7 érv ✅ az online számlázó mellett

Billingo hírek 2015.05.28. - 2 p. olvasás

Elképesztően felgyorsult a világ és napjainkban már amit csak lehet az interneten intézünk. A neten bankolunk, ott rendelünk ebédet, szervezzük a nyaralást, vesszük a karácsonyi ajándékokat és még a randit is ott szervezzük. Miért lenne ez alól a számlázás kivétel?

Online számlázó program

Miért érdemes online számlázó programot használnod?

Ma már éppen annyira időigényes kinyomtatni, borítékolni és postára adni egy számlát, mintha az e-mail helyett a levelezést választanánk. Hát még ha a számla nem géppel, hanem kézzel, számlatömbbe körmölve készül. Az online számlázókkal viszont ugyanaz a munka percek alatt is elvégezhető, amire egyébként a postai sorban állással együtt minimum napi fél óránk is rámenne.

Összegyűjtöttünk hát 7 érvet, miért érdemes az online számlázást választani a hagyományos számlázás helyett:

1. ... mert szabadságot ad Nem számít, hogy éppen az irodában ülsz, el kell ugranod valahova vagy a buszon jutott eszedbe, hogy még egyet számláznod kellene. Az online számlázód mindig ott van veled, csak internetkapcsolatra van szükséged és már készítheted is a számlákat.

online számlázó program

2. ... mert kényelmes Nincs szükség az adatok böngészésére, a rendszer bekéri a szükséges információkat. Ha pedig elmentetted, a következő alkalommal csak a listából kell kiválasztanod. Ezzel a módszerrel a számla pillanatok alatt elkészül, és akár online, közvetlenül a számlázóból azonnal e-mailben el is küldheted.

3. ... mert rugalmas Nem vagy gép előtt, de kéne egy számla? Nem gond! Kapd elő a tabletet vagy a telefonodat és már írhatod is a fizetendő összeget.

Online számlázó program

4. ... mert olcsó A számlák e-mailben küldésével megspórolhatod a nyomtatási- és postaköltséget, azok azonnal célba érnek és a tapasztalataink alapján gyorsabban megtörténik a kifizetésük is. Ha utálsz a pénzedre várni, akkor a Billingót ki kell próbálnod!

5. ... mert biztonságos A számlák rögzítése egy online számlázóban tökéletesen biztonságos, titkosított csatornán keresztül történik. Tisztában vagyunk vele, mennyire fontosak a rögzített adataid, azokhoz illetéktelen garantáltan nem férhet hozzá.

Online számlázó program

6. ... mert friss Egyszerűen rajongunk a Billingóért, ezért folyamatosan fejlesztjük, hogy minél okosabb, hatékonyabb és szebb legyen. Az online számlázód frissítésével azonban nem kell mindig foglalkoznod, hiszen azt automatikusan intézzük.

7. ... mert rendszerfüggetlen Az online számlázók esetében nincs szükség telepítésre vagy rendszerbevezetésre. A böngészőből elérhető program tökéletesen működik Windows, OS X és Linux operációs rendszerekkel is.

Kedvet kaptál? Válts Billingóra akár teljesen ingyen!

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top