Sikersztorik

Játékosból lett egyéni vállalkozó

Nézd meg a történetet (01:10)

Milyen változásokkal jár az, amikor az ember a hobbiként induló kedvenc elfoglaltságára épít vállalkozást? Milyen plusz terheket jelent mindez, és hogyan lehet hatékonyabbá tenni bizonyos feladatok automatizálásával? Többek között erről is érdeklődtünk az Airsoftguru alapítójánál.

A laikusok számára világítsuk meg, hogy mit takar az airsoft fogalma?

Az airsoft egy csapatjáték és technikai sport is egyben, ami szoros rokonságban áll a paintball világával. Az egyik lényeges különbség a két ágazat között a lövedékekben keresendő, hiszen az airsoftnál festék helyett 6 mm átmérőjű műanyag lövedékkel játszanak. A találatokat nem festékfolt jelzi, hanem a találatot kapó fél jelzi kézfeltartással, ezért nevezhetjük becsületjátéknak is. A fegyverek, másnéven replikák, tökéletes másolatai az eredeti fegyvereknek. Percenként akár 1000 lövés leadására is képesek és a maximális lőtáv elérheti a 80-100 métert!

Ha ezeket megfelelő ruházattal, védőfelszereléssel és kiegészítőkkel társítjuk, akkor egy nagyon realisztikus és izgalmas kalandban lehet részünk órákra, de akár napokra is.

Minden bizonnyal a fegyverek élethű mivoltának is köszönhető, hogy az airsoft egy rohamosan fejlődő, és egyre nagyobb népszerűségnek örvendő extrém sportnak számít.

Mivel foglalkozik az Airsoftguru? 

Ahogy az már az airsoft bemutatásából is kiderült, ennek a sportnak az egyik legizgalmasabb összetevőjét a fegyverek és a kiegészítők adják. Az Airsoftguru Kft. a játék kiegészítőinek forgalmazásával foglalkozik.

Akár a filmeken, vagy a számítógépes játékokban és a valóságban, a harchoz itt is szükség van korszerű, jó minőségű eszközökre.

Nálunk beszerezhetők tehát a modern célzóeszközök, védőfelszerelések, katonai ruházat, taktikai mellények, fegyverlámpák, tárzsebek, illetve rádiók.

Mi hívta életre az Airsoftguru megalapítását?

Annak idején játékos státuszból döntöttem úgy, hogy létrehozom az Airsoftgurut. Ha a sport részese vagy nagyobb rálátásod van, hogy mire van szüksége egy vásárlónak, ezt a vevőink javára igyekszünk fordítani, akik rendszerint visszatérnek hozzánk. A webshop mellett egyre népszerűbb opciónak számít a személyes átvétel.

Ez persze annak is köszönhető, hogy kialakítottunk egy kényelmes üzlethelyiséget. Van úgy, hogy a hozzánk betérő érdeklődők és vásárlók akár egy órát is eltöltenek nálunk, amit mi rendre szívesen fogadunk.

Miért kezdtétek el használni a Billingót?

Játékosból lett vállalkozóként szembesültem vele, hogy bizony sokfelé kell szakadni a kibontakozó cég működése során. Egyértelműen fellélegeztem tehát, amikor a számlázás terhe lekerült a vállamról.

A Billingo már a kezdeteknél időt, költséget és energiát spórolt nekem, és teszi ezt mind a mai napig.

Miként könnyíti meg számotokra a Billingo a mindennapokat?

Mivel a kezdetekben főként webshopos értékesítést folytattunk, ezért nagy segítség volt az automatizált számlakiállítás lehetősége. Ezt úgy tudtuk megvalósítani, hogy a számlázóprogramot integráltuk a webshopunkba.

Természetesen személyes átvételeknél is a Billingo használatával számlázunk, amit mindenképpen ajánlok kezdő, illetve haladó vállalkozók számára egyaránt. Fiatalos és rugalmas szolgáltatás, ami folyamatosan fejlődik, ésabszolút elégedett vagyok vállalkozásunk ezen részével.


Felkészültél a számlázásod modernizálására?

Már vár a Billingo fiókod!

Billy
Oldal tetejére