Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Sokak által várt újdonságok a …
Velünk történt - 2023.02.07. - 3 p. olvasás

Sokak által várt újdonságok a Billingóban

Változtak az átalányadózásra vonatkozó jogszabályok januártól. A módosításokat természetesen az Átalányadó Asszisztenssel és a kalkulátorral is lekövettük. De nem ez volt az egyetlen, sokak által várt új funkció januárban. Gyere, nézd meg, mennyivel okosabb a Billingód most, mint egy hónappal korábban!

Sokak által várt újdonságok a Billingóban

ÚJDONSÁG: Kiadáspárosítással bővült a Billingo Bankszinkron 

A vadonatúj Kiadáspárosítás funkcióval még egyszerűbb a pénzügyek nyomon követése, mert a Billingo segít a Kiadások közé automatikusan beérkező számlaadatok és a hozzájuk tartozó utalás összepárosításában. Sőt, automatikusan fizetettre is állítja a pénzügyileg teljesített számlákat. 

Ez azért is jó, mert így a bevételekhez és a kiadásokhoz tartozó pénzügyeket is naprakészen, akár automatizáltan vezetheted. A kintlévőségek mellett pedig az aktuális követeléseket is pontosan látod. Sőt, még könnyebbé válik a cash-flow tervezése is. 

A funkciót a Bankszinkron Plusz kiegészítő tartalmazza, de még jobban jársz, ha a Billingo One-t választod, így a Kiadáspárosítás mellett számos hasznos funkciót is megkapsz (pl. Céginfó, Partnerfigyelő, Pályázatfigyelő, számlázó Pro, Bankszinkron Plusz stb.) Részletek »

ÚJ: A 2023-as jogszabályoknak megfelelően frissült az Átalányadó Asszisztens és az Átalányadó Kalkulátor

A Billingóval 2023-ban is a hatályos jogszabályok szerint átalányadózhatsz, mert a újdonságokat a Billingóban is lekövettük: frissült az Átalányadó Kalkulátor, az Átalányadó Asszisztens és az Átalányadó Asszisztens Plusz is, és már elérhető az új, 30 év alatti anyák SZJA kedvezményének automatikus kezelése funkció is. 

Újdonság, hogy a rendszer

  • a legfrissebb minimálbérrel és garantált bérminimummal kalkulál, 
  • az új göngyölítéses szabálynak megfelelően számolja a fizetendő TB-t és SzocHót,
  • a Kisvállalkozók adóalapja szerint sávosan számolja az iparűzési adóalapot,
  • a frissített átalányadó keret szerint számolja a kalkulátor az összeghatárokat,
  • pontosan követi az adómentes átalányadó jövedelemsáv változásait. 

További újdonság az Átalányadó Asszisztens Pluszban, hogy a Billingo negyedévente figyelmeztet a bevallási kötelezettség beadására és a fizetési kötelezettségre, valamint a 2358-as bevallás előkészítéséhez szükséges tervezet is megújult.  

Próbáld ki a frissített Átalányadó Kalkulátort » 

Nézd meg az aktuális adatokat az Átalányadó Asszisztensben! Megnézem »

Ti kértétek: Megérkezett az automatikus UNAS szinkron

Mostantól az UNAS webáruházakból érkező rendelések számlázása is automatizálható. Az új funkció választásával a rendszer kb. 9 percenként szinkronizálja az adatokat a webshop és a számlázó között, majd automatikusan kiállítja és a kiküldi a számlát a vevőnek. 

A funkciót az Összekötések / UNAS szinkron menüpontban állíthatod be. A Szinkronizálás blokkban jelöld be az Automatizálás checkboxot, majd kattints a Mentés és Szinkronizálás gombra. 


Bankszinkron már a MobilAPP-ban is

Sokan vártátok, hogy a Bankszinkronban megszokott pénzügyi átláthatóság az egyik legnépszerűbbnek értékelt üzleti alkalmazásban, a Billingo MobilAPP-ban is elérhetővé váljon.  

Jó hír, hogy mostantól a MobilAPP-ban is láthatod akár 18 különböző banktól és pénzintézettől érkező bemenő és bejövő utalásokat, valamint az egyenlegeket is külön-külön és akár összevontan is. 

A funkciót a MobilAPP Továbbiak menüpontjában éred el.

Nincs még MobilAPP-od? Töltsd le ingyen! 

A Bankszinkron minden Billingo előfizetésben elérhető, már havi 790 Ft+áfától. A korlátlan bankszámla összekötéshez Bankszinkron Plusz vagy Billingo One előfizetés szükséges. Nézd meg az előfizetéseket » 

ÚJ: Rugalmas bankszámlakezelés mobilon is

Mostantól mobilon is bármennyi bankszámlát beállíthatsz. Ez azért jó, mert te döntheted el, hogy közülük melyik jelenjen meg a számládon. Sőt, ha szeretnéd, akár számlánként is módosíthatod a számlán megjelenő bankszámlaszámot.

A funkciót a MobilAPP Továbbiak / Beállítások / Bankszámlaszámok menüpontjában éred el.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár