Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ez történt 2019-ben a Billingó…
Velünk történt - 2020.01.16. - 4 p. olvasás

Ez történt 2019-ben a Billingónál

A 2019-es év rendkívül mozgalmasan telt a Billingónál, és bár már a 2020-as terveken dolgozunk, összegyűjtöttük nektek az elmúlt év legjeit.

Billing blog - ez történt 2019-ben a Billingónál

Nézd csak, mennyi minden történt velünk az elmúlt 12 hónap alatt

Új, fontos funkció: tömeges számlagenerálás

Sokak által várt új funkció a tömeges számlagenerálás. Ennek segítségével több száz vagy akár több ezer számla adatait lehet egyszerre feltölteni a Billingóba egyetlen táblázatból. A rendszer így egyből legenerálja és kiállítja a számlákat, amivel rengeteg időt spórolhatsz meg. 

Nem félünk a cápáktól

Te is nézted a népszerű Cápák között befektetői műsort az RTL Klubon? A műsor főtámogatója a K&H Bank a Billingót választotta partnerének az Üzletet ide kampányához. CEO-nk, Sárospataki Albert pedig a bank szakértői csapatába is bekerült, vállalkozástervezés, pénzügyek és online számlázás témákban lehet tőle kérdezni a honlapon.

1 éves előfizetés ajándékba a K&H ügyfeleinek

A K&H Bank és a Billingo közös megállapodásának értelmében a K&H Bank minden vállalkozói számlával rendelkező ügyfelei 1 évig ingyen használhatja a Billingo Premiumot. Új számlázófiók regisztrálása esetén.

Ingyen előfizetői hónapokat is osztogatunk

2 hónap ingyenes Billingo Premium előfizetést adunk minden billingósnak, ha az ajánlására új Premium előfizető érkezik a Billingo családba. Természetesen a 2 hónapos előfizetés az új családtagnak is jár.

Új összekötések, hogy még hatékonyabb legyen a munka

4 új szolgáltatással is megvalósult a sikeres összekötés a tavalyi évben. A Webshippy-vel a kiszervezett logisztikával működő webáruházak számlázása lehet egyszerűbb, automatizálható. A Quick szoftver segítségével egyetlen rendszerben követhetők nyomon a kiadások és a bevételek, Cashbook integrációval pedig a pénzügyi nyilvántartás tehető átláthatóbbá. 

3 041 500 Forintot gyűjtöttünk Levi lépteiért

Bejárta az országot a kis SMA-beteg Zente híre, segítésére a teljes ország megmozdult. A csoda megismétléséhez a segítségetekkel mi is hozzájárultunk. A billingósokkal közösen összesen 3 041 500 Ft-tal támogathattunk Levi lépteit. Levi azóta már meg is kapta a világ legdrágább gyógyszerét, jelenleg a rehabilitációja zajlik, de a hírek szerint már támaszték nélkül is képes ülni. Csak így tovább Levi, sikerülni fog!

11 tapasztalt és elismert szakértő a Billingónál

Szakértői bloggá alakult a Billingo blogja. A korábbi érdekességek és információk mellett szakértő ügyvédek, adótanácsadók, adószakértők, könyvelők, fintech szakemberek írásait is olvashatjátok a Billingo blogon.

Megszületett a PowerBill a Billingo és az Erste Bank közös szolgáltatása

A támogatásnak köszönhetően minden Erste Bank ügyfél 1 évig teljesen ingyen használhatja a PowerBill by Billingo szolgáltatást. Ez a Billingo Premium minden funkcióját tartalmazza. A kedvezményt a Billingo régi előfizetői is igénybe vehetik.

Idén is díjazták a Billingót

A korábbi évekhez hasonlóan 2019-ben is neveztük a Billingót Az Év Honlapja és a Marketing Diamond Awards versenyeken. Az Év Honlapja versenyen egymás után 4. évben hívták az emelvényre a Billingót. 2019-ben Szolgáltatás kategória különdíját tehettük a polcunkra. A Marketing Diamond Awardson pedig 4 kategóriában is a Billingo nyert.

13 új Támogatói rendszer a magyar vállalkozásoknak

2014 óta támogatta a Billingo az induló vállalkozásokat. 2019 év végén azonban 13 új támogatói programot indítottunk, így 2020-ban nincs olyan vállalkozás, ami ne kezdhetné ingyen használni a Billingo Premium szolgáltatásait.

Új iroda és még nagyobb Billingo csapat

A Billingo fejlesztésén, építésén, működtetésében egyre több erőforrásra volt szükségünk. Így 2019-ben jelentősen nőtt a Billingo csapata, így időszerűvé vált egy új, nagyobb irodába való költözés is. Egy újabb pipa a bakancslistán!

Számlázó programként azonban a mégis csak számok bűvöletében élünk, nézd csak milyen gyönyörű számokat alkottunk Veletek:

  • 2019-ben 20 000 új felhasználó próbálta ki a Billingót
  • 40 000 fölé nőtt a billingózó vállalkozások száma
  • Ügyfeleink kiállították a 6.800.000. számlát is a Billingóval
  • A Billingóval kiállított számlák összértéke meghaladta a 935 milliárd Forintot
  • 27-re nőtt könyvelő program és webáruház összekötéseink száma
  • 93 egyedi blogposztot publikáltunk
  • 11 elismert szakértő csatlakozott a Billingóhoz
  • 13 új Támogatói programmal támogatjuk a magyar vállalkozásokat 
  • Több mint 30 000 órát dolgoztunk a Billingón
  • Ügyfélszolgálatosaink 12 000 telefonhívást kezeltek és 35 000 e-mailt válaszoltak meg.

A terveink szerint a 2020-as év is ilyen mozgalmasnak ígérkezik, köszönjük, hogy idén is bizalmat szavaztok nekünk. Rendkívül sikeres, kiállított számlákban bőséges, de felesleges adminisztrációtól mentes, 2020-as évet kívánunk Nektek! Váljon minden tervetek valóra!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés