Villámösszefoglaló a Billingo májusi újdonságairól

Billingo hírek 2021.06.08. - 2 p. olvasás

Az idei év eddigi legizgalmasabb és leglátványosabb fejlesztéseit élesítettük májusban a Billingóban. Így egyre nagyobb léptékekben egyszerűsödik az adminisztráció, újul meg és szépül a Billingo felülete. Gyere, elevenítsük fel együtt, mi minden változott!

Villámösszefoglaló a Billingo májusi újdonságairól

Megérkezett a Billingo Marketplace

A Billingo Marketplace a kedvenc online számlázód vadonatúj bevásárlóközpontja, ahol a virtuális sorok között haladva pillanatok alatt válogathatod össze a munkádat egyszerűsítő és gyorsító kiegészítőket, funkciókat, pluginokat, integrációkat és az összekötésekhez szükséges API-kat. 

A Marketplace-be kerülnek a Billingo már meglévő meglévő és újonnan megjelenő szolgáltatásai és innen, egyetlen felületről tudod azokat menedzselni.

Akkor is érdemes végignézni a Marketplace kínálatát, ha eddig még nem gondolkodtál összekötéseken, mert rengeteg olyan saját fejlesztésű kiegészítőt vagy külső programmal való integrációt találsz, amivel látványosan könnyebb lesz a munkád. 

Barangolj a Marketplace-en => 

Kíváncsi vagy, hogy működik? Olvass róla a blogban =>

ÚJ! Megjelent az adószámos magánszemély vállalkozási forma a beállításokban

Mostantól a cég és az egyéni vállalkozó vállalkozási formák mellett az adószámos magánszemély is választható. 

Ez azért jó, mert így a beállításokban regisztrált név mögött számlázáskor nem jelenik meg automatikusan az ev. rövidítés, azaz adószámos magánszemélyként is kényelmesen és egyszerűen billingózhatsz.  

A lehetőséget a Beállítások/Cégadatok menüpontban állíthatod be.


Megújult a Számlalista és a Bizonylat létrehozása felület 

Ha már korábban bekapcsoltad a Billingódban a Korai hozzáférés lehetőségét, akkor az elmúlt hetekben a fiókodban már a megújult, letisztult Számlalista oldal és Bizonylat létrehozása felületek fogadtak. 

Az új felület megalkotásakor kiemelt figyelmet szenteltünk a felhasználói visszajelzéseknek, amit az elrendezések és a logikai felépítés során is figyelembe vettünk. 

Íme 7+1 ok, amiért Te is imádni fogod =>

Tovább szépültek a Partnerek- és Termékek aloldalak is

Szintén a Korai hozzáférést választók próbálhatják ki először a fiatalosabb, átláthatóbb és könnyebben kezelhető Partnerek és Termékek aloldalakat. 

Az új felületen már a megújult Billingo design fogad, néhány gomb új helyre került, újdonság a Tömeges műveletek kapcsoló és megjelent egy új nyilacska is, amivel teljes képernyőre teheted az információkat. 

Fontos!
A Korai hozzáférés gombot a Beállításokban bármikor kikapcsolhatod. Várhatóan azonban a nyár folyamán minden felhasználónak bekapcsoljuk az új designt, így legkésőbb ekkor minden felhasználói fiók az új felületre vált majd. Ezt követően már nem lesz lehetőség visszaváltani a korábbi verzióra. Ha az élesítés rendszerszinten történt meg, akkor már nem tudod visszaállítani a korábbi designt. 

Olvass még többet a Partnerek és Termékek megújulásáról ITT =>

Hasonló cikkek a kategóriában

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Back to Top