Mi mindent tud
a Billingo?

Megmutatjuk, hogyan teszi a számlázást könnyűvé, gyorssá és átláthatóvá a Billingo online számlázó, és mindezt
teljesen ingyen.

Regisztrálok
Számlázás
Kiadások kezelése
Automatizálás
Minden funkció

Billingo -
A számlázás új generációja

A számlázás új generációja

A Billingo a számlázás és számlakezelés legújabb generációja, azoknak a trendkövető vállalkozóknak, akiknek a gyorsaság, a hatékonyság és az igényesség a számlázásban is alapkövetelmény.

Kezeld egyszerűen bevételeidet és kiadásaidat a Billingóval egy helyen, és figyeld alakulásukat a beszédes grafikonon bárhol és bármikor!

Rögzítsd a partnerek mellett a legnépszerűbb termékeket/szolgáltatásokat is, így a számlázás valóban csak néhány másodpercet vesz igénybe!

Spórolj pénzt és időt a Billingóval, és a lassú hagyományos számlázás helyett próbáld ki a villámgyors, nyomon követhető és papírkímélő e-számlázást, akár teljesen INGYEN!

Válaszd te is Billingót, tapasztald meg az örömteli számlázás élményét és tedd könnyebbé a mindennapjaidat!

A számlázás új generációja
A számlázás új generációja

Villámgyors és
nyomon követhető számlázás

Villámgyors és nyomon követhető számlázás

A Billingóban a partnerek mellett a termékeidet is bármikor, előre vagy akár a számlázás, kiadás felvitele közben is rögzítheted.

A rendszer megjegyzi a legutóbbi adatokat, és a következő számla kiállításakor elég elkezdeni írni a partner vagy a tétel nevét, a számlázó automatikusan kiegészíti.

A számlák átlátható és beszédes kezelőfelületén pillanatok alatt ellenőrizheted mi történt a kiállított számláiddal. Az e-számlák esetében akár a megnyitásról és a letöltésről is informálódhatsz.

A színes ikonok megmutatják a számla státuszát, a fülek használatával pedig egy pillanat alatt szűrheted le a kiállított, fizetett, lejárt, stornó, piszkozat vagy díjbekérő számláidat.

Egyszerűen módosíthatod a számla státuszát, közben beállíthatod a fizetési módot és a részletfizetéseket.

Villámgyors és nyomon követhető számlázás
Villámgyors és nyomon követhető számlázás

Profi kinézetű számlák
percek alatt

Profi kinézetű számlák percek alatt

A Billingo Premium számlasablonjait úgy tervezzük, hogy vállalkozásod profizmusát kiállított számláid igényessége is tükrözze.

Válaszd ki a céged arculatát leginkább tükröző számlasablont és helyezd el rajta logódat is, hogy számláid kitűnjenek a fizetendő számlák sorából!

Profi kinézetű számlák percek alatt
Profi kinézetű számlák percek alatt

További funkciók

Innovatív és modern kezelőfelület

A modern, letisztult és átlátható kezelőfelületen pillanatok alatt láthatod bevételeid és kiadásaid alakulását, az egyszerűsített funkciókkal pedig néhány gombnyomással számlázhatsz.

Piszkozat és díjbekérő

A Billingóval kiállíthatsz díjbekérőt vagy elmentheted a félkész számládat piszkozatként, amelyekből később egyetlen gombnyomással készíthetsz végszámlát.

Hagyományos és e-számlák

A Billingóval a megszokott hagyományos számlák mellett e-számlákat is készíthetsz, amelyeket a programon keresztül e-mailben el is küldhetsz.

Tetszőleges számlatömb létrehozása

A Billingo segítségével tetszőleges számlatömböt készíthetsz, így egyszerűen és átláthatóan tárolhatod és kezelheted a számláidat.

Ismétlődő számlakezelés

Havonta ismétlődő számláid kiállítását és küldését tökéletesen automatizálhatod, csak a bankszámládat kell figyelni, mikor érkezik az utalás.

Deviza számla kezelés

Számláidat magyar, angol és német nyelven is létrehozhatod. A Billingoval gyerekjáték az Euro számla kiállítása. A program az összes gyakori pénznemet a napi aktuális MNB középárfolyamon kezeli.

Automatizálható számlázás

Webáruházadba érkező megrendelésedből az API segítségével azonnal számlákat generálhatsz, mindezt egyetlen perc és emberi erőforrás ráfordítása nélkül, teljesen automatikusan.

Átlátható statisztikák

A Billingo kezelőfelületén bármikor ellenőrizheted bevételeid és kiadásaid alakulását, és a rögzített adatokból ÁFA és EVA analitikákat is készíthetsz.

Rugalmas áfa-kezelés

Billingo online számlázó többféle előre beállított vagy egyedi ÁFA kulcsot kezel, amelyet globálisan vagy termékenként is beállíthatsz.

Folyamatos fejlesztés

Folyamatosan frissítéseken dolgozunk, hogy még hasznosabb legyen. Ezeket nem kell letöltened vagy telepítened, automatikusan intézzük helyetted.

NAV megfelelőség

Nincs időd követni a gyorsan változó jogszabályokat és előírásokat? Nem is kell! A Billingo megfelel a legfrissebb magyar jogszabályoknak.

Egyedi számlamezők és címkék

Számláidhoz globálisan vagy egyedileg is megadhatsz megjegyzéseket. A létrehozott számlákat címkékkel elláthatod a későbbi könnyebb kezeléshez.

Hírlevél

Szeretnél mindig naprakész lenni?

Ha tudni szeretnél a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók, add meg a neved és az email címed.

Billingo nav

A Billingo megfelel a legfrissebb magyar jogszabályoknak