Fogjunk össze Leviért! 1 éves Billingo előfizetés ajándékba a támogatásodért!

Billingo hírek 2019.10.21. - 4 p. olvasás

Képzelj magad elé egy másfél éves kisfiút! Eleven, csibész, egész nap szaladgál, motorozik, rámol, és úgy tűnik a világ összes energiája benne koncentrálódik. A kis Levi éppen egy ilyen vagány kisfiú, csakhogy nála 1 éves korában gerincvelő eredetű izomsorvadást diagnosztizáltak.

SMA Levente

Levente esélye

Speciális terápiákkal és gyógytornákkal szépen fejlődik, egy génterápiának köszönhetően pedig akár ő is szaladgálhatna, motorozhatna, akár a többi egészséges kisfiú. Anélkül viszont kerekesszékben kell leélnie az életét. A génterápia 700 millió forintba kerül és csak az Amerikai Egyesült Államokban tudják elvégezni.

Fogjunk össze a kis Leviért együtt és mutassunk meg, hogy a csoda igenis megtörténhet. Újra.

Néhány héttel ezelőtt egy másik típusú SMA beteg kisfiúnak, Zentének óriási összefogással összegyűlt a 700 millió forint a speciális génterápiára. Most Levinek van szüksége a segítségünkre. A bankszámláján azonban jóval lassabban gyűlik a kezeléshez szükséges összeg.

Ezért kérjük most a Te segítségedet is. Fogjon össze a Billingo család a kis Leviért!

A kezelés csak a kisfiú 2 éves koráig végezhető el, a vizsgálatokat azonban már jóval korábban el kell kezdeni. Ezért alig 10 napunk maradt, hogy mi is támogathassunk Levit.

1 éves Billingo előfizetés ajándékba Levi támogatásáért!

A szülők létrehozták az Összefogás Levente Lépteiért Alapítványt, így a kisfiú gyógyulását magánszemélyek mellett most már cégek is támogathatják. Ehhez pedig mi is szeretnénk hozzájárulni. Ezért, ha min. az 1 éves Billingo Premium előfizetés díját (15 000 Ft-ot) átutalod Levi Alapítványának számlaszámára, 1 éves Billingo Premium előfizetést írunk jóvá Billingo fiókodban.

Mit kell tenned?

=> Utalj 2019. október 24-én éjfélig min. 15 000 Ft-ot Levente alapítványa számára.

=> Az utalást igazoló bizonylatot küldd el a hello@billingo.hu e-mail címre.

=> A céghez tartozó Billingo fiókodban jóváírjuk az 1 éves Billingo Premium előfizetést.

Természetesen ennél jóval nagyobb összeget is utalhatsz, a fő célunk, hogy a kis Levi esélyt kapjon egy új, mozgalmas, teljes életre. Az összefogásban új Billingo fiók regisztrálásával és meglévő előfizetésed hosszabbításával is részt vehetsz.

Sürget az idő, MOST van szükség Rád!

Az idő sürget, Levinek már csak néhány napja maradt, hogy elkezdhesse a gyógykezeléshez szükséges vizsgálatokat.

FONTOS, hogy ne a Billingo számlájára utalj, hanem közvetlenül Levi alapítványának!

Összefogás Levente Lépteiért Alapítvány

Számlaszám: 10402221-50526856-49831002

IBAN szám: HU21 10402221-50526856-49831002

Devizaszámla EUR: 10402221-50526856-49831019

IBAN szám: HU47 10402221-50526856-49831019

SWIFT kód: OKHBHUHB

Paypal: https://www.paypal.me/adomanyLevinek…

Gofundme euro: https://www.gofundme.com/f/levente-sma-2

Gofundme font/pound: https://www.gofundme.com/f/levente-sma

Adószám: 19187743-1-07

Nem hallottál még Leviről? Ismerd meg a történetét:

“A mi történetünk. Mi is ugyanúgy kezdtük, mint bárki más, tervezgettünk milyen lesz a babavárás, világra hozni minden csodájàval a mi egyedi, számunkra tökéletes gyermekünket. Elterveztük mit ehet majd, mit ihat, milyen mesét nézhet, milyen iskolába iratjuk, kik lesznek a barátai ,hogy éljük meg az első randevúját, a fészekből kirepülését. Gondolatban felszereltem már az egész lakást biztonsági zárakkal, sarokvédőkkel, mikor neki ront a két lábával a világnak, hogy megismerje azt, ne érje baleset.

2017.12.20-án világra jött az mi csodánk, Levente.

Sajnos 1 éves korában gerincvelő eredetű izomsorvadással diagnosztizálták. Az álmok összetörtek, mikor megtudtam, nem mérgelődhetek azon, hogy összetöri a díszeket a lakásban a labdával. Nem civakodhatok vele, hogy túl gyorsan hajt a biciklivel a járdán. Irigyen hallgattam az anyukák megmosolyogtató versengését a tanácsadóban. Kinek mikor kezdett mászni a babája, mikor indult el először, hány verset tud, milyen sporteredményeik vannak.

Minden átértékelődött.

Bár az én fiam is szaladhatna, vagy legalább csak lépegethetne, Istenem, mindegy mikor, 1-2-3 évesen, csak sikerülne egyszer. Levi abban a szerencsés helyzetben van, hogy megkapta a Spinraza injekciót, ennek és a sok tornának,terápiának köszönhető, nagyon szépen fejlődik. Az álmok melyek összetörtek, most összeállnak és valósággá válhatnak, hála az orvostudománynak.

Létezik egy génterápia, ami egyelőre csak az Amerikai Egyesült Államokban érhető el, amiről már sokan hallottatok, a 700 milliós Zolgensma. Ezt a kezelést az SMA-val küzdő gyermekek 2 éves korukig kaphatják meg, amit Levi December 20-án fog betölteni.

Az idő ellenünk dolgozik, de az összefogás velünk. Kérlek segítsetek, hogy Levi is megkapja az esélyt, egy teljes életre. Egyszer már sikerült, hála Istennek és az embereknek, miért ne sikerülhetne mégegyszer?!”

Levi hivatalos Facebook oldala: https://www.facebook.com/LeventeSMA2/

Hasonló cikkek a kategóriában

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Back to Top