban hosszabbíthatod meg, és ugyanitt tudsz nagyobb előfizetésre vagy kedvezőbb csomagra is váltani.

Spórolj duplán: válts haviról éves előfizetésre

Havi Billingo előfizetőként még többet is spórolhatsz, mert éves előfizetés esetén 2 hónap díját eddig is elengedtük. 

Duplán is spórolhatsz ezért, ha 

  • haviról éves előfizetésre váltasz,
  • bebetonozhatod a 2021-es árakat. 

Lépj be a fiókodba és válaszd ki a számodra legjobb ajánlatot!

Szóljunk mindenkinek! Segítesz?

Fontosnak tartjuk, hogy az árváltozásról minél előbb, minden billingóst és Billingóra váltáson gondolkodót értesíteni tudjunk, így az előttünk álló 1 hónapban minél többen tudjátok bebetonozni a kedvezőbb, 2021-es árakat. 

Szólj ezért kérjük minden ismerősödnek, akiről tudod, hogy már billingózik és azoknak is, akikben felmerült, hogy Billingóra váltanának, hogy ki tudják használni ezt a lehetőséget. 

Oszd meg velük a blogposztot. Hálásan köszönjük. 

Nincs még Billingo fiókod? Regisztrálj és fizess elő számlázóra vagy csomagra 2023. március 31-ig a jelenlegi árakon!

Regisztráció »

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top