Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Villámakció CSAK MA: 2 hó ingyen

Fizess elő bármelyik Billingo szolgáltatásra, és ha még ma ki is fizeted, 2 ingyenes hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet! Kuponkód: PLUSZ2HO

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 4 hasznos, új funkcióval bővül…
Tippek - 2021.04.13. - 1 p. olvasás

4 hasznos, új funkcióval bővült márciusban a Billingód

Új pecsét, új fizetési emlékeztetők, kikapcsolható ÁFA kalkulációval és új automatizálási lehetőséggel bővült a már most is szuper Billingo számlázód. Nézd meg, mire használhatod őket és próbáld is ki mindjárt! Tudod, csak néhány kattintás!

4 hasznos, új funkcióval bővült márciusban a Billingód

ÚJDONSÁG: Fizetve pecsét a számládra 

Az új Fizetve pecséttel minden eddiginél egyértelműbbé teheted, hogy az adott számlád pénzügyi teljesítést már nem igényel. A funkció beállításával minden érintett számládra, automatikusan rákerül a csodaszép, látványos, piros színű Fizetve pecsét.  

A funkciót a Beállítások/Számlatömbök/Számlatömb szerkesztése oldalon állíthatod be. A számla kiállításakor pedig ne felejtsd el bepipálni a Pénzügyi teljesítést nem igényel opciót. 

Mit szólsz?


ÁFA kalkuláció kikapcsolása

Áfa-körön kívüli a tevékenységed, ezért ez az adat irreleváns számodra? Rejtsd el a statisztikából!

A Bizonylat/Bizonylat beállítások/Megjelenés és működés menüpontban egyetlen gombnyomással kikapcsolhatod. Így csak a számodra fontos és értékes adatokat mutatja a rendszered.

 

Fizetési emlékeztető MÁR 3 NYELVEN

Az automatikus fizetési emlékeztető a Billingód egyik leghasznosabb funkciója. Beállítását követően a rendszer automatikusan értesíti a késedelmesen fizető partnereidet a kötelezettségükről. 

Mostantól a fizetési emlékeztetők küldését a magyar mellett német és angol nyelven is automatizálhatod.
Szuper, igaz?

A német és angol nyelvű értesítéseket ugyanúgy a Beállítások/Fizetési emlékeztetők menüpontban állíthatod be. 

Próbáld ki!

 

Automatikus fizetett státuszállítás

Készpénz, bankkártya, PayPal stb. fizetési módok esetén a pénzügyi teljesítés azonnal megtörténik. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően azonban ezt nem kell többet manuálisan állítanod. 

A rendszerben mostantól a pénzügyi teljesítéskor, azaz a számla kiállításának pillanatában a Billingód automatikusan fizetett státuszba is állítja az érintett számlát. 

Ha viszont ezt mégis inkább manuálisan szeretnéd állítani, a Beállítások/Számlatömbök/Számlatömb szerkesztése menüben ki is kapcsolhatod. 

Áprilisban sem tétlenkedünk, újabb meglepetésekkel készülünk! Figyeld a blogot és a Billingo Facebook oldalát!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér