Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Megújult a Billingo.hu…
Velünk történt - 2015.07.27. - 1 p. olvasás

Megújult a Billingo.hu

Az elmúlt időszakban számos új funkcióval bővült a Billingo és elindult a Billingo 2.0 is, úgyhogy éppen itt volt az ideje, hogy a honlap is megújuljon.

Megújult a Billingo.hu

Így újult meg a Billingo honlapja

Ahogy már megszokhattad tőlünk, a fejlesztések során arra törekedtünk, hogy az új oldal könnyen kezelhető, átlátható, beszédes és persze szép legyen. Nagyon figyeltünk arra, hogy az a sok-sok új funkció, amelyekkel bővült a program kellő figyelmet kaphassanak.

Megújult a Billingo.hu

Billingo StartUp

Nagyon büszkék vagyunk a Billingo StartUp programra, mert ezzel rengeteg hazai induló vállalkozás első éveit tehetjük - ha csak egy kicsit is - de könnyebbé, ezért a program is kiemelet helyett kapott az site-on.

Megújult a Billingo.hu

E-számlázás

Az e-számlák jelentőségéről írtunk már korábban a blogban, a korábbi honlapon viszont nem hívtuk fel kellő részletességgel rá a figyelmet. Az új honlapon ez is megváltozott, és minden eddiginél bővebben információkat osztunk meg az e-számlázásról és a Billingo Premium csomag részeként adott havi 500 db ingyenes időbélyegről.

Megújult a Billingo.hu

Biztonság

A Billingo felhasználóinak rögzített adatainak védelmét mindig is kulcsfontosságúnak tartottuk, a biztonsági hálónkról azonban eddig csak kevés szó esett, pedig a Billingóban rögzített adatokat titkosítás és a kettős beléptetési rendszer is garantálja.

Megújult a Billingo.hu

Eredményeink

A Billingo 2014. márciusában indul világhódító útjára, és egyre szebb eredményeket ér el. Nézd csak:

Megújult a Billingo.hu

Funkciók

A rengeteg fejlesztéssel töltött nappalnak és éjszakának meglett az eredménye: annyi új funkcióval bővült a Billingo, hogy mi is alig bírjuk nyomon követni. Ezért helyes kis fülekre rendeztük a számlázással, kiadások kezelésével, automatizálással kapcsolatos funkciókat. Az összes többit pedig az egyéb funkciók fül alatt találod. Mazsolázz nyugodtan, még az is lehet, hogy találsz valami olyat, amiről nem is tudtad, hogy létezik.

Megújult a Billingo.hu

A jövő

Hamarosan a blog is a honlaphoz illeszkedő szebb köntöst kap, további hasznos újításokkal és fejlesztésekkel is készülünk, hogy még egyszerűbb legyen a Billingo használata. De ez még egyelőre legyen titok!

Még nem láttad az új Billingót? Nézd meg gyorsan itt!

Felfedeztél valamilyen hibát? Írd meg nekünk a hello@billingo.hu -ra és már javítjuk is.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top