Előtérben a biztonságod

Előtérben a biztonságod

Előtérben a biztonságod

A biztonságot védett szervereink és a folyamatos, titkosítással ellátott biztonsági mentések garantálják.

Számlázási adataid védelme kitüntetett figyelmet igényel, ezt a Billingo kétlépcsős bejelentkezése biztosítja számodra.

A Billingóval készített számláid 100%-ban megfelelnek az aktuális törvényi szabályozásnak.

Regisztrálok

Titkosítással védjük adataidat

Különösen érzékeny információkkal dolgozunk ezért a Billingót titkosított SSL csatornán, https biztonsági protokollon keresztül érheted el, így adataid éppen olyan biztonságban vannak, mint amikor online fizetsz. A böngésző és a szerverek közötti adatforgalom titkos és visszakövethetetlen.

A Billingo online számlázó egy felhő alapú szolgáltatás, nem kell telepítened, ha a géped vagy eszközöd meghibásodik vagy elveszted, az adataid akkor sem vesznek el. Operációs rendszer függetlenül működik, csak web böngésző szükséges a használatához. Mindig kéznél van, mert fiókod így bármelyik internettel rendelkező eszközről eléred. A szerveren tárolt adataidat AES titkosítást használó adatbázisokban tároljuk. Azokról 3 óránként több titkosított biztonsági mentés készül, az adat vesztés elkerülésére. A biztonsági mentéseket egymástól földrajzilag is különböző helyeken tároljuk.

A Billingo szerverei az ország egyik legnagyobb és legbiztonságosabb szervertermében vannak elhelyezve. Állandó technikai és biztonsági felügyelet mellett.

A felhő alapú megoldásnak köszönhetően online számlázód mindig friss lesz, az aktuális frissítéseket automatikusan megkapod legyen az új funkció, hiba javítás, vagy jogszabály miatti változás.

A legutóbbi frissítés időpontját a Billingo alkalmazás lábrészében láthatod. A szolgáltatás állapotát itt tekintheted meg: status.billingo.hu

Kétlépcsős bejelentkezés
a nagyobb biztonságért

Az online számlázó biztonságát tovább növeli a kétlépcsős azonosítás. Aktiválásával amikor bejelentkezel a Billingóba a megszokott felhasználónév és jelszó mellett a rendszer egy második, a mobiloddal generált jelszót is kérni fog. A kétlépcsős azonosítás egy második védelmi vonallal is védi fiókodat, így ha egy hacker meg is szerzi a belépési adataidat, a mobilodon generált második biztonsági kulcs nélkül nem fog tudni belépni.

Tippjeink biztonságod
érdekében

A kettős beléptetés aktiválása

Kapcsold be az opcionális kettős beléptetést a Billingo fiókodhoz, amely egy második kóddal is védi a fiókodat. Az okostelefonra telepített alkalmazás által generált második biztonsági kulcs nélkül senki nem fog tudni belépni.

Legyél naprakész

A legjobb működés és biztonság érdekében tartsd naprakészen az operációs rendszered és a böngésződ. Mindig tedd fel az aktuális frissítéseket, ha tudod kapcsold be az automatikus frissítést. Ha az operációs rendszered nem is a legújabb, de lehetőség szerint használj modern böngészőt.

fontos a jó jelszó

Válassz nehezen kitalálható jelszót, és lehetőleg ne használd a Billingónál használt jelszavad máshol.

Hírlevél

Szeretnél mindig naprakész lenni?

Ha tudni szeretnél a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók, add meg a neved és az email címed.

Billingo nav

A Billingo megfelel a legfrissebb magyar jogszabályoknak