Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Érkeznek az első számlák az AP…
Egyéb - 2017.06.29. - 1 p. olvasás

Érkeznek az első számlák az API és időbélyeg használat után

A Billingo Premium előfizetők eddig a havi limit átlépése ellenére is korlátlanul, ingyen vehették igénybe az API és az időbélyegek nyújtotta előnyöket. A meghatározott kedvezmények persze továbbra sem vesznek el, július elején azonban a havi 500 e-számlát vagy a 250 API lehívást átlépők számára érkeznek az első számlák a Billingótól. Mutatjuk is, hogy a Premium előfizetőknek mire érdemes figyelniük.

Érkeznek az első számlák az API és időbélyeg használat után

Mit is számláz ki pontosan a Billingo?

Ha a Billingo Premium csomagját használod, akkor az előfizetésedhez havonta ingyen jár:

  • 500 időbélyeggel hitelesített e-számla,
  • 250 API-n keresztül kiállított, elektronikus vagy nyomtatott számla.

A havi limit átlépése után az időbélyeg használata 5, míg az API igénybevétele 1 forintba kerül számlánként. Azonban ahogy tapasztalhattad, ezeket az összegeket eddig nem számoltuk fel, július elején azonban ez most megtörténik.

Hogyan számlázza a Billingo az API és időbélyeg használatot?

Minden hónap első napján - (ha ez hétvégére vagy ünnepnapra esik, akkor az azt követő munkanapon) - fogjuk számlázni a havi limitet meghaladó, legalább 1000 forintot elérő tételeket. Első alkalommal, vagyis július 3-án a májusi és a júniusi időszak kerül elszámolásra.

Megmaradnak a Billingo Premium kedvezményei?

Természetesen igen, hiszen Magyarországon a felhasználók először a Billingónál kaptak 500 ingyenes e-számlát havonta. Sem ezen, sem pedig a 250 API használatra vonatkozó kedvezményen nem változtatunk. (https://www.billingo.hu/blog/olvas/segitseg-nem-eleg-a-havi-500-idobelyeg)

A meghatározott korlátokon felül elkészített e-számláid mennyiségét az "Áruház » Dolgaim » Időbélyegeim" menüpont alatt tudod nyomom követni. Természetesen azt is ellenőrizheted, az API használattal hogyan állsz az adott hónapban, ehhez kattints az "Áruház » Dolgaim » API használatom" fülre.

Érkeznek az első számlák az API és időbélyeg használat után

Még több tudnivalóért és további információkért nézz bele Általános Szerződési feltételeinkbe vagy kérdezd ügyfélszolgálatunkat »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top