Hatékonyságnövelés 3 lépésben - 1. rész

Vállalkozásfejlesztés 2017.01.19. - 2 p. olvasás

Háromrészes sorozatunkban megmutatjuk neked, hogyan erősödhet vállalkozásod még tovább a Billingo segítségével. És most nem csak a gördülékenységre gondolunk. Olyan izgalmas témákat hozunk neked, mint a hatékonyság- és a márkaismertség növelése.

Az első részben az elektronikus számlázás olyan előnyeit tárjuk fel, amelyekre elsőre nem is gondolnál, pedig nagyban elősegíthetik céged fejlődését.

Tartsd a lépést

Az Európai Unió célja, hogy 2020-ra az elektronikus számlázás legyen a mértékadó az Unióban. Érdemes már most lépést tartanod a fejlődéssel, ha nem szeretnéd később kapkodni a fejed.

A tavalyi évben megkérdezett vállalatok 90%-a állította, hogy a digitalizáció hatékonyságjavulást eredményezett a vállalatirányításban. Szintén rengetegen (80%) látnak remek lehetőségeket a mobilmegoldások alkalmazásában. A digitális megoldásokra való átállás lehetővé teszi a pontosabb adatelemzést, ez pedig nagyban támogatja a jövőorientált döntések meghozatalát. Ez természetesen igaz a számlázás esetében is. Nézzük is, hogyan kovácsolhatsz magadnak előnyt vele:

Olcsóbb: Az elektronikus számlázással elfelejtheted a nyomda- és a postaköltségeket, valamint a tárolást is egyszerűvé és költséghatékonnyá teheted. Megtakarításod nagysága természetesen a kiállított számlák mennyiségétől is függ. Az így fennmaradó összeget fordíthatod piackutatásra, termékfejlesztésre vagy bármire, ami fejlődést hozhat céged életében.

Kevesebb és gyorsabb adminisztrációs munka: A monotonitás megöli a kreativitást, tartja a mondás. A Billingo felváltja az unalmas papírmunkát, és a számlakiállítást is élvezhető feladattá varázsolja. Az API segítségével a webáruházadba érkező megrendelésekből teljesen automatikusan, azonnal számlákat generálhatsz anélkül, hogy egyetlen percet is vesződnél.

Gyorsabb: A Billingóval elfelejtheted a postai sorbanállást és a nehézkes ügyintést. De még ennél is több időt nyerhetsz, hiszen a kiállítás, a kézbesítés és a számlák visszakeresése is csupán néhány kattintásodba kerül. Az ismétlődő számlákat ráadásul automatizálhatod is, így még több időt spórolhatsz. És végül még egy jó hír: tapasztalatunk szerint az ügyfelek sokkal gyorsabban kifizetik az elektronikus számlákat, mint hagyományos papír alapúakat.

Környezetbarátabb Ma már szinte minden céggel szemben általános elvárás a társadalmi felelősségvállalás. Folytathatsz persze ilyen céllal kampányokat időszakosan is, de a környezettudatos magatartás napi szinten is megjelenhet céged életében. Sőt ezt marketingkommunikációd egyik fontos pontjává is teheted. Válts Billingóra, és máris csökkentetted vállalkozásod papírfelhasználását és szeméttermelését.

Áttekinthetőség és jövőbe látás Az elektronikusan tárolt számlák sokkal többet érhetnek számodra, mint ugyanazon számok papír alapon. Használd ki a statisztikai programok kínálta lehetőségeket, és rendszerezd adataidat akár egy Excel táblában. Így könnyedén készíthetsz olyan kimutatásokat és elemzéseket, amelyek segítenek kiértékelni céged múltbéli teljesítményét, és előrejelzést adnak a jövőre nézve.

A Billingo elektronikus számlái tehát számos további lehetőséget rejtenek számodra, amelyeket hiba lenne nem kihasználnod. Még nincs Billingo fiókod? Fizess elő a Billingóra akár teljesen ingyen itt »

Sorozatunk következő részében a márkaépítéssel foglalkozunk részletesebben. Bemutatunk egy újonnan érkező funkciót is, amely még több marketinglehetőséggel ruházza fel cégedet. Ne maradj le arról sem.

Hasonló cikkek a kategóriában

b2w konferencia

Gyere kedvezménnyel az év legnagyobb B2W rendezvényére!

Vállalkozásfejlesztés 2023.10.11. - 3 p. olvasás

Ha a vásárlói közösségnek lenne neme, nő lenne - ez az egyik szlogenje a B2W fesztiválnak, amelyet idén ötödik alkalommal rendeznek meg. Hidd el, te is olyan vá...

Átalányadózónak könyvelő

Átalányadózol? Tiszteld meg a vállalkozásod egy könyvelővel!

Vállalkozásfejlesztés 2023.09.13. - 6 p. olvasás

A könyvelő letisztázza egy vállalkozás adminisztrációját, pénzt takarít meg a cégeknek, összességében segíti a helyes stratégia kialakítását. Nincs ez másként á...

Üzleti terv minta

Üzleti terv minta - Beavatunk az üzleti terv írás rejtelmeibe!

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.25. - 13 p. olvasás

Milliókkal többet hozhat a konyhára, ha van egy jó üzleti terved. Több pályázati pénz befolyásával, magasabb befektetői bizalom járhat, ha a céged fundamentuma ...

banki spórolás

Így spórol neked időt a bankod - és a Billingo

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.23. - 7 p. olvasás

Az idő egy vállalkozónak a legnagyobb kincse. Így aztán amennyi időt csak lehet, érdemes megspórolni a pénzügyekben is. De hogyan lehet ezt aprópénzre váltani, ...

bankautomatizálás

Így automatizáld a bankolásod

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.17. - 8 p. olvasás

Egy vállalkozónak mi sem lehet kérdés annál jobban, hogy hogyan tudja hatékonyabbá tenni a vállalkozását. Hatékonyság, azaz kevesebb költség, több bevétel. Ezek...

nyári üzleti tervezés

5 tipp a hatékony üzleti tervezéshez

Vállalkozásfejlesztés 2023.08.16. - 5 p. olvasás

Még tart a nyár, fordítsd vállalkozásod előnyére a lendületet, hogy egész évben pezsgő legyen a céges légkör és a gazdasági helyzeted. Értékelj, tervezz, strukt...

Back to Top