Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Startup sztorik / Támogatja a Billingo az induló…
Startup sztorik - 2015.04.23. - 1 p. olvasás

Támogatja a Billingo az induló vállalkozásokat

Nem titok, hiszen a csapból is folyik, mennyire nehéz ma Magyarországon vállalkozni. Az induló vállalkozások helyzete pedig még nehezebb, új területen kell helytállniuk, nem ismerik a piacot, az elvárásokat, mindennapjaikat pedig a rengeteg adminisztráció, a gyorsan változó jogszabályi környezet és a kezdeti felmerülő költségek is nehezítik.

Támogatja a Billingo az induló vállalkozásokat

Több mint nyolc éves vállalkozó múlttal a hátunk mögött mi is éppen azokkal a kellemetlenségekkel találkozunk, mint a most startolók. Sorra jöttek a fizetnivalók, a bevétel csak csorgadozott, próbáltuk egymásnak passzolva megúszni a papírmunkát. Aztán szépen lassan belerázódtunk, de egy támogatóval vagy mentorral biztosan sokkal könnyebben ment volna. Talán ezért is éreztük fontosnak, hogy amint alkalmunk adódik rá, mi is támogassuk a feltörekvőket.

Most pedig kezünkben a lehetőség, hogy 1 évig mi támogassuk az induló vállalkozásokat, startupokat.

Támogatja a Billingo az induló vállalkozásokat

Mit tartalmaz a támogatás?

A támogatásban résztvevő vállalkozások 1 évig teljesen INGYEN használhatják a Billingo Premium számlázó programot. A segítségnek köszönhetően

  • mennyiségi korlát nélkül számlázhatnak,
  • hagyományos és e-számlákat is készíthetnek,
  • havonta 500 db e-számlát állíthatnak ki teljesen ingyen,
  • az arra alkalmas rendszerüket összeköthetik a számlázóval, ezzel automatizálva a számlázást,
  • a Billingót bármikor, bárhonnan elérhetik.

A támogatás ideje alatt a részt vevők a Premium csomag összes szolgáltatását korlátlanul élvezhetik, ezzel az első évben számukra a számlázás valóban egy fillérbe sem kerül, és akár egy másodpercet sem kell arra áldozniuk.

Kinek szól a Billingo Startup támogatás?

A Billingo StartUp támogatást azoknak az induló vállalkozásoknak hoztuk létre, akik maximum 3 hónapja alapították cégüket.

Ha Te is középjük tartozol, akkor regisztrálj gyorsan itt.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram