Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Különbözőek ÉS egyenlőek vagyu…
Velünk történt - 2023.05.25. - 3 p. olvasás

Különbözőek ÉS egyenlőek vagyunk

A Billingónál nem különböztetünk meg senkit a bőrszíne, a nemzetisége, a neme, a kora, a hajszíne, a nemi irányultsága, az egészségügyi állapota, a vallási vagy politikai nézetei és egyáltalán bármi miatt. Minden kollégánkat, partnereinket és ügyfeleinket egyenlő bánásmódban részesítünk, és hisszük, hogy mindenkinek ugyanannyi tisztelet jár. Nálunk ez alap, de mivel még mindig tapasztalható a világban diszkrimináció, kiemelt fontossággal kezeljük, hogy erről a lehető legtöbbet kommunikáljunk.

esélyegyenlőség

Szerintünk mindenki egyenlő, és a különbözőségeink elismerése és elfogadása út a jobb világ felé. Mutatjuk, ennek az eszmének az előmozdításáért mit tesz a Billingo.

A színfalak mögött…

A szervezeten belül fontosnak tartjuk, hogy minden kollégát a kvalitásai alapján foglalkoztatunk, és a barátságos munkahelyek táborát erősítjük. A jó munkahelyen mindenki biztonságban és jól érzi magát. A csapatépítőink és a mindennapjaink is erről szólnak, hogy ha gőzerővel dolgozunk, akkor azt vidáman és egy közös célért tehessük.

Három divíziónk élén is női vezetővel dolgozunk, a marketing, a sales és az ügyfélszolgálat irányítását is hölgy kollégák végzik. Munkájuk gyümölcse pedig megannyi dicsérő e-mail és annyi marketing-díj, többek közt Marketing Diamond Award, hogy alig férnek el a Billingo büszkeség falán. 

Hajrá, hölgyek!

A nők egyenjogúságáért amikor csak tehetjük, kiállunk. Tavaly a Vállalkozó nők világnapja alkalmából kampányt is indítottunk, amelynek során vállalkozó nők motivációját tártuk elétek cikk formájában. Rengetegféle, ízig-vérig nővel sikerült interjút készítenünk, akik történetéből sokat meríthettetek.

Örülünk annak, hogy a könyvelői szakértői gárdánk oszlopos tagjai hölgyek, akik az Átalányadó Asszisztens Facebook csoportunkban a legösszetettebb kérdéseket is megválaszolják, ráadásul időről időre készítenek videós anyagot, cikkeket, szakmai összejöveteleinken szerepelnek, és ha mindez nem lenne elég, természetesen a saját könyvelői vállalkozásukat is menedzselik. Népszerű honlapjaikon mindig friss, aktuális és érdekes tartalmak jelennek meg, és csak remélni tudjuk, hogy hagynak maguknak kellő időt a feltöltődésre e szédületes tempóban.

2023-ban a Női Váltó Fesztiválon is képviseltetjük magunkat, a szervező magazin tematikája hiánypótló a nők társadalmi felzárkóztatásában, ráadásul a szakmailag nívós tartalmak valódi értéket adnak. Egy ilyen misszió mellé szívesen és nagy mellszélességgel állunk.

Mindenkit megillet a figyelem

A társadalmi felelősségvállalásban is hiszünk, ezért támogatunk különböző szervezeteket, amelyek hátrányos helyzetű embereket segítenek, és megpróbálunk a saját eszközeinkkel segíteni azoknak, akiknek szüksége van rá. Ettől lesz stabil a társadalmunk.

“Minden embert megillet minimum. Szimpatikus, hogy a Billingo is képviseli ezt. Amikor úgy döntöttem, vállalkozó leszek, megjártam a hadak útját. Falakba ütköztem folyton, egyszerűen nem vettek komolyan. Rendszeresen megkaptam azt, hogy mit akarok én. Ha valakinek hátrányai, korlátai vannak, attól ő még ugyanúgy értékes tagja lehet a társadalomnak, és megilleti az esélyegyenlőség.”

Csorba Dávid szavaival mélyen egyet tudunk érteni, és nagyon örülünk, hogy meglátta a Billingóban, amit valóban képviselünk.

Ha visszaemlékeztek, ő az a fiatalember, aki igen erős vonalvezetésű motivációs könyvet írt, ráadásul Duchenne-szindróma miatt ágyhoz kötve. Született is Billingo interjú Csorba Dáviddal, olvassátok el. Ha pedig felismeritek magatokban a képességet, hogy ti is segítsétek az embertársaitokat, csak bíztatni tudunk rá.

Egyenlőség a vállalkozásban

Rendkívül színes a magyarországi vállalkozói paletta, nincs két egyforma portfóliójú cukrász, minden írónak megvan a saját hangja, és ahány kertrendező, annyiféle virág nyílik országszerte. Mind megférünk egymás mellett, és hisszük, hogy a gazdasági mutatókon is sokat lendíthet, ha ezt felismerjük. A történelem során még sosem lett jó vége a gáncsoskodásnak, az összefogásból viszont csoda történetek születtek. Rajtunk múlik, mit teremtünk, és a közös értékek felfedezésére hívunk. 

Ha szeretnéd, hogy a vállalkozói réteg a te történetedből inspirálódjon, és mindemellett szeretnéd, hogy ezért a marketing tevékenységed szekerét megtolja a Billingo, csatlakozz kampányunkhoz, és a megadott feltételek figyelembe vételével írd meg a sztorid, amitől te Hős vagy. A sok-sok Billingo hős történetet megosztjuk, hogy mindenki láthassa, mennyi közösségformáló erő rejlik a különbözőségeinkben.

Bevállalom, hogy hős vagyok!
Csatlakozom a kampányhoz

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér