Sikersztorik

Így profitál egy könyvelőiroda a Billingo használatából

Nézd meg a történetet (01:04)

Kneifel Anikó, valamint az általa vezetett Számtax Könyvelőiroda Kft., napi szinten tucatnyi partnernek segít a könyvelésben és adózásban. A produktivitásuk szempontjából kulcskérdésnek számít a leghatékonyabb szoftverek használata.

Anikó arról mesélt nekünk, hogy miként tudja kiaknázni a Billingo alkalmazásában rejlő előnyöket egy könyvelőiroda, illetve konkrétan melyik funkciók jelentik számukra a legnagyobb segítséget.

Mesélsz kicsit a vállalkozásotokról?

Társas és egyéni vállalkozók számára nyújtunk teljes körű szolgáltatást. Az általunk nyújtott szolgáltatáscsomagnak egyaránt része a könyvelés, a bérszámfejtés, valamint a szakmai tanácsadás. Immáron 20 évnél is hosszabb ideje foglalkozom könyveléssel, ebből 10 éve saját vállalkozásban

Minden egyes nap a precíz munkavégzésre törekszünk, miközben kiemelt figyelmet fordítunk az ügyfeleink igényeire. Elvégre a sikerünk abban mérhető, hogy a klienseink mennyire elégedettek velünk.

Pontosan milyen típusú szolgáltatást nyújtotok?

Segítünk az adózási nehézségek áthidalásában és az adóoptimalizálásban, így ügyfeleink kizárólag a profitszerző tevékenységükre koncentrálhatnak.

Az adójogszabályok tengerében ugyanis nehéz eligazodni, rengeteg időt és energiát emészt fel. Ezt a terhet folyamatos szakmai továbbképzéssel, jogszabálykövetéssel, illetve kiterjedt szakmai kapcsolati hálónk által vesszük le a partnereink válláról.

Miért szeretitek a Billingot? Miben segíti a könyvelői szolgáltatás hatékonyabbá tételét?

A könyveléssel kapcsolatos feladatok hatékony kivitelezéséhez kulcskérdés, hogy az ügyfeleink számláihoz minél egyszerűbben férjünk hozzá. Ha mindig kérnünk kellene az e-mailes átküldést, azzal rengeteg időnk veszne el.

A Billingo viszont nagy segítséget jelent, hiszen a könyvelői fiókból bármikor elérjük a kliensek számláit. Ezáltal napi szinten is roppant értékes munkaórákat takarítunk meg, jelentősen megnövelve a hatékonyságunkat az adatfeldolgozás során.

Miként hasznosul a Billingo a számlák kiküldésénél?

A számláinkat rendre PDF formátumban, e-mailen küldjük a partnereinknek. A Billingo hozzáadott értéke itt is megmutatkozik, hiszen a rendszer automatikusan végzi el a kiküldést, az egyszeri beállítást követően nekünk ezzel nem kell foglalkoznunk.

Emellett számos ügyfelünk szintén elektronikusan küldi meg számunkra a könyvelési anyagot. Vagyis nem jelentkezik extra postázási költség, időt takarítunk meg, miközben a folyamat kevesebb papír felhasználásával jár együtt.

A Billingo ráadásul a NAV felé is elküldi a kötelező számla adatszolgáltatást, tovább csökkentve ezáltal az adminisztrációs terheket.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére