MOST 20% kedvezmény

MOST 20% kedvezmény

Billingo Business csomagokra, benne az Átalányadó Asszisztens Plusszal.

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Októberi fejlesztések a Billin…
Velünk történt - 2020.11.03. - 4 p. olvasás

Októberi fejlesztések a Billingóban

Csak úgy repül az idő. Eltelt egy újabb hónap, így ismét készítettünk neked egy összeállítást az elmúlt hetek billingós fejlesztéseiről. A háttérben pedig már nagyon izgulunk, mert hamarosan egy elképesztően hasznos funkcióval gazdagodik a kedvenc számlázónk.

Októberi fejlesztések a Billingóban

Októberi fejlesztések a Billingóban

Még több információ a számlák értesítési listájában

Mint azt Te is tudod, a kiállított és Billingóval kiküldött számláid melletti ikon segítségével, bármikor pontosan ellenőrizni tudod, hogy mi történt a számláddal. A műveleti ikon Értesítések listája gombra kattintva a Billingo azonnal megmutatja, hogy a címzett mikor kapta meg a számládat. Sőt, azt is látod, ha esetleg egy visszapattanó e-mail miatt késik az utalás. Ez azért szuper, mert így azonnal jelezni tudod a problémát, kiküldheted ismét a számlát, így várhatóan napokon belül megérkezik a várva várt utalás is. 

Az értesítések listájában a fizetési emlékeztetők kiküldésének idejét is visszakövetheted. 

Billingo fejlesztések

 

További újdonság a funkcióban, hogy a nemcsak a múltbeli, hanem az adott bizonylathoz tartozó jövőbeli értesítéseket is mutatja a rendszer. Fontos, hogy a funkció csak a mostantól létrehozott bizonylatoknál érhető el. 

Izgalmas? Próbáld ki most azonnal! Irány a Billingo »

 

Billingo fejlesztések

Elindult a ProfilVarázsló

Szeptemberben rajtolt a Multiprofil a Billingóban, amivel korlátlan Billingo profilt menedzselhetsz egyetlen felületről. Az új profilok létrehozásához pedig készítettünk egy vagány ProfilVarázslót is, amelynek segítségével lépésről lépésre segítünk megismerni a számlázót és kitölteni a számlázáshoz elengedhetetlen adatokat.  

Hozz létre új profilt, pl. egy tesztprofilt, és próbáld ki a ProfilVarázslót!

Új 58 mm-es blokknyomtatási lehetőség 

A Blokknyomtatás funkció a papír alapú számlázás valódi szabadságát adta a Billingósoknak, az eddigi 80 mm-es blokkszélesség mellett mostantól már az 58 mm széles számlák kiállítását is támogatja a számlázó.  

A funkciót a számla melletti műveleti ikonról, a Blokknyomtatás (58 mm) gombra kattintva éred el. 

Tudtad, hogy a 3 blokknyomtatót is jelentős kedvezménnyel rendelhetsz meg a Billingo egyedi kuponkódjával?
Részletek »

 Billingo fejlesztések

Hello csoportos adószám és csoporttag azonosító

A NAV online adatszolgáltatási kötelezettség bővítése óta minden belföldi adóalanynak kiállított számlát be kell küldeni az adóhatóságnak. Speciális esetet jelentettek ugyanakkor a csoportos adószámmal rendelkező vállalkozások.  

A Billingo felületén mostantól a cégadatok és a számla rögzítése során is megadható a csoportos adószám és a csoporttag azonosítója is.

Billingo fejlesztések

Elindult a SDSYS - Billingo összekötés

A SDSYS egy okos digitális megoldás könyvelőknek a dokumentumok, számlák és pénzügyi bizonylatok egyszerű kezelésére és feldolgozására. Nagy segítség a mindennapokban, mert az eddigi számlaexport és -import feladatok automatizálhatók és az új Billingo összekötésnek köszönhetően a vevői számlák is automatikusan, emberi beavatkozás nélkül kerülhetnek át a rendszerbe.

Az új funkció működéséről írtunk a Billingo blogban is. Olvasd el »

Billingo fejlesztések

Újdonság a fordított adózású számlázásban

 Míg korábban a FAD és F.AFA használata esetén a megjegyzés mezőben csak a rövidítés került feltüntetésre, mostantól a teljes Fordított adózás megnevezés megjelenik majd.

Két karakternyi eltérés a számlatömb-előtagokban

Mint azt tudod a Billingo KATA, Master és Innovátor csomagokban korlátlan számlatömböt hozhatsz létre. A számlatömbjeid viszont csak akkor lesznek egyediek (NAV), ha mindegyikhez teljesen egyedi előtagot állítasz be.  

Ezt a Billingód is támogatja, hiszen mostantól min. 2 karakternyi eltérés szükséges a használt előtagok esetén.

Próbáld ki »

Billingo fejlesztések

Szabad az út a tömeges számlagenerálásban

Az Innovátor csomag legnépszerűbb funkciója a Tömeges számlagenerálás, amivel egyetlen fájl feltöltésével akár egyszerre több ezer számlát is generálhatsz. 

A funkció mostantól még jobban segíti a munkádat, mert a számlák mellett Piszkozat, Előlegszámla és Díjbekérő is létrehozható a tömeges számlagenerálás segítségével. 

Még több adat a számládon

A Billingóval kiállított számládon mostantól még több adat jelenik meg a vállalkozásodról. Cégek esetében ugyanis a cégjegyzékszámot, egyéni vállalkozások esetén pedig a nyilvántartási számot is feltüntetjük. 

Újdonság a Cashbookban

 A Cashbook és Billingo integrációval dolgozó felhasználóink mindennapjait egy újabb fejlesztés teszi egyszerűbbé. A Billingóban létrehozott számlák megjegyzései ugyanis mostantól szintén átkerülnek a Cashbookba is. 

És itt még nincs vége. Hamarosan jön az új, nagyszabású funkció, ami a KATA, Master és Innovátor csomagokban felár nélkül használható majd. 

Addig is irány a Billingo, próbáld ki az újdonságokat!

Megnézem »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top