Sokak által várt újdonságok a Billingóban

Billingo hírek 2023.02.07. - 3 p. olvasás

Változtak az átalányadózásra vonatkozó jogszabályok januártól. A módosításokat természetesen az Átalányadó Asszisztenssel és a kalkulátorral is lekövettük. De nem ez volt az egyetlen, sokak által várt új funkció januárban. Gyere, nézd meg, mennyivel okosabb a Billingód most, mint egy hónappal korábban!

ÚJDONSÁG: Kiadáspárosítással bővült a Billingo Bankszinkron 

A vadonatúj Kiadáspárosítás funkcióval még egyszerűbb a pénzügyek nyomon követése, mert a Billingo segít a Kiadások közé automatikusan beérkező számlaadatok és a hozzájuk tartozó utalás összepárosításában. Sőt, automatikusan fizetettre is állítja a pénzügyileg teljesített számlákat. 

Ez azért is jó, mert így a bevételekhez és a kiadásokhoz tartozó pénzügyeket is naprakészen, akár automatizáltan vezetheted. A kintlévőségek mellett pedig az aktuális követeléseket is pontosan látod. Sőt, még könnyebbé válik a cash-flow tervezése is. 

A funkciót a Bankszinkron Plusz kiegészítő tartalmazza, de még jobban jársz, ha a Billingo One-t választod, így a Kiadáspárosítás mellett számos hasznos funkciót is megkapsz (pl. Céginfó, Partnerfigyelő, Pályázatfigyelő, számlázó Pro, Bankszinkron Plusz stb.) Részletek »

ÚJ: A 2023-as jogszabályoknak megfelelően frissült az Átalányadó Asszisztens és az Átalányadó Kalkulátor

A Billingóval 2023-ban is a hatályos jogszabályok szerint átalányadózhatsz, mert a újdonságokat a Billingóban is lekövettük: frissült az Átalányadó Kalkulátor, az Átalányadó Asszisztens és az Átalányadó Asszisztens Plusz is, és már elérhető az új, 30 év alatti anyák SZJA kedvezményének automatikus kezelése funkció is. 

Újdonság, hogy a rendszer

  • a legfrissebb minimálbérrel és garantált bérminimummal kalkulál, 
  • az új göngyölítéses szabálynak megfelelően számolja a fizetendő TB-t és SzocHót,
  • a Kisvállalkozók adóalapja szerint sávosan számolja az iparűzési adóalapot,
  • a frissített átalányadó keret szerint számolja a kalkulátor az összeghatárokat,
  • pontosan követi az adómentes átalányadó jövedelemsáv változásait. 

További újdonság az Átalányadó Asszisztens Pluszban, hogy a Billingo negyedévente figyelmeztet a bevallási kötelezettség beadására és a fizetési kötelezettségre, valamint a 2358-as bevallás előkészítéséhez szükséges tervezet is megújult.  

Próbáld ki a frissített Átalányadó Kalkulátort » 

Nézd meg az aktuális adatokat az Átalányadó Asszisztensben! Megnézem »

Ti kértétek: Megérkezett az automatikus UNAS szinkron

Mostantól az UNAS webáruházakból érkező rendelések számlázása is automatizálható. Az új funkció választásával a rendszer kb. 9 percenként szinkronizálja az adatokat a webshop és a számlázó között, majd automatikusan kiállítja és a kiküldi a számlát a vevőnek. 

A funkciót az Összekötések / UNAS szinkron menüpontban állíthatod be. A Szinkronizálás blokkban jelöld be az Automatizálás checkboxot, majd kattints a Mentés és Szinkronizálás gombra. 


Bankszinkron már a MobilAPP-ban is

Sokan vártátok, hogy a Bankszinkronban megszokott pénzügyi átláthatóság az egyik legnépszerűbbnek értékelt üzleti alkalmazásban, a Billingo MobilAPP-ban is elérhetővé váljon.  

Jó hír, hogy mostantól a MobilAPP-ban is láthatod akár 18 különböző banktól és pénzintézettől érkező bemenő és bejövő utalásokat, valamint az egyenlegeket is külön-külön és akár összevontan is. 

A funkciót a MobilAPP Továbbiak menüpontjában éred el.

Nincs még MobilAPP-od? Töltsd le ingyen! 

A Bankszinkron minden Billingo előfizetésben elérhető, már havi 790 Ft+áfától. A korlátlan bankszámla összekötéshez Bankszinkron Plusz vagy Billingo One előfizetés szükséges. Nézd meg az előfizetéseket » 

ÚJ: Rugalmas bankszámlakezelés mobilon is

Mostantól mobilon is bármennyi bankszámlát beállíthatsz. Ez azért jó, mert te döntheted el, hogy közülük melyik jelenjen meg a számládon. Sőt, ha szeretnéd, akár számlánként is módosíthatod a számlán megjelenő bankszámlaszámot.

A funkciót a MobilAPP Továbbiak / Beállítások / Bankszámlaszámok menüpontjában éred el.

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top