Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Segítség, nem elég a havi 500 …
Egyéb - 2016.02.11. - 1 p. olvasás

Segítség, nem elég a havi 500 időbélyeg!

Az elektronikus számlázásban jártas vállalkozóknak nem jelent újdonságot, hogy az e-számlák hitelesítéséhez időbélyeg szükséges. Amely bizonyítja, hogy a számlát ki és mikor állította ki.

Segítség, nem elég a havi 500 időbélyeg!

Bár az elektronikus számlázással megspórolható a nyomtatási költség, a postai sorban állás és a postaköltség is, az időbélyegnek van díja. Nem sok. Jellemzően 10-20 Ft-ba kerül darabonként. 2015-től azonban Magyarországon elsőként a Billingo havonta 500 db időbélyeget ingyen bocsájt a Billingo Premium felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy az éves díjon felül számukra valóban teljesen ingyenes a számlázás. De mi történik, ha valaki olyan jól dolgozik, hogy havonta több mint 500 e-számlát állít ki?

Időbélyeg árak havi 500 db felett

Szerencsére gyakran érkezik az ügyfélszolgálatunkra a kérdés, hogy mennyibe kerül az időbélyeg havi 500 db feletti mennyiség esetén. Ami azt is bizonyítja, hogy Billingo a kezdő vállalkozók mellett a tapasztalt vállalkozások számára is kitűnő választás. Nos, persze rájuk is gondoltunk. És bízunk benne, hogy senki nem gondolta, hogy az ingyenes 500 db után irreálisan magas összeget fogunk kérni a további e-számlákért, mert ez szóba sem kerülhet! Sőt, jelenleg, a havi 500 ingyenes időbélyeg felett csupán darabonként nettó 5 Ft-ot kell fizetni. Ami még így is messze a piaci átlag alatt van. Szuper hír mára, igaz? Segítség, nem elég a havi 500 időbélyeg! Amint ez módosulni fog, itt a blogban is hírt adunk róla. Addig is élvezd a számlázást a Billingóval! Ha szeretnél még többet megtudni az időbélyegekről, kattints ide »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram