Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Októberi fejlesztések a Billin…
Velünk történt - 2020.11.03. - 4 p. olvasás

Októberi fejlesztések a Billingóban

Csak úgy repül az idő. Eltelt egy újabb hónap, így ismét készítettünk neked egy összeállítást az elmúlt hetek billingós fejlesztéseiről. A háttérben pedig már nagyon izgulunk, mert hamarosan egy elképesztően hasznos funkcióval gazdagodik a kedvenc számlázónk.

Októberi fejlesztések a Billingóban

Októberi fejlesztések a Billingóban

Még több információ a számlák értesítési listájában

Mint azt Te is tudod, a kiállított és Billingóval kiküldött számláid melletti ikon segítségével, bármikor pontosan ellenőrizni tudod, hogy mi történt a számláddal. A műveleti ikon Értesítések listája gombra kattintva a Billingo azonnal megmutatja, hogy a címzett mikor kapta meg a számládat. Sőt, azt is látod, ha esetleg egy visszapattanó e-mail miatt késik az utalás. Ez azért szuper, mert így azonnal jelezni tudod a problémát, kiküldheted ismét a számlát, így várhatóan napokon belül megérkezik a várva várt utalás is. 

Az értesítések listájában a fizetési emlékeztetők kiküldésének idejét is visszakövetheted. 

Billingo fejlesztések

 

További újdonság a funkcióban, hogy a nemcsak a múltbeli, hanem az adott bizonylathoz tartozó jövőbeli értesítéseket is mutatja a rendszer. Fontos, hogy a funkció csak a mostantól létrehozott bizonylatoknál érhető el. 

Izgalmas? Próbáld ki most azonnal! Irány a Billingo »

 

Billingo fejlesztések

Elindult a ProfilVarázsló

Szeptemberben rajtolt a Multiprofil a Billingóban, amivel korlátlan Billingo profilt menedzselhetsz egyetlen felületről. Az új profilok létrehozásához pedig készítettünk egy vagány ProfilVarázslót is, amelynek segítségével lépésről lépésre segítünk megismerni a számlázót és kitölteni a számlázáshoz elengedhetetlen adatokat.  

Hozz létre új profilt, pl. egy tesztprofilt, és próbáld ki a ProfilVarázslót!

Új 58 mm-es blokknyomtatási lehetőség 

A Blokknyomtatás funkció a papír alapú számlázás valódi szabadságát adta a Billingósoknak, az eddigi 80 mm-es blokkszélesség mellett mostantól már az 58 mm széles számlák kiállítását is támogatja a számlázó.  

A funkciót a számla melletti műveleti ikonról, a Blokknyomtatás (58 mm) gombra kattintva éred el. 

Tudtad, hogy a 3 blokknyomtatót is jelentős kedvezménnyel rendelhetsz meg a Billingo egyedi kuponkódjával?
Részletek »

 Billingo fejlesztések

Hello csoportos adószám és csoporttag azonosító

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség bővítése óta minden belföldi adóalanynak kiállított számlát be kell küldeni az adóhatóságnak. Speciális esetet jelentettek ugyanakkor a csoportos adószámmal rendelkező vállalkozások.  

A Billingo felületén mostantól a cégadatok és a számla rögzítése során is megadható a csoportos adószám és a csoporttag azonosítója is.

Billingo fejlesztések

Elindult a SDSYS - Billingo összekötés

A SDSYS egy okos digitális megoldás könyvelőknek a dokumentumok, számlák és pénzügyi bizonylatok egyszerű kezelésére és feldolgozására. Nagy segítség a mindennapokban, mert az eddigi számlaexport és -import feladatok automatizálhatók és az új Billingo összekötésnek köszönhetően a vevői számlák is automatikusan, emberi beavatkozás nélkül kerülhetnek át a rendszerbe.

Az új funkció működéséről írtunk a Billingo blogban is. Olvasd el »

Billingo fejlesztések

Újdonság a fordított adózású számlázásban

 Míg korábban a FAD és F.AFA használata esetén a megjegyzés mezőben csak a rövidítés került feltüntetésre, mostantól a teljes Fordított adózás megnevezés megjelenik majd.

Két karakternyi eltérés a számlatömb-előtagokban

Mint azt tudod a Billingo KATA, Master és Innovátor csomagokban korlátlan számlatömböt hozhatsz létre. A számlatömbjeid viszont csak akkor lesznek egyediek (NAV), ha mindegyikhez teljesen egyedi előtagot állítasz be.  

Ezt a Billingód is támogatja, hiszen mostantól min. 2 karakternyi eltérés szükséges a használt előtagok esetén.

Próbáld ki »

Billingo fejlesztések

Szabad az út a tömeges számlagenerálásban

Az Innovátor csomag legnépszerűbb funkciója a Tömeges számlagenerálás, amivel egyetlen fájl feltöltésével akár egyszerre több ezer számlát is generálhatsz. 

A funkció mostantól még jobban segíti a munkádat, mert a számlák mellett Piszkozat, Előlegszámla és Díjbekérő is létrehozható a tömeges számlagenerálás segítségével. 

Még több adat a számládon

A Billingóval kiállított számládon mostantól még több adat jelenik meg a vállalkozásodról. Cégek esetében ugyanis a cégjegyzékszámot, egyéni vállalkozások esetén pedig a nyilvántartási számot is feltüntetjük. 

Újdonság a Cashbookban

 A Cashbook és Billingo integrációval dolgozó felhasználóink mindennapjait egy újabb fejlesztés teszi egyszerűbbé. A Billingóban létrehozott számlák megjegyzései ugyanis mostantól szintén átkerülnek a Cashbookba is. 

És itt még nincs vége. Hamarosan jön az új, nagyszabású funkció, ami a KATA, Master és Innovátor csomagokban felár nélkül használható majd. 

Addig is irány a Billingo, próbáld ki az újdonságokat!

Megnézem »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023