A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 3 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak a számlázóval elégedettek a cégnél, hanem az alkalmazott funkciókkal és a hibátlanul elérhető rendszerünkkel is. Kíváncsi vagy, hogyan lehet a MOL Campus segítségére a Billingo?

Mol campus

2022. december 8-án adták át a budapesti MOL Campus irodaházat. 28 emeletével, 143 méteres magasságával Magyarország legmagasabb irodaépülete lett. Nap mint nap közel 2500 dolgozó használja az okosépületet, amely szenzorokkal méri az energia- és vízfogyasztást, és ez alapján alakítja ki az optimális működést.

A MOL a korábban 9 különböző épületben dolgozó munkavállalóját költöztette az új székházba, amelynek elsődleges küldetése, hogy harmonikus munkakörnyezetet teremtsen a dolgozóknak és – a MOL stratégiájával összhangban – biztosítsa a hatékony munkavégzést. Emellett a Campusról nyíló egyedülálló kilátás bárki számára megtekinthető. Te voltál már a SkyDeck kilátóteraszon? Ha igen, a Billingóval is találkozhattál.


A MOL Campus is billingózik

A MOL Campusban található SkyDeck kilátóterasz jegyvásárlási rendszerében az online számlakibocsátást végzi a cég a Billingóval. A SkyDeck az épület 120 méteres magasságában helyezkedik el, innen nyílik egyedülálló kilátás a magyar fővárosra.

Takács Gergely, a MOL Campus project product ownere elmondta nekünk, hogy mindenképp robosztus és megbízható rendszerben szerették volna végezni az online számlázást és az API tömeges számla generálást.

“Fontos szempont volt a jól dokumentált API és az alrendszereinkhez való illeszthetőség, valamint a gyors szerződéskötési folyamat” - mondta el. Mindebben pedig a cég mögött állunk.

Amiért a Billingo API a MOL Campus kedvence

Akár a tömeges számlakiállítás és kiküldés is pillanatok alatt, automatikusan kész a Billingo API-val. A NAV adatszolgáltatás és a fizetési státuszok állítása is automatizálhatók a számlázás mellett. Ha pedig webshopod van, az adatkezelés is sokkal gyorsabb és egyszerűbb. Kevesebb adminisztráció, látványosan több idő jár az API használatával.

Nekem is erre van szükségem!
Regisztrálok

Takács Gergely szerint a MOL Campusnál kiválóan használható statisztikák készülnek az adatexport funkciókkal, így naprakészen látják a szolgáltatás főbb pénzügyi mutatóit. Azt kapják, amire szükségük van, és az egyes funkciók kialakítása mögötti valódi ügyfélélményt is kiemelkedőnek tartják.


A funkciók, amelyekkel növekedhetnek a gigacégek

A Billingóval tehát nemcsak a KKV-k, hanem a nagyvállalatok is fejlődhetnek. A számlázással eddig eltöltött idő az automatizáció miatt egyéb folyamatokra fordítható. A Billingo integrációkkal az utalások összevezethetők a számlákkal, a kintlévőségek könnyen behajthatók a Követeléskezeléssel, és a digitális faktoring is segíti optimalizálni a cash-flow-t.

A Billingo fiókkal össze lehet kötni a webshopokat, nyilvántartó, időpontfoglaló vagy épp pénzügyi rendszereket.

A Céginfó és Partnerfigyelő a nagy cégeket is segíti a piaci előny megszerzéséhez, a konkurencia vagy az ügyfelek adatainak változásainak naprakész követésével a szerződéskötések sokkal biztosabb alapokon nyugodhatnak. Ezután jöhet a pályázati pénzek bevonása, amely erősítheti a vállalatot. A tenderek figyelésére sem kell extra erőforrást biztosítani, ha a Billingo Pályázatfigyelő kéznél van.

A Mol Campushoz hasonló nagy cégnél az sem elhanyagolható szempont, hogy a megfelelő kollégákkal dolgozzanak együtt, akik hosszú távon szeretnék a cég érdekei szerint végezni munkájukat. Ehhez a Billingo a mesterséges intelligencia alapú Billingo Toborzást ajánlja.

A modernizálás minden cégnek kijár. Ehhez pedig tökéletes alap lehet az online számlázó a vállalkozástámogató rendszereivel. Hogy minden egy helyen legyen.

Szintet lépnék a vállalkozásomban
Regisztrálok


Hasonló cikkek a kategóriában

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Back to Top