Különbözőek ÉS egyenlőek vagyunk

Billingo hírek 2023.05.25. - 3 p. olvasás

A Billingónál nem különböztetünk meg senkit a bőrszíne, a nemzetisége, a neme, a kora, a hajszíne, a nemi irányultsága, az egészségügyi állapota, a vallási vagy politikai nézetei és egyáltalán bármi miatt. Minden kollégánkat, partnereinket és ügyfeleinket egyenlő bánásmódban részesítünk, és hisszük, hogy mindenkinek ugyanannyi tisztelet jár. Nálunk ez alap, de mivel még mindig tapasztalható a világban diszkrimináció, kiemelt fontossággal kezeljük, hogy erről a lehető legtöbbet kommunikáljunk.

esélyegyenlőség

Szerintünk mindenki egyenlő, és a különbözőségeink elismerése és elfogadása út a jobb világ felé. Mutatjuk, ennek az eszmének az előmozdításáért mit tesz a Billingo.

A színfalak mögött…

A szervezeten belül fontosnak tartjuk, hogy minden kollégát a kvalitásai alapján foglalkoztatunk, és a barátságos munkahelyek táborát erősítjük. A jó munkahelyen mindenki biztonságban és jól érzi magát. A csapatépítőink és a mindennapjaink is erről szólnak, hogy ha gőzerővel dolgozunk, akkor azt vidáman és egy közös célért tehessük.

Három divíziónk élén is női vezetővel dolgozunk, a marketing, a sales és az ügyfélszolgálat irányítását is hölgy kollégák végzik. Munkájuk gyümölcse pedig megannyi dicsérő e-mail és annyi marketing-díj, többek közt Marketing Diamond Award, hogy alig férnek el a Billingo büszkeség falán. 

Hajrá, hölgyek!

A nők egyenjogúságáért amikor csak tehetjük, kiállunk. Tavaly a Vállalkozó nők világnapja alkalmából kampányt is indítottunk, amelynek során vállalkozó nők motivációját tártuk elétek cikk formájában. Rengetegféle, ízig-vérig nővel sikerült interjút készítenünk, akik történetéből sokat meríthettetek.

Örülünk annak, hogy a könyvelői szakértői gárdánk oszlopos tagjai hölgyek, akik az Átalányadó Asszisztens Facebook csoportunkban a legösszetettebb kérdéseket is megválaszolják, ráadásul időről időre készítenek videós anyagot, cikkeket, szakmai összejöveteleinken szerepelnek, és ha mindez nem lenne elég, természetesen a saját könyvelői vállalkozásukat is menedzselik. Népszerű honlapjaikon mindig friss, aktuális és érdekes tartalmak jelennek meg, és csak remélni tudjuk, hogy hagynak maguknak kellő időt a feltöltődésre e szédületes tempóban.

2023-ban a Női Váltó Fesztiválon is képviseltetjük magunkat, a szervező magazin tematikája hiánypótló a nők társadalmi felzárkóztatásában, ráadásul a szakmailag nívós tartalmak valódi értéket adnak. Egy ilyen misszió mellé szívesen és nagy mellszélességgel állunk.

Mindenkit megillet a figyelem

A társadalmi felelősségvállalásban is hiszünk, ezért támogatunk különböző szervezeteket, amelyek hátrányos helyzetű embereket segítenek, és megpróbálunk a saját eszközeinkkel segíteni azoknak, akiknek szüksége van rá. Ettől lesz stabil a társadalmunk.

“Minden embert megillet minimum. Szimpatikus, hogy a Billingo is képviseli ezt. Amikor úgy döntöttem, vállalkozó leszek, megjártam a hadak útját. Falakba ütköztem folyton, egyszerűen nem vettek komolyan. Rendszeresen megkaptam azt, hogy mit akarok én. Ha valakinek hátrányai, korlátai vannak, attól ő még ugyanúgy értékes tagja lehet a társadalomnak, és megilleti az esélyegyenlőség.”

Csorba Dávid szavaival mélyen egyet tudunk érteni, és nagyon örülünk, hogy meglátta a Billingóban, amit valóban képviselünk.

Ha visszaemlékeztek, ő az a fiatalember, aki igen erős vonalvezetésű motivációs könyvet írt, ráadásul Duchenne-szindróma miatt ágyhoz kötve. Született is Billingo interjú Csorba Dáviddal, olvassátok el. Ha pedig felismeritek magatokban a képességet, hogy ti is segítsétek az embertársaitokat, csak bíztatni tudunk rá.

Egyenlőség a vállalkozásban

Rendkívül színes a magyarországi vállalkozói paletta, nincs két egyforma portfóliójú cukrász, minden írónak megvan a saját hangja, és ahány kertrendező, annyiféle virág nyílik országszerte. Mind megférünk egymás mellett, és hisszük, hogy a gazdasági mutatókon is sokat lendíthet, ha ezt felismerjük. A történelem során még sosem lett jó vége a gáncsoskodásnak, az összefogásból viszont csoda történetek születtek. Rajtunk múlik, mit teremtünk, és a közös értékek felfedezésére hívunk. 

Ha szeretnéd, hogy a vállalkozói réteg a te történetedből inspirálódjon, és mindemellett szeretnéd, hogy ezért a marketing tevékenységed szekerét megtolja a Billingo, csatlakozz kampányunkhoz, és a megadott feltételek figyelembe vételével írd meg a sztorid, amitől te Hős vagy. A sok-sok Billingo hős történetet megosztjuk, hogy mindenki láthassa, mennyi közösségformáló erő rejlik a különbözőségeinkben.

Bevállalom, hogy hős vagyok!
Csatlakozom a kampányhoz

Hasonló cikkek a kategóriában

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

civil szervezetek számlázása

Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 8 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére...

Back to Top