Villámösszefoglaló a Billingo májusi újdonságairól

Billingo hírek 2021.06.08. - 2 p. olvasás

Az idei év eddigi legizgalmasabb és leglátványosabb fejlesztéseit élesítettük májusban a Billingóban. Így egyre nagyobb léptékekben egyszerűsödik az adminisztráció, újul meg és szépül a Billingo felülete. Gyere, elevenítsük fel együtt, mi minden változott!

Villámösszefoglaló a Billingo májusi újdonságairól

Megérkezett a Billingo Marketplace

A Billingo Marketplace a kedvenc online számlázód vadonatúj bevásárlóközpontja, ahol a virtuális sorok között haladva pillanatok alatt válogathatod össze a munkádat egyszerűsítő és gyorsító kiegészítőket, funkciókat, pluginokat, integrációkat és az összekötésekhez szükséges API-kat. 

A Marketplace-be kerülnek a Billingo már meglévő meglévő és újonnan megjelenő szolgáltatásai és innen, egyetlen felületről tudod azokat menedzselni.

Akkor is érdemes végignézni a Marketplace kínálatát, ha eddig még nem gondolkodtál összekötéseken, mert rengeteg olyan saját fejlesztésű kiegészítőt vagy külső programmal való integrációt találsz, amivel látványosan könnyebb lesz a munkád. 

Barangolj a Marketplace-en => 

Kíváncsi vagy, hogy működik? Olvass róla a blogban =>

ÚJ! Megjelent az adószámos magánszemély vállalkozási forma a beállításokban

Mostantól a cég és az egyéni vállalkozó vállalkozási formák mellett az adószámos magánszemély is választható. 

Ez azért jó, mert így a beállításokban regisztrált név mögött számlázáskor nem jelenik meg automatikusan az ev. rövidítés, azaz adószámos magánszemélyként is kényelmesen és egyszerűen billingózhatsz.  

A lehetőséget a Beállítások/Cégadatok menüpontban állíthatod be.


Megújult a Számlalista és a Bizonylat létrehozása felület 

Ha már korábban bekapcsoltad a Billingódban a Korai hozzáférés lehetőségét, akkor az elmúlt hetekben a fiókodban már a megújult, letisztult Számlalista oldal és Bizonylat létrehozása felületek fogadtak. 

Az új felület megalkotásakor kiemelt figyelmet szenteltünk a felhasználói visszajelzéseknek, amit az elrendezések és a logikai felépítés során is figyelembe vettünk. 

Íme 7+1 ok, amiért Te is imádni fogod =>

Tovább szépültek a Partnerek- és Termékek aloldalak is

Szintén a Korai hozzáférést választók próbálhatják ki először a fiatalosabb, átláthatóbb és könnyebben kezelhető Partnerek és Termékek aloldalakat. 

Az új felületen már a megújult Billingo design fogad, néhány gomb új helyre került, újdonság a Tömeges műveletek kapcsoló és megjelent egy új nyilacska is, amivel teljes képernyőre teheted az információkat. 

Fontos!
A Korai hozzáférés gombot a Beállításokban bármikor kikapcsolhatod. Várhatóan azonban a nyár folyamán minden felhasználónak bekapcsoljuk az új designt, így legkésőbb ekkor minden felhasználói fiók az új felületre vált majd. Ezt követően már nem lesz lehetőség visszaváltani a korábbi verzióra. Ha az élesítés rendszerszinten történt meg, akkor már nem tudod visszaállítani a korábbi designt. 

Olvass még többet a Partnerek és Termékek megújulásáról ITT =>

Hasonló cikkek a kategóriában

Sikerek, kudarcok, vállalkozói szupererők - a Női Váltó Fesztiválon jártunk

Sikerek, kudarcok, vállalkozói szupererők - a Női Váltó Fesztiválon jártunk

Billingo hírek 2023.06.02. - 13 p. olvasás

A döntés szabadsága - ez volt a fő narratívája a június elsejei Női Váltó Fesztiválnak, ahol nem a sopánkodásé, hanem a tettvágyé, a női vállalkozóság...

esélyegyenlőség

“Az, hogy nem vagy egyedül egy ilyen problémával, óriási felszabadító erővel bír”

Billingo hírek 2023.05.30. - 6 p. olvasás

Van egy rendkívüli lelkesedéssel megáldott nő, aki 600 ezer embert képviselve jön-megy, intézkedik azért, hogy a megfelelő segítségben részesülhessene...

vállalkozás anyaként

A vállalkozásra is igent mondhatsz anyaként

Billingo hírek 2023.05.26. - 7 p. olvasás

Ha az ember tudatos, és jól keveri a kártyáit, egy vállalkozás fenntartása kivitelezhető az anyaság mellett is. A piac feltérképezése után meg kell ha...

esélyegyenlőség

Különbözőek ÉS egyenlőek vagyunk

Billingo hírek 2023.05.25. - 5 p. olvasás

A Billingónál nem különböztetünk meg senkit a bőrszíne, a nemzetisége, a neme, a kora, a hajszíne, a nemi irányultsága, az egészségügyi állapota, a va...

környezetvédelmi termékdíj

Ha érintett vagy, május 31-ig ne feledd nyilvántartásba vetetni magad!

Billingo hírek 2023.05.24. - 7 p. olvasás

A hamarosan bevezetendő kiterjesztett gyártói felelősség egyrészről kissé nehezíti az érintett vállalkozók életét, másrészről azonban óriási, a körfor...

esélyegyenlőség

"Folyton van bennem egy belső drukk" - interjú Csorba Dáviddal

Billingo hírek 2023.05.12. - 3 p. olvasás

Van egy vállalkozó srác, aki egy ujjal gépelt be egy könyvet. Nem is akármilyet, ez a Duchenne-szindrómás ember a saját történetét, a betegségét és a ...

Back to Top