Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Segítség, nem elég a havi 500 …
Egyéb - 2016.02.11. - 1 p. olvasás

Segítség, nem elég a havi 500 időbélyeg!

Az elektronikus számlázásban jártas vállalkozóknak nem jelent újdonságot, hogy az e-számlák hitelesítéséhez időbélyeg szükséges, amely bizonyítja, hogy a számlát ki és mikor állította ki.

Segítség, nem elég a havi 500 időbélyeg!

Bár az elektronikus számlázással megspórolható a nyomtatási költség, a postai sorban állás és a postaköltség is, az időbélyegnek van díja. Nem sok. Jellemzően 10-20 Ft-ba kerül darabonként. 2015-től azonban Magyarországon elsőként a Billingo havonta 500 db időbélyeget ingyen bocsájt a Billingo Premium felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy az éves díjon felül számukra valóban teljesen ingyenes a számlázás. De mi történik, ha valaki olyan jól dolgozik, hogy havonta több mint 500 e-számlát állít ki?

Időbélyeg árak havi 500 db felett

Szerencsére gyakran érkezik az ügyfélszolgálatunkra a kérdés, hogy mennyibe kerül az időbélyeg havi 500 db feletti mennyiség esetén. Ami azt is bizonyítja, hogy Billingo a kezdő vállalkozók mellett a tapasztalt vállalkozások számára is kitűnő választás. Nos, persze rájuk is gondoltunk. És bízunk benne, hogy senki nem gondolta, hogy az ingyenes 500 db után irreálisan magas összeget fogunk kérni a további e-számlákért, mert ez szóba sem kerülhet! Sőt, jelenleg, a havi 500 ingyenes időbélyeg felett csupán darabonként nettó 5 Ft-ot kell fizetni. Ami még így is messze a piaci átlag alatt van. Szuper hír mára, igaz? Segítség, nem elég a havi 500 időbélyeg! Amint ez módosulni fog, itt a blogban is hírt adunk róla. Addig is élvezd a számlázást a Billingóval! Ha szeretnél még többet megtudni az időbélyegekről, kattints ide »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top