Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Figyelem! Április 1-től változnak a Billingo árai!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 7 érv ✅ az online számlázó mel…
Tippek - 2015.05.28. - 2 p. olvasás

7 érv ✅ az online számlázó mellett

Elképesztően felgyorsult a világ és napjainkban már amit csak lehet az interneten intézünk. A neten bankolunk, ott rendelünk ebédet, szervezzük a nyaralást, vesszük a karácsonyi ajándékokat és még a randit is ott szervezzük. Miért lenne ez alól a számlázás kivétel?

Online számlázó program

Miért érdemes online számlázó programot használnod?

Ma már éppen annyira időigényes kinyomtatni, borítékolni és postára adni egy számlát, mintha az e-mail helyett a levelezést választanánk. Hát még ha a számla nem géppel, hanem kézzel, számlatömbbe körmölve készül. Az online számlázókkal viszont ugyanaz a munka percek alatt is elvégezhető, amire egyébként a postai sorban állással együtt minimum napi fél óránk is rámenne.

Összegyűjtöttünk hát 7 érvet, miért érdemes az online számlázást választani a hagyományos számlázás helyett:

1. ... mert szabadságot ad Nem számít, hogy éppen az irodában ülsz, el kell ugranod valahova vagy a buszon jutott eszedbe, hogy még egyet számláznod kellene. Az online számlázód mindig ott van veled, csak internetkapcsolatra van szükséged és már készítheted is a számlákat.

online számlázó program

2. ... mert kényelmes Nincs szükség az adatok böngészésére, a rendszer bekéri a szükséges információkat. Ha pedig elmentetted, a következő alkalommal csak a listából kell kiválasztanod. Ezzel a módszerrel a számla pillanatok alatt elkészül, és akár online, közvetlenül a számlázóból azonnal e-mailben el is küldheted.

3. ... mert rugalmas Nem vagy gép előtt, de kéne egy számla? Nem gond! Kapd elő a tabletet vagy a telefonodat és már írhatod is a fizetendő összeget.

Online számlázó program

4. ... mert olcsó A számlák e-mailben küldésével megspórolhatod a nyomtatási- és postaköltséget, azok azonnal célba érnek és a tapasztalataink alapján gyorsabban megtörténik a kifizetésük is. Ha utálsz a pénzedre várni, akkor a Billingót ki kell próbálnod!

5. ... mert biztonságos A számlák rögzítése egy online számlázóban tökéletesen biztonságos, titkosított csatornán keresztül történik. Tisztában vagyunk vele, mennyire fontosak a rögzített adataid, azokhoz illetéktelen garantáltan nem férhet hozzá.

Online számlázó program

6. ... mert friss Egyszerűen rajongunk a Billingóért, ezért folyamatosan fejlesztjük, hogy minél okosabb, hatékonyabb és szebb legyen. Az online számlázód frissítésével azonban nem kell mindig foglalkoznod, hiszen azt automatikusan intézzük.

7. ... mert rendszerfüggetlen Az online számlázók esetében nincs szükség telepítésre vagy rendszerbevezetésre. A böngészőből elérhető program tökéletesen működik Windows, OS X és Linux operációs rendszerekkel is.

Kedvet kaptál? Válts Billingóra akár teljesen ingyen!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár adószámos magánszemély briefly meska