Majka is Billingóval tartja szemmel a vállalkozásait

Billingo hírek 2021.11.29. - 3 p. olvasás

Ózdi fenegyerek, szabadszájú rapper-dalszövegíró, műsorvezető és mindezek mellett sikeres vállalkozó is. Hiába ismeri azonban Majoros Péter, Majka nevét mindenki az országban, a vállalkozói mindennapokban ő is ugyanazokkal a nehézségekkel találkozott, mint mi mindannyian. Na, éppen ezért váltott Billingóra.

Majka is Billingóval tartja szemmel a vállalkozásait

Átláthatóság kell bármikor és bárhol 

Majka hazánk egyik legsokoldalúbb ismert embere, de talán kevesebben tudják róla, hogy mindezek mellett sokoldalú vállalkozó is, aki bámulatosan kreatívan kamatoztatja az ismertségét és tehetségét. 

Az elmúlt 20 évben elismert zenei és műsorvezetői karrierje mellett több jól menő vállalkozást is felépített. Folyamatosan váltogatja az ismert ember, előadóművész, műsorvezető és cégvezető sapkát. Webáruházban is érdekelt, befektet az ingatlanpiacon és gyönyörűen növekszik legújabb üzleti vállalkozása, a Padbol is. 

Hiába építette azonban mindvégig tudatosan a különböző vállalkozásait, és vette körül magát megbízható munkatársakkal, a különböző projektek vezetése még így is az ő kezében összpontosul. Ha probléma van, őt kérdezik a kollégák és a végső döntést a mai napig ő hozza meg. Ez óriási kihívás minden cégvezetőnek, a nap mindannyiunk számára csak 24 órából áll, amelynek egy jelentős részét Majka fellépéseken vagy forgatásokon tölti. Korábban azt tapasztalta, hogy sokszor lassultak a céges folyamatok, kimaradtak a lehetőségek, nőtt a káosz és vele együtt a stressz is. 

Majka idejében felismerte, hogy ha kiegyensúlyozott akar maradni, ahhoz ideje szintet lépni, egyszerűsíteni a folyamatokat, központosítani az információforrásokat és kialakítani egy átláthatóbb, mindig naprakész rendszert. 

A Billingo segít átlátni és összetartani a vállalkozásokat

Egy olyan rendszerre volt szüksége, ami segít összetartani a vállalkozásait és megmutatja a különböző üzletágak legfontosabb történéseit. Ahol egy helyen látja a különböző vállalkozásai számlázásait, a pénzügyeket, a partneri kockázatokat és sokszor a derült égből felbukkanó új üzleti lehetőségeket is. Persze legyen egyszerű, könnyen kezelhető, bárhol elérhető, és az adminisztrációban is segítsen. 

Majka a Billingót választotta

“A Billingo segít abban, hogy átlássam a vállalkozásaimat, segít az adminisztratív részében, ráadásul egy felületen el tudok intézni minden olyan dolgot, amit nekem fontos a vállalkozásom vezetésében. Én ennek nagyon örülök.” 

Tudtad?
Egy Billingo felhasználó, egyetlen felületen korlátlan vállalkozás profilját kezelheti a Multiprofil segítségével. 

A Multiprofil segítségével a különböző vállalkozásai számlázását pillanatok alatt egyetlen felületre rendezte. Így néhány gombnyomással tud váltani az online shop, az ingatlan vagy éppen a Padbol üzletágak között. Automatizálta a webáruház-számlázását, a vezérlőpulton pedig bármikor, azonnal látja a legfontosabb pénzügyi mutatókat, a bevételeket, a kiadásokat, a különböző bankoknál vezetett bankszámlái tranzakcióit is és a vállalkozásai napi teljesítményét. A Padbol esetében pedig a Soft-POS fizetési lehetőség bevezetése egy egyszerűsített bankkártya-elfogadási megoldást hozott. 

A mai napig is folyton pörög, jön-megy, intézi az ügyeit, de ha érkezik egy telefon, a Billingóra támaszkodva pillanatok alatt tud felelős döntéseket hozni. 

Cégvezetés bárhol, bármikor, bármilyen eszközről

Ez azért is különösen fontos, mert Majka a munkája miatt rengeteget van úton. A Billingóval azonban a vállalkozásai üzleti és pénzügyi adatai akár a világ bármely pontjára vele tartanak. Ráadásul a Billingón keresztül úgy éri el a lehető legpontosabb és aktuális adatokat, hogy ehhez senkit nem kell felhívnia, e-mailt írnia vagy éppen belépni a netbankba. 

“A Billingo hiteles és naprakész információforrás, így minden eddiginél gyorsabban és magabiztosabban hozhatok üzleti döntéseket.” 

Vállalkozó vagy? Billingózz te is, és használd ki a Billingo sokoldalú szolgáltatásait!

Regisztrálj ingyen »

Hasonló cikkek a kategóriában

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Back to Top