Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 7 érv az online számlázó melle…
Tippek - 2015.05.28. - 2 p. olvasás

7 érv az online számlázó mellett

Elképesztően felgyorsult a világ és napjainkban már amit csak lehet az interneten intézünk. A neten bankolunk, ott rendelünk ebédet, szervezzük a nyaralást, vesszük a karácsonyi ajándékokat és még a randit is ott szervezzük. Miért lenne ez alól a számlázás kivétel?

7 érv az online számlázó mellett

Ma már éppen annyira időigényes kinyomtatni, borítékolni és postára adni egy számlát, mintha az e-mail helyett a levelezést választanánk. Hát még ha a számla nem géppel, hanem kézzel, számlatömbbe körmölve készül. Az online számlázókkal viszont ugyanaz a munka percek alatt is elvégezhető, amire egyébként a postai sorban állással együtt minimum napi fél óránk is rámenne.

Összegyűjtöttünk hát 7 érvet, miért érdemes az online számlázást választani a hagyományos számlázás helyett:

1. ... mert szabadságot ad Nem számít, hogy éppen az irodában ülsz, el kell ugranod valahova vagy a buszon jutott eszedbe, hogy még egyet számláznod kellene. Az online számlázód mindig ott van veled, csak internetkapcsolatra van szükséged és már készítheted is a számlákat.

7 érv az online számlázó mellett

2. ... mert kényelmes Nincs szükség az adatok böngészésére, a rendszer bekéri a szükséges információkat. Ha pedig elmentetted, a következő alkalommal csak a listából kell kiválasztanod. Ezzel a módszerrel a számla pillanatok alatt elkészül, és akár online, közvetlenül a számlázóból azonnal e-mailben el is küldheted.

3. ... mert rugalmas Nem vagy gép előtt, de kéne egy számla? Nem gond! Kapd elő a tabletet vagy a telefonodat és már írhatod is a fizetendő összeget.

7 érv az online számlázó mellett

4. ... mert olcsó A számlák e-mailben küldésével megspórolhatod a nyomtatási- és postaköltséget, azok azonnal célba érnek és a tapasztalataink alapján gyorsabban megtörténik a kifizetésük is. Ha utálsz a pénzedre várni, akkor a Billingót ki kell próbálnod!

5. ... mert biztonságos A számlák rögzítése egy online számlázóban tökéletesen biztonságos, titkosított csatornán keresztül történik. Tisztában vagyunk vele, mennyire fontosak a rögzített adataid, azokhoz illetéktelen garantáltan nem férhet hozzá.

7 érv az online számlázó mellett

6. ... mert friss Egyszerűen rajongunk a Billingóért, ezért folyamatosan fejlesztjük, hogy minél okosabb, hatékonyabb és szebb legyen. Az online számlázód frissítésével azonban nem kell mindig foglalkoznod, hiszen azt automatikusan intézzük.

7. ... mert rendszerfüggetlen Az online számlázók esetében nincs szükség telepítésre vagy rendszerbevezetésre. A böngészőből elérhető program tökéletesen működik Windows, OS X és Linux operációs rendszerekkel is.

Kedvet kaptál? Próbáld ki 30 napig teljesen ingyen!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés