Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Újabb és újabb funkciók a Bill…
Velünk történt - 2022.10.04. - 2 p. olvasás

Újabb és újabb funkciók a Billingo szeptemberi fejlesztései között

Készen áll az Átalányadó Asszisztens az első bevallásra, új műveletekkel bővült a Partnerprofil, és a Billingo MobilAPP-ba is megérkezett az átlátható és nagyon népszerű Vezérlőpult. Gyere, nézd meg, mennyivel többet tud most a Billingód, mint egy hónappal ezelőtt.

Újabb és újabb funkciók a Billingo szeptemberi fejlesztései között

Felkészült az Átalányadó Asszisztens a bevallási időszakra

Az első átalányadós hónap után máris nyakunkon az első fontos teendő, a bevallás elkészítése, beadása, valamint a járulékok- és adók befizetése. Átalányadó Asszisztens Plusz előfizetéssel elég csak követni a teendőlistát és pipálni az elvégzett feladatokat. 

EBBEN a posztban lépésről lépésre útmutatót is készítettünk, hogy biztosan helyes adatokkal készítsd elő a dokumentumot és sikeres legyen a bevalláshoz szükséges XML generálása. 

Újdonság az átalányadós beállítások között, hogy a biztosítási szünetek (pl. GYES, GYED, táppénz stb.) is pontosan beállíthatók. A rendszer pedig ezeket is figyelembe veszi a bevallásban is. 


Új funkciók a Partnerprofilban

A partnerhez kapcsolódó bizonylatok szekcióban mostantól a Nyomtatás, Letöltés és Szerkesztés műveletek is elérhetők. Így erről a felületről is gyorsan, kényelmesen tudod 

 • szerkeszteni a piszkozatokat
 • nyomtatni a papír alapú bizonylatokat
 • letölteni az elektronikus bizonylatokat

Átláthatóbb lett a Pályázatfigyelő 

Megújult a Pályázatfigyelő felülete is, így átláthatóbban kezelhetők a megfigyelt pályázatok a Követéseim menüpontban, még gyorsabb és egyszerűbb lett a konzultációs időpont és az előminősítés igénylése is. 


Újdonságok a Billingo MobilAPP-ban

A MobilAPPba is megérkezett a Vezérlőpult 

Mostantól a mobilodon is pillanatok alatt átlátod a 

 • a bevételi statisztikákat
 • a kiadási statisztikákat
 • a bankszámlaegyenleget
 • a becsült fizetendő áfát
 • a közelgő eseményeket

 Még több beállítási lehetőség az Átalányadó Asszisztensben

Az átalányadó kalkulációkhoz szükséges beállításokat mostantól a MobilAPP-ban is el tudod végezni. Így bármikor, bárhol nagyon kényelmes

 • a költséghányad kiválasztása
 • a vállalkozói státusz jelölése
 • a szakképzettséget igénylő tevékenység jelölése
 • az átalányadó kezdetének és végének beállítása
 • valamint az alanyi adómentességre vonatkozó beállítások

Megérkezett az Átalányadó Asszisztens Plusz is a MobilAPP-ba

Átalányadó Asszisztens Plusz hasznos funkciói már a mobilodon is elérhetők: 

 • bármikor ellenőrizheted a helyi iparűzési adó összegét
 • megjelenik a kamarai hozzájárulás, amint esedékessé válik a befizetés
 • mobilon is pontosan látod a fizetendő adó- és járulék összegét
 • a telefonodon is követheted a havi átalányadós teendőket

A KATA Asszisztens mobil verziójában is frissült a KATA keret

Az új KATA jogszabályoknak megfelelően a MobilAPP-ban is 18 millió forintra módosult a KATA keretre vonatkozó kalkulátor. Így mobilon is pontosan látod, mennyit számlázhatsz még KATÁsként.

Töltsd le a Billingo MobilAPP-ot Androidra vagy iOS-re, mobilra vagy akár tabletre is!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár