Különbözőek ÉS egyenlőek vagyunk

Billingo hírek 2023.05.25. - 3 p. olvasás

A Billingónál nem különböztetünk meg senkit a bőrszíne, a nemzetisége, a neme, a kora, a hajszíne, a nemi irányultsága, az egészségügyi állapota, a vallási vagy politikai nézetei és egyáltalán bármi miatt. Minden kollégánkat, partnereinket és ügyfeleinket egyenlő bánásmódban részesítünk, és hisszük, hogy mindenkinek ugyanannyi tisztelet jár. Nálunk ez alap, de mivel még mindig tapasztalható a világban diszkrimináció, kiemelt fontossággal kezeljük, hogy erről a lehető legtöbbet kommunikáljunk.

esélyegyenlőség

Szerintünk mindenki egyenlő, és a különbözőségeink elismerése és elfogadása út a jobb világ felé. Mutatjuk, ennek az eszmének az előmozdításáért mit tesz a Billingo.

A színfalak mögött…

A szervezeten belül fontosnak tartjuk, hogy minden kollégát a kvalitásai alapján foglalkoztatunk, és a barátságos munkahelyek táborát erősítjük. A jó munkahelyen mindenki biztonságban és jól érzi magát. A csapatépítőink és a mindennapjaink is erről szólnak, hogy ha gőzerővel dolgozunk, akkor azt vidáman és egy közös célért tehessük.

Három divíziónk élén is női vezetővel dolgozunk, a marketing, a sales és az ügyfélszolgálat irányítását is hölgy kollégák végzik. Munkájuk gyümölcse pedig megannyi dicsérő e-mail és annyi marketing-díj, többek közt Marketing Diamond Award, hogy alig férnek el a Billingo büszkeség falán. 

Hajrá, hölgyek!

A nők egyenjogúságáért amikor csak tehetjük, kiállunk. Tavaly a Vállalkozó nők világnapja alkalmából kampányt is indítottunk, amelynek során vállalkozó nők motivációját tártuk elétek cikk formájában. Rengetegféle, ízig-vérig nővel sikerült interjút készítenünk, akik történetéből sokat meríthettetek.

Örülünk annak, hogy a könyvelői szakértői gárdánk oszlopos tagjai hölgyek, akik az Átalányadó Asszisztens Facebook csoportunkban a legösszetettebb kérdéseket is megválaszolják, ráadásul időről időre készítenek videós anyagot, cikkeket, szakmai összejöveteleinken szerepelnek, és ha mindez nem lenne elég, természetesen a saját könyvelői vállalkozásukat is menedzselik. Népszerű honlapjaikon mindig friss, aktuális és érdekes tartalmak jelennek meg, és csak remélni tudjuk, hogy hagynak maguknak kellő időt a feltöltődésre e szédületes tempóban.

2023-ban a Női Váltó Fesztiválon is képviseltetjük magunkat, a szervező magazin tematikája hiánypótló a nők társadalmi felzárkóztatásában, ráadásul a szakmailag nívós tartalmak valódi értéket adnak. Egy ilyen misszió mellé szívesen és nagy mellszélességgel állunk.

Mindenkit megillet a figyelem

A társadalmi felelősségvállalásban is hiszünk, ezért támogatunk különböző szervezeteket, amelyek hátrányos helyzetű embereket segítenek, és megpróbálunk a saját eszközeinkkel segíteni azoknak, akiknek szüksége van rá. Ettől lesz stabil a társadalmunk.

“Minden embert megillet minimum. Szimpatikus, hogy a Billingo is képviseli ezt. Amikor úgy döntöttem, vállalkozó leszek, megjártam a hadak útját. Falakba ütköztem folyton, egyszerűen nem vettek komolyan. Rendszeresen megkaptam azt, hogy mit akarok én. Ha valakinek hátrányai, korlátai vannak, attól ő még ugyanúgy értékes tagja lehet a társadalomnak, és megilleti az esélyegyenlőség.”

Csorba Dávid szavaival mélyen egyet tudunk érteni, és nagyon örülünk, hogy meglátta a Billingóban, amit valóban képviselünk.

Ha visszaemlékeztek, ő az a fiatalember, aki igen erős vonalvezetésű motivációs könyvet írt, ráadásul Duchenne-szindróma miatt ágyhoz kötve. Született is Billingo interjú Csorba Dáviddal, olvassátok el. Ha pedig felismeritek magatokban a képességet, hogy ti is segítsétek az embertársaitokat, csak bíztatni tudunk rá.

Egyenlőség a vállalkozásban

Rendkívül színes a magyarországi vállalkozói paletta, nincs két egyforma portfóliójú cukrász, minden írónak megvan a saját hangja, és ahány kertrendező, annyiféle virág nyílik országszerte. Mind megférünk egymás mellett, és hisszük, hogy a gazdasági mutatókon is sokat lendíthet, ha ezt felismerjük. A történelem során még sosem lett jó vége a gáncsoskodásnak, az összefogásból viszont csoda történetek születtek. Rajtunk múlik, mit teremtünk, és a közös értékek felfedezésére hívunk. 

Ha szeretnéd, hogy a vállalkozói réteg a te történetedből inspirálódjon, és mindemellett szeretnéd, hogy ezért a marketing tevékenységed szekerét megtolja a Billingo, csatlakozz kampányunkhoz, és a megadott feltételek figyelembe vételével írd meg a sztorid, amitől te Hős vagy. A sok-sok Billingo hős történetet megosztjuk, hogy mindenki láthassa, mennyi közösségformáló erő rejlik a különbözőségeinkben.

Bevállalom, hogy hős vagyok!
Csatlakozom a kampányhoz

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top