Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Ismét okosabb lett a Billingo …
Velünk történt - 2022.02.03. - 4 p. olvasás

Ismét okosabb lett a Billingo és megérkeztek az első újítások a Készletkezelőbe IS

Két gombnyomással lehet számlázni a Készletkezelőből, ismét új funkciókkal bővült az Ügykezelő, nyugtát és e-nyugtát is lehet készíteni a SoftPOS-os fizetések alapján. Gyere, nézd meg, mennyivel okosabb lett ismét a Billingód.

Ismét okosabb lett a Billingo és megérkeztek az első újítások a Készletkezelőbe IS

Megérkeztek az első jelentősebb újítások a Készletkezelőbe

Az elsők között fejlesztettük le az egyik legjobban várt Készletkezelő funkciót: mostantól 2 kattintással lehet számlázni a kivételezés folyamatában.

De ez még nem minden! További újdonság, hogy

 • a bevételezés során a termék nettó árát is megadhatod,
 • a tömeges szerkesztésnél eldöntheted, hogy a termék készletkezelt legyen-e vagy sem,
 • a tömeges szerkesztésnél rögzítheted a cikkszámot, az EAN-kódot és a termék nettó beszerzési árát is,
 • a listákban is látható a bevételezés időpontja és
 • lezárás előtt már lehet törölni a leltárt, ha szükséges.

És itt nem állunk meg, a következő hetekben újabb és újabb funkciókkal bővül a Készletkezelő.

Az új funkciók működéséről a Kézikönyvben olvashatsz bővebben.

Okosabb lett a Billingo MobilAPP

Megérkeztek a legújabb frissítések a Billingo MobilAPPba is. Mostantól

 • a bizonylatértesítőnél a kimenő bizonylatok státusza is látható,
 • kényelmesen és sokoldalúan szűrheted a bejövő bizonylatokat,
 • számlázás során megadhatod az adómentesség jogcímét,
 • elkészült a nyugta-előnézet, így véglegesítés előtt ellenőrizheted a nyugta tartalmát, újdonság, hogy mobilról is stornózhatók a nyugták, e-nyugták.

A Free csomag a Korábbi évek számláinak megjelenítése funkciót nem tartalmazza. 2022. február 1-től a korlátozás a MobilAPP-ban is életbe lépett. Ha továbbra is el szeretnéd őket érni, válts legalább Basic csomagra.

Nincs még MobilAPP-od? Töltsd le egyszerűen!

Újdonságok az Ügykezelőben

Okosabb lett az Ügykezelő is, így még egyszerűbben rendezheted ügyek alá a bizonylataidat:

 • már közvetlenül a bizonylat kiállítása során is létre tudod hozni az új ügyet és azonnal csatolhatod is a hozzá tartozó bizonylatot,
 • bármikor átnevezheted a korábbi ügyeket kényelmesen, egyszerűen,
 • Ügyek lista oldalról is egyszerűen tudsz új ügyet létrehozni.

Próbáld ki az Ügykezelőben »


Bővült a szűrési lehetőségek köre is az Ügykezelőben

A Bizonylatok és Ügyek oldalon kikerült az új, bővített szűrő. Így mostantól már Időszak, Csatolmányok, Bizonylattömb és akár Pénznem alapján is szűkítheted a találati listát.


Újdonság: nyugta és e-nyugta a SoftPOSban

A Billingo SoftPOS-szal rendezett tranzakciókat követően már nemcsak a számla és e-számla kiállítása gyerekjáték, hanem akár azonnal nyugtát vagy e-nyugtát is készíthetsz. Az új típusú bizonylatot azonnal e-mailben továbbíthatod is, vagy mobilnyomtatóval összekapcsolva rögtön kinyomtathatod.

Modern, kényelmes és villámgyors megoldás egyetlen eszközzel a bankkártya-elfogadásra és a nyugtaadásra.

Olvass róla még többet a Kézikönyvben »

Igényelj Te is SoftPOS-t és alakítsd bankkártyaelfogadó terminállá az Androidos mobilodat.
Részletek »

Megújult a szűrő a számlalista oldalon

Mostantól a Billingo szűrőjét még könnyebben használhatod. A számlalista oldal keresőjének használatakor a rendszer automatikusan az aktuális évre szűkíti a találatokat. Ha a korábbi évek számláira is kíváncsi vagy, esetleg bővítenéd az eredményeket, akkor egyszerűen töröld az adott szűkítési feltételt.

Próbáld ki »

A Free csomag a Korábbi évek számláinak megjelenítése funkciót nem tartalmazza. Ha el szeretnéd őket érni, válts legalább Basic csomagra.


Új szűrési lehetőség a Számlalistában

Mostantól a Számlalistában a különböző fizetési módok alapján is szűkítheted a találatokat. Ehhez a szűrőben válaszd a Fizetési mód opciót és jelöld be a kívánt fizetési módo(ka)t.


Eltüntethető a bankszámlaszám a bizonylatokról

Felhasználói kérésre került új funkcióként a Bankszámlaszámok kezelése menüpontba az a fejlesztés, hogy a bankszámlaszám ne jelenjen meg kötelezően a kiállított bizonylaton az Eladó adatainál.

A beállítást a Beállítások/Bizonylat beállítások/Bankszámlaszámok menüpontban tudod rögzíteni az utolsó checkbox bepipálásával.

Részletek »


Azonnal látható a csatolmányok száma a Kiadásokban

A Kiadások menüpontba beérkező bizonylatok mellett mostantól a nemcsak azt láthatod, hogy az adatokhoz tartozik-e csatolmány, hanem a csatolmányok számát is azonnal ellenőrizheted.

Ezzel a megoldással még átláthatóbb és könnyebben kezelhető a Kiadások bizonylatlista felülete.

Részletek a kézikönyvben »


Feltüntethető az adómentesség jogcíme a számlán

A különböző számlatömb adatainak beállításakor mostantól beállíthatod, hogy az adómentesség jogcíme automatikusan feltüntetésre kerüljön a számlán.

A beállítást a Beállítások/Bizonylat beállítások/Bizonylattömbök menüpontban tudod rögzíteni.

Részletek »


Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás webáruház könyvelés kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság pályázat digitális archiválás számlázó program váltás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép átalányadó devizás számlázás ügyfélszolgálat online fizetés GDPR bankszámlaszám webshop létrehozás adóváltozás kiva 2023 adózás tender pályázati kiírás napkollektor napelem napelem pályázat napelem-pályáza pályázati feltételek shopify patreon etsy tao költségcsökkentés digitalizáció övtj bevételi összeghatár digitális névjegykártya változások munkajog mtk. munka törvénykönyve áremelés beszállítás beszállító minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár egyéni vállalkozás adószámos magánszemély briefly meska ügyfélkapu ányk hipa Általános Nyomtatványkitöltő Programot kereskedelmi és iparkamara szabadúszó vállalkozó iparűzési adó számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó adótörvény adókártya adóazonosító jel adóazonosító ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház weboldal digitalizálás adókonferencia adózás 2023