Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / TOP kérdések és válaszok az új…
Velünk történt - 2021.10.08. - 4 p. olvasás

TOP kérdések és válaszok az új Billingóról, Vezérlőpultról és az új csomagokról

A Billingóval, Vezérlőpulttal, csomagokkal kapcsolatban sok kérdést kapunk. Ezúttal mindet megválaszoljuk.

TOP kérdések és válaszok az új Billingóról, Vezérlőpultról és az új csomagokról

November 1-től elveszik a csomagom?

Egyáltalán nem. Az árak és csomagváltozások a meglévő előfizetéseket nem befolyásolják. Amíg a jelenlegi előfizetésed él, addig a mostani csomagok és annak funkciói is megmaradnak. 

Sőt, ha ragaszkodsz a megszokott funkcionalitáshoz, akár meg is tarthatod a mostani csomagodat. 2021. október 31-ig bármennyi időre meghosszabbíthatod a meglévő előfizetésedet. Ezt követően azonban már csak az új csomagokra tudsz átváltani.

Mi történik, ha most nem hosszabbítom meg a régi csomagomat és nem váltok át az újra sem?

Az előfizetésed végéig használhatod a mostani csomagodat. Az árak és csomagok változása a jelenlegi előfizetésedet nem befolyásolja. Ha viszont lejár az előfizetés, akkor a régit már nem tudod hosszabbítani, az új Billingo csomagok közül tudsz választani. 

Október 31-ig bármennyi időre meghosszabbíthatod a mostani csomagodat. Ez esetben addig marad a jelenlegi funkcionalitás, amíg az előfizetés le nem jár. 

Mostantól fizetni kell az automatikus NAV adatszolgáltatásért?

Határozottam nem. A félreértést az elnevezések használata okozza. Az automatikus NAV adatszolgáltatás és a NAV bejövő számlaszinkron két különböző funkció. Előbbi a számlák adatszolgáltatására vonatkozik. 

Az automatikus NAV adatszolgáltatás funkció MINDEN Billingo csomag része marad. 

Tehát a Free és a Basic csomagokban is elérhető lesz. Ez az árak oldalon is így szerepel.

A NAV bejövő számlaszinkron ezzel szemben a NAV Online Számla oldaláról szinkronizálja vissza a számlaadatokat a Bejövő számlák közé. Ez korábban sem volt a Starter csomag része.

A további félreértések elkerülése végett a jövőben az automatikus NAV adatszolgáltatásra NAV szinkronként, míg a kiadások visszaszinkronizálása funkcióra NAV bejövő számlaszinkronként hivatkozunk majd. 

Testre tudom szabni a Vezérlőpultomat?

Természetesen, épp ez a legjobb benne. A Vezérlőpult jobb felső sarkában kattints a Testreszabás ikonra. Itt ki- és be tudod kapcsolni, hogy milyen adatokat szeretnél látni vagy éppen nem látni. A sor elején lévő vonalakkal pedig a sorrendet és a kedved szerint alakíthatod. 

A Vezérlőpultot és a beállítási lehetőségeket is folyamatosan fejlesztjük. Újabb és újabb widgetek kerülnek majd be, így a későbbiekben is bármikor tovább alakíthatod, aszerint, hogy mire vagy kíváncsi vagy mit szeretnél a Vezérlőpultról menedzselni. 

Én csak számlázni szeretnék, nincs szükségem a többi szolgáltatásra. Megtehetem?

Persze, minden további nélkül. A Billingót úgy alakítottuk ki, hogy azok is megtalálják a számításaikat, akik csak számlázni szeretnének és azok is, akiknek egy automatizált, adatközpontú rendszerre van szükségük a munkájukhoz. 

A Free csomagban továbbra is minden funkciót megtalálsz, amire az egyszerű és korlátlan számlázáshoz szükséged van. A Vezérlőpult widgeteit pedig a Testreszabás ikon segítségével a saját igényeid szerint alakíthatod. A Free csomag az automatikus NAV szinkront (automatikus NAV adatszolgáltatást) is tartalmazza. Mindezt ingyen. 

Mit kell tudni még az API és a tömeges számlagenerálás árazásáról?

Igen, valóban fizetős lesz az API és a tömeges számlagenerálás, de emellett több könnyítés is kerül a csomagokba:

  • Az API használat mostantól BÁRMELYIK csomagban elérhető, tehát akár a Free előfizetés, (0 Ft számlázó előfizetési díj) mellé is választható API kiegészítő.
  • Bár a Free csomag az e-számlákat nem tartalmazza, az eggyel nagyobb Basic már igen, ennek díja mindössze 790 Ft+ áfa/hó.
  • Az e-számla továbbra is ingyenes marad az API és a tömeges számlagenerálás esetén is, a Basic, a Standard és a Pro csomagokban is. Ezzel jelentős összeget hagyva a felhasználóknál.
  • Ár-érték arányban továbbra is a Billingo marad a legolcsóbb számlázó. Bátran hasonlítsd össze más számlázókkal, a saját számlázásodat véve alapul.

Mindezek ellenére persze előfordulhat, hogy mégis a régi csomagot tartanád megfelelőbbnek. Éppen ezért 2021. október 31-ig bármelyik régi csomag, bármilyen hosszú időre meghosszabbítható és váltani is lehet.

Ez azt jelenti, hogy, ha jelenleg ingyenes API-val használod pl. az Innovátor csomagot és azt most 1-2-3-5 évre meghosszabbítod, akkor addig használhatod a korábbi feltételekkel, a korábbi áron, ingyenes API-val.

Az elmúlt évben a Billingo API fejlesztésébe elképesztő mennyiségű erőforrást összpontosított a Billingo, amivel egy olyan világszínvalú szolgáltatást alakítottunk ki, amivel gyakorlatilag kezdő programozói tudással bármilyen más szoftverrel össze lehet kapcsolni a számlázót. Az automatizálás továbbra is a fő fókuszban marad, az API külön terméké nőtt, a fejlesztése azonban nem áll meg. Éppen ellenkezőleg, a jövőben még inkább erre kerül majd a fókusz.

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár