Izgalmasak a Billingo szeptemberi fejlesztései

Billingo hírek 2020.10.02. - 5 p. olvasás

Látványos fejlesztési listát véglegesíthettünk szeptemberben, amelyek közül az egyik legjelentősebb a Multiprofil élesítése volt. De koránt sincs itt vége a varázslatnak. Nézd meg, mennyi újdonsággal bővült a Billingód az elmúlt hetekben.

Billingo szeptemberi fejlesztései

Partnerekhez rendelhető %-os kedvezmények

Egyes partnereid állandó kedvezményben részesülnek? A Billingóddal most még egyszerűbben számlázhatsz nekik. Az új fejlesztésnek köszönhetően mostantól a partneredhez állandó kedvezményt állíthatsz be, így számlázáskor a Billingo automatikusan levonja a rögzített kedvezményt. 

A új partnerkedvezményeket a Partnerek menüpontban állíthatod be. Válaszd ki a partnert, akinek egyedi kedvezményt szeretnél adni, majd az Egyedi számlázási beállítások blokkban add meg az állandó kedvezmény mértékét. A beállítás rögzítéséhez ne felejts el a Mentés gombra kattintani. 

Billingo szeptemberi fejlesztései

Még okosabb a Billingo Okos számlatömb

A Billingo Okos számlatömbökkel már eddig is teljesen egyedileg kezelhetted a különböző üzletágakat vagy vállalkozásod egyes területeit. Mostantól még inkább egyedivé teheted a számlatömbjeidet. 

Új, egyedi küldő e-mail cím beállítási lehetőség

Ezzel a funkcióval minden egyes számlatömbödhöz külön e-mail címet állíthatsz be. Ez azért jó, mert a számlaértesítőben az Üzenet küldése gombra kattintva erre az e-mail címre érkeznek majd az üzenetek. Így mindig azonnal tudni fogod, melyik számláddal kapcsolatban érkezett kérdés vagy észrevétel.

Új, egyedi küldőt állíthatsz be

Ez azért nagyon hasznos, mert a számla címzettje az értesítő küldőjéből azonnal felismeri majd, hogy tőled érkezett számlája. Ez azt jelenti, hogy akár minden egyes számlatömbnél egyedi ügyintézői névvel mehetnek ki az e-mailek. Szuper, igaz?

Új, titkos címzettet állíthatsz be

Mostantól minden számlatömbhöz egyedi, titkos e-mail címet állíthatsz be, ahova másolatként szintén kiküldi a rendszer a számlaértesítőt. Ez akkor hasznos, hogy pl. küldőként egy másik e-mail címedre is szeretnéd megkapni a kiállított számlákat vagy minőségellenőrzési szempontból tartanád ezt fontosnak.

A fenti funkciókat a Beállítások/Számlatömbök menüben állíthatod be, ha új számlatömböt hozol létre, vagy meglévő számlatömb esetén a sor végi műveleti gombra kattintasz. 

Billingo szeptemberi fejlesztései

Könyvelőknek: Új adatexport a Tensoft Kettős Könyvvitel Rendszerhez

Élesítettük a Tensoft Kettős Könyvvitel Rendszer (v29.65) könyvelő program igényeinek megfelelő formátumú Billingo adatexport funkciót. Így már azok is gyorsíthatják és egyszerűsíthetik az adatrögzítési feladataikat, akik ezt a rendszert használják. A korábbi alap Tensoft Kettős Könyvviteli Rendszerrel kompatibilis adatexport is megmaradt és változatlanul használható. 

A Tensoft Kettős Könyvvitel Rendszerrel (v29.65) kompatibilis adatexportot az Adatexportok menüpontban az Export típusa sorban választhatod ki. 

Billingo szeptemberi fejlesztései

Elindult a Billingo Multiprofil 

A hónap legjelentősebb fejlesztése minden kétséget kizáróan a Billingo Multiprofil elindulása volt. A Billingo Multiprofil azért fantasztikus funkció, mert egyetlen Billingo fiókodból menedzselheted az összes további fiókodat, anélkül, hogy folyton felhasználónévvel és jelszóval kellene váltanod a profilok között. 

A Multiprofil összevonással teljesen egy fiók alá rendelheted a különböző vállalkozásaid számlázását, úgy, hogy a profilok autonómiája megmarad és minden egyes funkció, beállítás és jogosultság teljesen egyedileg állítható be. 

A funkcióról ITT írtunk részletesen, a beállítás menetéről pedig ITT készítettünk képes útmutatót a blogba. 

Arra is gondoltunk, ha esetleg nem összevonni, csupán megosztani szeretnéd a profilt pl. egy munkatársaddal. A Multiprofilban erre is van lehetőséged, a beállításához ITT találsz képes útmutatót.

Billingo szeptemberi fejlesztései

Hozd létre a saját Billingo Tesztprofilodat

Az új Multiprofil funkció mellett teljesen átalakult a Billingo tesztfelülete is, ami nagyon hasznos lesz, ha az éles használat előtt, kockázat nélkül szeretnéd kipróbálni a Billingo új funkcióit. 

A Billingo Tesztprofilodat új profilként hozhatod létre, csak néhány gombnyomás az egész. ITT találsz hozzá képes útmutatót is. 

Billingo szeptemberi fejlesztései

Új nyomtatóbarát számlasablon a hagyományos, papír alapon számlázóknak

A felhasználói visszajelzések alapján kiemelten fontos jelzőt kapott a nyomtatóbarát számlasablon, aminek azok a felhasználóink örülnek igazán, akik hagyományos, papír alapú számlát állítanak ki a vevőiknek, partnereiknek.

A nyomtatóbarát számlasablon azért különleges, mert nem tartalmaz szürkeárnyalatos adatokat, azaz a számla minden adata fekete színnel jelenik meg. Szebb, pontosabb a nyomtatási kép és kevesebb festékre is van szükség a nyomtatáshoz. 

Írtunk róla többet a Billingo blogban is »

Billingo szeptemberi fejlesztései

Újdonságok a stornószámlák kiállításában

Mostantól megadható a stornózás oka

Több tucatnyi oka lehet, amiért stornóznod kell egy számlát, mostantól ennek rögzítésére külön felületet találsz a Billingóban. Kattints a stornózni kívánt számlasor végén található műveleti ikonra, majd válaszd ki a Stornó lehetőséget. 

A felugró ablakban megadhatod a stornózás okát és az e-mail címet is, amire a Billingód elküldni a stornószámládat.

Nagyon sokat kérték ezt a fejlesztést, bízunk benne, hogy Te is nagyon örülsz neki. 

Azonnal, e-mailben elküldheted a stornószámlát

Ha a partnerednek is szeretnéd továbbítani a stornószámlát, azt mostantól nem kell külön, utólag megtenned. A felugró ablakban megadhatod az e-mail címét, így a mentést követően a Billingós automatikusan e-mailben elküldi neki. 

Billingo szeptemberi fejlesztései

Teljesítés dátumához igazodik az aktuális MNB árfolyam

Ez a funkció akkor lesz hasznos számodra, ha devizában számlázol az ügyfeleidnek. Az új fejlesztésnek köszönhetően a Billingo a devizás számlát a teljesítés időpontjában érvényes MNB árfolyamnak megfelelően állítja ki, és ez az összeg kerül az Árfolyam mezőbe is. 

Ez azért jó, mert ezzel a fejlesztéssel már nemcsak az aznap aktuális árfolyamot képes kezelni a számlázód, hanem korábbi napok árfolyamait is. 

Használd örömmel az új funkciókat vagy próbáld ki az újdonságokat a vadonatúj Billingo Tesztprofilodban!
Irány a Billingo


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top