Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / BOMBAHÍR: utalj a Billingódból…
Velünk történt - 2021.11.10. - 5 p. olvasás

BOMBAHÍR: utalj a Billingódból az új Wise csúcsintegrációval

A világszerte népszerű Wise számládról mostantól közvetlenül a Billingo fiókodból fizetheted a számláidat forint vagy akár devizautalással (EUR, USD). És a legjobb, hogy mindezt extra olcsón. Sőt, ahogy már megszokhattad, a funkcióhoz szuperjó Billingo automatizmusokat is beépítettünk, így még könnyebb lesz a munkád. A Billingo többet tud, mint gondolnád!

BOMBAHÍR: utalj a Billingódból az új Wise csúcsintegrációval

Mi az a Wise?

A Wise (korábban TransferWise) az olcsó és gyors nemzetközi utalásairól, devizaváltásairól vált világszerte híressé.  

A 2011-ben indult fintech-vállalkozást két észt barát alapította, akik megelégelték, hogy kisebb vagyonokat fizetnek ki a devizautalásaikért. Ezért kitalálták, hogyan lehetnének a nagyon drága és kedvezőtlen árfolyamon váltott nemzetközi pénzmozgások sokkal-sokkal olcsóbbak, tisztességesebbek és egyszerűbbek. 

 Napjainkban a Wise szolgáltatásaival világszerte több mint 10 millió magánszemély és vállalkozás bonyolítja az utalásait. Mostantól mindezt a megszokott kényelemmel és szuper automatizmusokkal kiegészítve, extra felár nélkül te is élvezheted a saját Billingódból.

Miért csúcsintegráció?

Óriási hírként robbant néhány hete a 10 bankkal induló Billingo Bankszinkron összekötés. A Wise integrációval azonban egy világszinten is egyedülálló, dupla integrációs megoldás született:

 1. A Wise fiókodat a Billingo Bankszinkronba integrálva naprakészen követheted nyomon a Wise egyenlegedet és a tranzakcióidat. A Billingo pedig a pénzmozgások és a számlák összepárosításában is segít. 
 2. Emellé robbant be a Wise utalás, amellyel, közvetlenül a Billingo fiókban indíthatod el a Wise utalásaidat a Wise számlaegyenleg terhére.

Elképesztő csapatmunka eredménye ez a Wise és a Billingo fejlesztőitől. Egyben óriási mérföldkő mindkét társaságnak, ami új szintekre emeli az országokon átívelő szolgáltatási lehetőségeket. A Wise utalással egyúttal egy újabb, harmadik feles kapcsolat is került a gőzerővel épülő Billingo digitális ökoszisztémában.

Gyere, nézzük meg, hogyan is működik.

Új funkció a Billingóban: Wise utalás

Integráld a Wise fiókodat a számlázódba a Wise utalás használatához. Indíts közvetlenül a Billingo fiókodból devizanemenként egyszerre akár több belföldi vagy nemzetközi Wise utalást. Fontos, hogy a kifizetéshez forint, euró vagy dollár Wise egyenleggel kell rendelkezned.

 Számos Billingo automatizmus is segíti a munkádat:

 • a kiadások menüből néhány gombnyomással indíthatod el az utalást, ehhez nem kell külön belépned a netbankodba,
 • a Billingo automatikusan szinkronizálja az utalás adatait, így azokat nem kell külön, manuálisan, egyesével begépelned,
 • pénznemenként akár több utalást is egyszerre indíthatsz, ezzel még több időt spórolsz, 
 • sikeres átutalást követően a Billingo automatikusan fizetettre állítja a kiadások menüben a számládat.

A Wise utalás minden Billingo Pro csomagban ingyenes. A Billingóból indított belföldi és nemzetközi utalásokért nem számítunk fel extra tranzakciós díjat sem. Utóbbi minden esetben a Wise szerződésed alapján fizetendő.

Wise tranzakciók a Billingo Bankszinkronban is 

Kösd össze a Wise fiókodat a Billingo Bankszinkronnal is, így a tranzakcióidat egyszerűen, a Billingo fiókodban is bármikor látod. (Akkor is, ha az utalást nem a Billingóból, hanem a Wise fiókodból indítod.) A Bankszinkront minden Basic és Standard csomagban 1, Pro csomagban azonban akár 3 különböző pénzintézettel is összekapcsolhatod. 

A Wise neked való, ha

 • szeretnél olcsón és gyorsan utalni, 
 • jellemzően vagy kizárólag forintban bonyolítod az üzleti tevékenységedet, 
 • rendszeresen számlázol vagy vásárolsz devizában, 
 • egyéni vállalkozóként üzleti célra is lakossági bankszámlát és bankkártyát használsz, 
 • szeretnéd látványosan csökkenteni a bankköltségeidet, 
 • olcsón szeretnél elsődleges vagy másodlagos számlát nyitni, 
 • olcsón szeretnél devizát váltani, 
 • gyakran utazol külföldre és szeretnél bankkártyával is olcsóbban fizetni. 

Barna Balázs, a Wise Észak-Amerikai és Európai expanzióért felelős vezetője és Sárospataki Albert, a Billingo vezérigazgatója


Neked is lehet Wise számlád

A Wise kedvezményes árú szolgáltatásait ma már több mint 50 pénznemben használhatod, így elsődleges vagy másodlagos belföldi és/vagy devizaszámlának is jó választás lehet. Nagy előnye, hogy a fiók létrehozása ingyenes, nincsenek havidíjak sem és az szolgáltatás extra olcsó díjának elszámolása a tranzakciók alapján történik. A Wise számládhoz bankkártyát is igényelhetsz és minél kedvezőbb díjazást pedig okosbeállítások is segítik. 

A Wise és a Billingo összekapcsolásához élő Wise fiók szükséges. Ha nincs még Wise számlád, ITT tudsz regisztrálni. 

Hogyan működik a Wise integráció?

1. Kapcsold össze a Billingo és a Wise fiókodat. A Wise visszaigazolását követően már indíthatod is az első utalásodat. 


2. A Kiadások oldalon használd a tömeges kijelölés funkciót ha több számlát szeretnél kifizetni vagy kattints a műveletek gombra amennyiben egy számlát fizetnél. Fontos, hogy csoportos átutalást csak azonos devizanem esetén tudsz indítani. 

A Wise integrációval a jelenleg max. 100 000 EUR/USD egyidejű utalása engedélyezett. 

Egy számla kifizetése:


Tömeges számla kifizetés:


3. Válaszd ki a terhelendő HUF, EUR vagy USD bankszámlát (ha több Wise számlád is van) és indítsd el az utalást. 4. Ellenőrizd a kedvezményezetteket és az utalási adatokat. 


4. Ellenőrizd a kedvezményezetteket és az utalási adatokat. 


5. Az utalás elindításához kattints a Kifizetés gombra. A rendszer átirányít a Wise felületére, itt lépj be és add meg az utalás hitelesítéséhez SMS-ben küldött jelszót. Az SMS a Wise regisztrációd során megadott telefonszámra küldi a Wise rendszere. Ennyi az egész.6. A sikeres utalásról azonnali visszajelzést kapsz. 

7. A Billingo automatikusan fizetettre állítja a Kiadások között a számládat, amit a könyvelőd is azonnal lát a Könyvelői fiókján keresztül. 

8. A tranzakciókat a Bankszinkron menüben később is bármikor ellenőrizheted.

Kösd össze a Billingódat a Wise fiókoddal és élvezd a gyorsabb, kényelmesebb és olcsóbb utalást!

Irány a Billingo »

A Billingo többet tud, mint gondolnád!

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top