TOP kérdések és válaszok az új Billingóról, Vezérlőpultról és az új csomagokról

Billingo hírek 2021.10.08. - 4 p. olvasás

A Billingóval, Vezérlőpulttal, csomagokkal kapcsolatban sok kérdést kapunk. Ezúttal mindet megválaszoljuk.

TOP kérdések és válaszok az új Billingóról, Vezérlőpultról és az új csomagokról

November 1-től elveszik a csomagom?

Egyáltalán nem. Az árak és csomagváltozások a meglévő előfizetéseket nem befolyásolják. Amíg a jelenlegi előfizetésed él, addig a mostani csomagok és annak funkciói is megmaradnak. 

Sőt, ha ragaszkodsz a megszokott funkcionalitáshoz, akár meg is tarthatod a mostani csomagodat. 2021. október 31-ig bármennyi időre meghosszabbíthatod a meglévő előfizetésedet. Ezt követően azonban már csak az új csomagokra tudsz átváltani.

Mi történik, ha most nem hosszabbítom meg a régi csomagomat és nem váltok át az újra sem?

Az előfizetésed végéig használhatod a mostani csomagodat. Az árak és csomagok változása a jelenlegi előfizetésedet nem befolyásolja. Ha viszont lejár az előfizetés, akkor a régit már nem tudod hosszabbítani, az új Billingo csomagok közül tudsz választani. 

Október 31-ig bármennyi időre meghosszabbíthatod a mostani csomagodat. Ez esetben addig marad a jelenlegi funkcionalitás, amíg az előfizetés le nem jár. 

Mostantól fizetni kell az automatikus NAV adatszolgáltatásért?

Határozottam nem. A félreértést az elnevezések használata okozza. Az automatikus NAV adatszolgáltatás és a NAV bejövő számlaszinkron két különböző funkció. Előbbi a számlák adatszolgáltatására vonatkozik. 

Az automatikus NAV adatszolgáltatás funkció MINDEN Billingo csomag része marad. 

Tehát a Free és a Basic csomagokban is elérhető lesz. Ez az árak oldalon is így szerepel.

A NAV bejövő számlaszinkron ezzel szemben a NAV Online Számla oldaláról szinkronizálja vissza a számlaadatokat a Bejövő számlák közé. Ez korábban sem volt a Starter csomag része.

A további félreértések elkerülése végett a jövőben az automatikus NAV adatszolgáltatásra NAV szinkronként, míg a kiadások visszaszinkronizálása funkcióra NAV bejövő számlaszinkronként hivatkozunk majd. 

Testre tudom szabni a Vezérlőpultomat?

Természetesen, épp ez a legjobb benne. A Vezérlőpult jobb felső sarkában kattints a Testreszabás ikonra. Itt ki- és be tudod kapcsolni, hogy milyen adatokat szeretnél látni vagy éppen nem látni. A sor elején lévő vonalakkal pedig a sorrendet és a kedved szerint alakíthatod. 

A Vezérlőpultot és a beállítási lehetőségeket is folyamatosan fejlesztjük. Újabb és újabb widgetek kerülnek majd be, így a későbbiekben is bármikor tovább alakíthatod, aszerint, hogy mire vagy kíváncsi vagy mit szeretnél a Vezérlőpultról menedzselni. 

Én csak számlázni szeretnék, nincs szükségem a többi szolgáltatásra. Megtehetem?

Persze, minden további nélkül. A Billingót úgy alakítottuk ki, hogy azok is megtalálják a számításaikat, akik csak számlázni szeretnének és azok is, akiknek egy automatizált, adatközpontú rendszerre van szükségük a munkájukhoz. 

A Free csomagban továbbra is minden funkciót megtalálsz, amire az egyszerű és korlátlan számlázáshoz szükséged van. A Vezérlőpult widgeteit pedig a Testreszabás ikon segítségével a saját igényeid szerint alakíthatod. A Free csomag az automatikus NAV szinkront (automatikus NAV adatszolgáltatást) is tartalmazza. Mindezt ingyen. 

Mit kell tudni még az API és a tömeges számlagenerálás árazásáról?

Igen, valóban fizetős lesz az API és a tömeges számlagenerálás, de emellett több könnyítés is kerül a csomagokba:

  • Az API használat mostantól BÁRMELYIK csomagban elérhető, tehát akár a Free előfizetés, (0 Ft számlázó előfizetési díj) mellé is választható API kiegészítő.
  • Bár a Free csomag az e-számlákat nem tartalmazza, az eggyel nagyobb Basic már igen, ennek díja mindössze 790 Ft+ áfa/hó.
  • Az e-számla továbbra is ingyenes marad az API és a tömeges számlagenerálás esetén is, a Basic, a Standard és a Pro csomagokban is. Ezzel jelentős összeget hagyva a felhasználóknál.
  • Ár-érték arányban továbbra is a Billingo marad a legolcsóbb számlázó. Bátran hasonlítsd össze más számlázókkal, a saját számlázásodat véve alapul.

Mindezek ellenére persze előfordulhat, hogy mégis a régi csomagot tartanád megfelelőbbnek. Éppen ezért 2021. október 31-ig bármelyik régi csomag, bármilyen hosszú időre meghosszabbítható és váltani is lehet.

Ez azt jelenti, hogy, ha jelenleg ingyenes API-val használod pl. az Innovátor csomagot és azt most 1-2-3-5 évre meghosszabbítod, akkor addig használhatod a korábbi feltételekkel, a korábbi áron, ingyenes API-val.

Az elmúlt évben a Billingo API fejlesztésébe elképesztő mennyiségű erőforrást összpontosított a Billingo, amivel egy olyan világszínvalú szolgáltatást alakítottunk ki, amivel gyakorlatilag kezdő programozói tudással bármilyen más szoftverrel össze lehet kapcsolni a számlázót. Az automatizálás továbbra is a fő fókuszban marad, az API külön terméké nőtt, a fejlesztése azonban nem áll meg. Éppen ellenkezőleg, a jövőben még inkább erre kerül majd a fókusz.

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top