Ez történt 2019-ben a Billingónál

Billingo hírek 2020.01.16. - 4 p. olvasás

A 2019-es év rendkívül mozgalmasan telt a Billingónál, és bár már a 2020-as terveken dolgozunk, összegyűjtöttük nektek az elmúlt év legjeit.

Billing blog - ez történt 2019-ben a Billingónál

Nézd csak, mennyi minden történt velünk az elmúlt 12 hónap alatt!

Új, fontos funkció: tömeges számlagenerálás

Sokak által várt új funkció a tömeges számlagenerálás. Ennek segítségével több száz vagy akár több ezer számla adatait lehet egyszerre feltölteni a Billingóba egyetlen táblázatból. A rendszer így egyből legenerálja és kiállítja a számlákat, amivel rengeteg időt spórolhatsz meg. 

Nem félünk a cápáktól

Te is nézted a népszerű Cápák között befektetői műsort az RTL Klubon? A műsor főtámogatója a K&H Bank a Billingót választotta partnerének az Üzletet ide kampányához. CEO-nk, Sárospataki Albert pedig a bank szakértői csapatába is bekerült, vállalkozástervezés, pénzügyek és online számlázás témákban lehet tőle kérdezni a honlapon.

1 éves előfizetés ajándékba a K&H ügyfeleinek

A K&H Bank és a Billingo közös megállapodásának értelmében a K&H Bank minden vállalkozói számlával rendelkező ügyfelei 1 évig ingyen használhatja a Billingo Premiumot. Új számlázófiók regisztrálása esetén.

Ingyen előfizetői hónapokat is osztogatunk

2 hónap ingyenes Billingo Premium előfizetést adunk minden billingósnak, ha az ajánlására új Premium előfizető érkezik a Billingo családba. Természetesen a 2 hónapos előfizetés az új családtagnak is jár.

Új összekötések, hogy még hatékonyabb legyen a munka

4 új szolgáltatással is megvalósult a sikeres összekötés a tavalyi évben. A Webshippy-vel a kiszervezett logisztikával működő webáruházak számlázása lehet egyszerűbb, automatizálható. A Quick szoftver segítségével egyetlen rendszerben követhetők nyomon a kiadások és a bevételek, Cashbook integrációval pedig a pénzügyi nyilvántartás tehető átláthatóbbá. 

3 041 500 Forintot gyűjtöttünk Levi lépteiért

Bejárta az országot a kis SMA-beteg Zente híre, segítésére a teljes ország megmozdult. A csoda megismétléséhez a segítségetekkel mi is hozzájárultunk. A billingósokkal közösen összesen 3 041 500 Ft-tal támogathattunk Levi lépteit. Levi azóta már meg is kapta a világ legdrágább gyógyszerét, jelenleg a rehabilitációja zajlik, de a hírek szerint már támaszték nélkül is képes ülni. Csak így tovább Levi, sikerülni fog!

11 tapasztalt és elismert szakértő a Billingónál

Szakértői bloggá alakult a Billingo blogja. A korábbi érdekességek és információk mellett szakértő ügyvédek, adótanácsadók, adószakértők, könyvelők, fintech szakemberek írásait is olvashatjátok a Billingo blogon.

Megszületett a PowerBill a Billingo és az Erste Bank közös szolgáltatása

A támogatásnak köszönhetően minden Erste Bank ügyfél 1 évig teljesen ingyen használhatja a PowerBill by Billingo szolgáltatást. Ez a Billingo Premium minden funkcióját tartalmazza. A kedvezményt a Billingo régi előfizetői is igénybe vehetik.

Idén is díjazták a Billingót

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is neveztük a Billingót Az Év Honlapja és a Marketing Diamond Awards versenyeken. Az Év Honlapja versenyen egymás után 4. évben hívták az emelvényre a Billingót. 2019-ben Szolgáltatás kategória különdíját tehettük a polcunkra. A Marketing Diamond Awardson pedig 4 kategóriában is a Billingo nyert.

13 új Támogatói rendszer a magyar vállalkozásoknak

2014 óta támogatta a Billingo az induló vállalkozásokat. 2019 év végén azonban 13 új támogatói programot indítottunk, így 2020-ban nincs olyan vállalkozás, ami ne kezdhetné ingyen használni a Billingo Premium szolgáltatásait.

Új iroda és még nagyobb Billingo csapat

A Billingo fejlesztésén, építésén, működtetésében egyre több erőforrásra volt szükségünk. Így 2019-ben jelentősen nőtt a Billingo csapata, így időszerűvé vált egy új, nagyobb irodába való költözés is. Egy újabb pipa a bakancslistán!

Számlázó programként azonban a mégis csak számok bűvöletében élünk, nézd csak milyen gyönyörű számokat alkottunk Veletek:

  • 2019-ben 20 000 új felhasználó próbálta ki a Billingót
  • 40 000 fölé nőtt a billingózó vállalkozások száma
  • Ügyfeleink kiállították a 6.800.000. számlát is a Billingóval
  • A Billingóval kiállított számlák összértéke meghaladta a 935 milliárd Forintot
  • 27-re nőtt könyvelő program és webáruház összekötéseink száma
  • 93 egyedi blogposztot publikáltunk
  • 11 elismert szakértő csatlakozott a Billingóhoz
  • 13 új Támogatói programmal támogatjuk a magyar vállalkozásokat 
  • Több mint 30 000 órát dolgoztunk a Billingón
  • Ügyfélszolgálatosaink 12 000 telefonhívást kezeltek és 35 000 e-mailt válaszoltak meg.

A terveink szerint a 2020-as év is ilyen mozgalmasnak ígérkezik, köszönjük, hogy idén is bizalmat szavaztok nekünk. Rendkívül sikeres, kiállított számlákban bőséges, de felesleges adminisztrációtól mentes, 2020-as évet kívánunk Nektek! Váljon minden tervetek valóra!

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

Back to Top