Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Az online számlázó programok 1…
Egyéb - 2018.11.29. - 2 p. olvasás

Az online számlázó programok 10 legnagyobb előnye ✅ - 2. rész

Egyre gyakrabban találkozunk azzal a kérdéssel, hogy telepíthető vagy inkább online számlázót éri meg választani. Ezért összeszedtük Neked a felhő alapú rendszerek legnagyobb előnyeit. Az elmúlt heti lista azonban olyan hosszú lett, hogy egyetlen cikkbe bele sem fért volna az online számlázók minden jó tulajdonsága. Most azonban megmutatjuk őket, és azt is, hogy a rengeteg extra időn kívül mit nyerhetsz még velük.

Felhő alapú online számlázó program

6. Az online számlázók rengeteg kényelmi funkcióval várnak

Az online számlázók igen változatos kényelmi funkciókkal várnak. Ezekkel minden eddiginél hatékonyabbá, gyorsabbá és rugalmasabbá teheted a számlázás egyébként igen monoton, időrabló folyamatát.

Billingo Tipp: A Billingóval teljesen automatizálhatod a fizetési értesítők, felszólítások, ismétlődő számlák küldését. De webáruházad számlázását és a NAV-bekötéssel járó online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget. Ezen kívül látványos számladizájnok, a pénzügyek áttekintését segítő grafikon és még számos további előny vár »

7. A felhő alapú rendszereket könnyedén kezelheted

Tapasztalataink szerint éppen emiatt sokan attól tartanak, hogy igen bonyolult lenne a felhő alapú megoldások használata. Pedig a modern megoldások a rendszer felépítésében is megmutatkoznak, aminek hála szuper kényelmes felhasználói felület és átlátható funkciók várnak. Így akár egyetlen óra alatt is profivá válhatsz új számlázód kezelésében.

Billingo tipp: a Billingónál rengeteg tooltip, részletes kézikönyv, számtalan blogcikk könnyíti meg a számlázó használatot. A Sandbox, vagyis teszt módban pedig anélkül kísérletezhetsz a funkciókkal, hogy közben éles számlát állítanál ki.

8. A felhő alapú megoldások is teljesen biztonságosak

Az online számlázók néhány kósza tévhittel ellentétben teljesen biztonságosak, hiszen erre törvényi előírások kötelezik a fejlesztőket. A kétfaktoros bejelentkezés, a titkosított kommunikáció a szerverekkel és a biztonsági mentések ma már alapvető eljárásnak számítanak. A profibb felhő alapú rendszerek könnyedén kezelik őket. És akkor azt még nem is említettük, hogy titoktartási kötelezettség tiltja, hogy adataid egy harmadik fél kezébe kerülhessenek.

Billingo tipp: Jó lenne minél gyorsabban letudni a számlaadat-szolgáltatást, de a több százezres bírságoktól is tartasz, ezért inkább mindent kétszer ellenőrzöl? A Billingóval elfelejtheted a felesleges plusz munkát. A rendszer automatikusan elküldi helyetted az érintett számlák adatait az adóhivatalnak.

9. Az online számlázókkal a törvényi előírásoknak is könnyedén megfelelhetsz

Ha már a törvényi előírásoknál tartunk, akkor érdemes megemlíteni azt is, hogy a számlázásra vonatkozó jogszabályok időnként változhatnak. A közelmúltban ilyen volt például a NAV-bekötés, vagyis az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettség bevezetése. De a 2017-es esztendő újdonsága az is, hogy a vásárló adószámát is fel kell tüntetni a legalább 100 000 Ft ÁFA-t tartalmazó, belföldi adóalany számára kiállított számlákon. A profi online számlázókkal azonban nem kell attól tartanod, hogy ezek elkerülnék figyelmedet. A rendszereket folyamatosan frissítik, hogy azok mindig megfeleljenek az aktuális szabályozásoknak.

10. Egy felhő alapú rendszer környezetbarát megoldás

És persze az sem éppen utolsó szempont, hogy egy online számlázó sokkal inkább környezetbarát megoldás, mint a hagyományos, papír alapú számlatömbök.

És ez még nem mindent, az online számlázók rengeteg további előnnyel várnak, amelyekről cikkünk első részében írtunk bővebben »

Próbáld ki a villámgyors és szuperkényelmes számlázás élményét, Billingózz akár teljesen ingyen »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top