Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 4 hasznos, új funkcióval bővül…
Tippek - 2021.04.13. - 1 p. olvasás

4 hasznos, új funkcióval bővült márciusban a Billingód

Új pecsét, új fizetési emlékeztetők, kikapcsolható ÁFA kalkulációval és új automatizálási lehetőséggel bővült a már most is szuper Billingo számlázód. Nézd meg, mire használhatod őket és próbáld is ki mindjárt! Tudod, csak néhány kattintás!

4 hasznos, új funkcióval bővült márciusban a Billingód

ÚJDONSÁG: Fizetve pecsét a számládra 

Az új Fizetve pecséttel minden eddiginél egyértelműbbé teheted, hogy az adott számlád pénzügyi teljesítést már nem igényel. A funkció beállításával minden érintett számládra, automatikusan rákerül a csodaszép, látványos, piros színű Fizetve pecsét.  

A funkciót a Beállítások/Számlatömbök/Számlatömb szerkesztése oldalon állíthatod be. A számla kiállításakor pedig ne felejtsd el bepipálni a Pénzügyi teljesítést nem igényel opciót. 

Mit szólsz?


ÁFA kalkuláció kikapcsolása

Áfa-körön kívüli a tevékenységed, ezért ez az adat irreleváns számodra? Rejtsd el a statisztikából!

A Bizonylat/Bizonylat beállítások/Megjelenés és működés menüpontban egyetlen gombnyomással kikapcsolhatod. Így csak a számodra fontos és értékes adatokat mutatja a rendszered.

 

Fizetési emlékeztető MÁR 3 NYELVEN

Az automatikus fizetési emlékeztető a Billingód egyik leghasznosabb funkciója. Beállítását követően a rendszer automatikusan értesíti a késedelmesen fizető partnereidet a kötelezettségükről. 

Mostantól a fizetési emlékeztetők küldését a magyar mellett német és angol nyelven is automatizálhatod.
Szuper, igaz?

A német és angol nyelvű értesítéseket ugyanúgy a Beállítások/Fizetési emlékeztetők menüpontban állíthatod be. 

Próbáld ki!

 

Automatikus fizetett státuszállítás

Készpénz, bankkártya, PayPal stb. fizetési módok esetén a pénzügyi teljesítés azonnal megtörténik. A legújabb fejlesztésnek köszönhetően azonban ezt nem kell többet manuálisan állítanod. 

A rendszerben mostantól a pénzügyi teljesítéskor, azaz a számla kiállításának pillanatában a Billingód automatikusan fizetett státuszba is állítja az érintett számlát. 

Ha viszont ezt mégis inkább manuálisan szeretnéd állítani, a Beállítások/Számlatömbök/Számlatömb szerkesztése menüben ki is kapcsolhatod. 

Áprilisban sem tétlenkedünk, újabb meglepetésekkel készülünk! Figyeld a blogot és a Billingo Facebook oldalát!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023