Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Fintech / ÚJDONSÁG: elérhető a Billingo-…
Fintech - 2019.09.26. - 2 p. olvasás

ÚJDONSÁG: elérhető a Billingo-Quick összekapcsolás

Újabb hasznos és fontos lehetőséget kaptak a Billingo felhasználói. A számlázó program fiókjai ugyanis egy újabb gyümölcsöző partnerkapcsolatnak köszönhetően mostantól a QUICK költségnyilvántartó rendszerével is összeköthetők. Így a kiadások és a bevételek egyetlen közös rendszerben követhetők nyomon. Ez pedig óriási előnyt jelent a mindennapokban. De ne siessünk ennyire előre, kezdjük az elején:

Billingo e Quick összekapcsolás

Mi a Quick?

A Quick egy egyszerű költségnyilvántartó, amelynek segítségével a bejövő számlák és a kiadások egyetlen, közös rendszerben vezethetők.

A szoftver segítségével

  • az összes számládat egy helyen látod, szűrhetsz, kereshetsz köztük
  • átláthatóbbá válik a vállalkozásod cash-flowja
  • előre tervezheted a bankszámlaegyenlegedet
  • egyszerűsítheted az utalások előkészítését
  • gyorsabb lesz a könyvelés előkészítése
  • gyors előrejelzést kapsz a várható áfáról
  • bármikor ellenőrizheted a kintlévőségeidet és a tartozásaidat
  • online küldheted át az anyagokat a könyvelődnek

Billingo - Quick összekötés

Autoscan? #kvikkelés? - Kell ez neked? Igeeeen!

Egy tökéletlen világban ez úgy működne, hogy a számlán lévő adatokkal kitöltöd a szoftver megfelelő sorait. De szerencsére itt van helyette a #kvikkelés, amikor a rendszer kitölti helyetted az adatokat. Ez a robot az autoscan, ami a gép tanulás módszerével rögzíti a számla adatait. Ez neked a legjobb, mert ha a partnereid a számláidat a #kvikkes e-mail címedre küldik, akkor nem kell iktatnod. Az autoscan feldolgozza a bejövő számláidat és rögzíti őket a rendszerben sőt, akár még költségtípusokba is rendezi őket.

Wow.

Miért jó, ha a Billingót és a Quick fiókodat összekötöd?

És itt jön a képbe a Billingo. A Billingo és a QUICK fiók összekapcsolásával a költségek mellett a táblában már a Billingóban rögzített bevételek is megjelennek, azok bekerülnek a likviditási táblába a költségek mellé és a gyorskártyákon olyan hasznos információkhoz is juthatsz, mint pl. a várható áfa összege, kintlévőségeid, tartozásaid stb.

Hogyan tudod összekapcsolni a Billingo fiókodat a Quickkel?

A Billingo és QUICK összekapcsolása néhány perc csupán, használatához Bilingo Premium előfizetés szükséges.

Billingo fiókodba belépve, a bal oldali menüsávban válaszd az API fület, majd kattints az ÚJ KULCSra. A kulcs nyilvános és privát részét másold be a QUICK-es fiókod megfelelő soraiba. Az összekötést követően az adatok azonnal töltődnek és óránként frissülnek.

Te pedig minden eddiginél többet és gyorsabban tudhatsz a pénzügyeid alakulásáról.

Tudj meg többet a Quickről ITT »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés