Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Segítség, nem elég a havi 500 …
Egyéb - 2016.02.11. - 1 p. olvasás

Segítség, nem elég a havi 500 időbélyeg!

Az elektronikus számlázásban jártas vállalkozóknak nem jelent újdonságot, hogy az e-számlák hitelesítéséhez időbélyeg szükséges. Amely bizonyítja, hogy a számlát ki és mikor állította ki.

Segítség, nem elég a havi 500 időbélyeg!

Bár az elektronikus számlázással megspórolható a nyomtatási költség, a postai sorban állás és a postaköltség is, az időbélyegnek van díja. Nem sok. Jellemzően 10-20 Ft-ba kerül darabonként. 2015-től azonban Magyarországon elsőként a Billingo havonta 500 db időbélyeget ingyen bocsájt a Billingo Premium felhasználók számára. Ez azt jelenti, hogy az éves díjon felül számukra valóban teljesen ingyenes a számlázás. De mi történik, ha valaki olyan jól dolgozik, hogy havonta több mint 500 e-számlát állít ki?

Időbélyeg árak havi 500 db felett

Szerencsére gyakran érkezik az ügyfélszolgálatunkra a kérdés, hogy mennyibe kerül az időbélyeg havi 500 db feletti mennyiség esetén. Ami azt is bizonyítja, hogy Billingo a kezdő vállalkozók mellett a tapasztalt vállalkozások számára is kitűnő választás. Nos, persze rájuk is gondoltunk. És bízunk benne, hogy senki nem gondolta, hogy az ingyenes 500 db után irreálisan magas összeget fogunk kérni a további e-számlákért, mert ez szóba sem kerülhet! Sőt, jelenleg, a havi 500 ingyenes időbélyeg felett csupán darabonként nettó 5 Ft-ot kell fizetni. Ami még így is messze a piaci átlag alatt van. Szuper hír mára, igaz? Segítség, nem elég a havi 500 időbélyeg! Amint ez módosulni fog, itt a blogban is hírt adunk róla. Addig is élvezd a számlázást a Billingóval! Ha szeretnél még többet megtudni az időbélyegekről, kattints ide »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés