2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 7 érv ✅ az online számlázó mel…
Tippek - 2015.05.28. - 2 p. olvasás

7 érv ✅ az online számlázó mellett

Elképesztően felgyorsult a világ és napjainkban már amit csak lehet az interneten intézünk. A neten bankolunk, ott rendelünk ebédet, szervezzük a nyaralást, vesszük a karácsonyi ajándékokat és még a randit is ott szervezzük. Miért lenne ez alól a számlázás kivétel?

Online számlázó program

Miért érdemes online számlázó programot használnod?

Ma már éppen annyira időigényes kinyomtatni, borítékolni és postára adni egy számlát, mintha az e-mail helyett a levelezést választanánk. Hát még ha a számla nem géppel, hanem kézzel, számlatömbbe körmölve készül. Az online számlázókkal viszont ugyanaz a munka percek alatt is elvégezhető, amire egyébként a postai sorban állással együtt minimum napi fél óránk is rámenne.

Összegyűjtöttünk hát 7 érvet, miért érdemes az online számlázást választani a hagyományos számlázás helyett:

1. ... mert szabadságot ad Nem számít, hogy éppen az irodában ülsz, el kell ugranod valahova vagy a buszon jutott eszedbe, hogy még egyet számláznod kellene. Az online számlázód mindig ott van veled, csak internetkapcsolatra van szükséged és már készítheted is a számlákat.

online számlázó program

2. ... mert kényelmes Nincs szükség az adatok böngészésére, a rendszer bekéri a szükséges információkat. Ha pedig elmentetted, a következő alkalommal csak a listából kell kiválasztanod. Ezzel a módszerrel a számla pillanatok alatt elkészül, és akár online, közvetlenül a számlázóból azonnal e-mailben el is küldheted.

3. ... mert rugalmas Nem vagy gép előtt, de kéne egy számla? Nem gond! Kapd elő a tabletet vagy a telefonodat és már írhatod is a fizetendő összeget.

Online számlázó program

4. ... mert olcsó A számlák e-mailben küldésével megspórolhatod a nyomtatási- és postaköltséget, azok azonnal célba érnek és a tapasztalataink alapján gyorsabban megtörténik a kifizetésük is. Ha utálsz a pénzedre várni, akkor a Billingót ki kell próbálnod!

5. ... mert biztonságos A számlák rögzítése egy online számlázóban tökéletesen biztonságos, titkosított csatornán keresztül történik. Tisztában vagyunk vele, mennyire fontosak a rögzített adataid, azokhoz illetéktelen garantáltan nem férhet hozzá.

Online számlázó program

6. ... mert friss Egyszerűen rajongunk a Billingóért, ezért folyamatosan fejlesztjük, hogy minél okosabb, hatékonyabb és szebb legyen. Az online számlázód frissítésével azonban nem kell mindig foglalkoznod, hiszen azt automatikusan intézzük.

7. ... mert rendszerfüggetlen Az online számlázók esetében nincs szükség telepítésre vagy rendszerbevezetésre. A böngészőből elérhető program tökéletesen működik Windows, OS X és Linux operációs rendszerekkel is.

Kedvet kaptál? Válts Billingóra akár teljesen ingyen!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top