Itt a nyár, intézd mobilról a biznisz ügyeidet!

Billingo hírek 2023.06.23. - 3 p. olvasás

Óriási segítség a Billingo MobilApp ahhoz, hogy a nyár a felejthetetlen élményeké és pihenésé lehessen, de mégis bárhová magaddal vihesd a vállalkozásod. Csak pár kattintás naponta a kompromisszum: elvégzed a munkád, az időd legjava pedig a töltődésé. Mutatjuk, hogyan.

számlázó mobilapp

Pontos, gyors, letisztult - leginkább ezekkel a szavakkal illetik a felhasználók a 4,7-re értékelt Billingo MobilAppot, amely a számlázó alkalmazások közül magasan a legjobbra értékelt közönségkedvenc. Büszkék vagyunk rá, hogy a kritikus visszajelzésekből is tanulunk, és a kollégák gyorsan és maradéktalanul javítani tudták a jelzett hibákat folyamatos fejlesztésekkel.

Csomó feladat alól kiment a Billingo

A fő funkciók és a számlázás ugyanolyan flottul működnek rajta, mint a gépeden, ráadásul tableten is használhatod. Mutatjuk, mi mindent intézhetsz az appon keresztül.

Számlázás

Szerencsére már a Google, Facebook vagy Apple fiókoddal is bejelentkezhetsz, ami még gyorsabbá teszi a belépést. Ezután pillanatok alatt kiállíthatod a mobiloddal a számláidat, az ügyfeled pedig azonnal megkapja e-mailben a dokumentumot. Ha szeretnéd, blokknyomtatóval is összekötheted az appot, és helyben a kezébe is adhatod a számlát.

Adatszolgáltatás

A számlázáshoz kapcsolódóan a MobilAPP a NAV online számlaadat-szolgáltatást automatizáltan teljesíti neked, tehát nem kell mindent manuálisan benyújtanod a nyaralás alatt, intézzük ezt is.

Partnerfigyelés, Céginfó

A leendő és jelenlegi partnereid adataiban történő változásokat lekövetheted. Így ha a Balaton parton épp szóba elegyedsz egy szimpatikus, potenciális ügyféllel, azonnal megnézheted a cégadatokat az App-ban, nem kell megnyitnod semmilyen más oldalt. Ha nemcsak élőben, hanem a hivatalos infók alapján is megvan a kémia, akár még a vállalkozás számára is gyümölcsözővé teheted a nyaralásod.

Bankszinkron

Egy nagyobb év eleji fejlesztést követően a Billingo Bankszinkron már a mobilodon is bekapcsolható. A Bankszinkron önmagában gyorsabbá teszi a vállalkozásod adminisztrációját, hiszen a Billingo fiókodat összekötheted a netbankoddal. A mobilon menedzselve ezt egyszerűen szupersebességre tudsz kapcsolni, és a tranzakcióidat követheted a telefonod figyelve. Olvasd el korábbi összegzésünket, hogy megtudd, mire jó a Bankszinkron.

iOS-en nem elérhető a számlázó appod? Válts Billingóra!

Ha még nincs Billingo MobilApp-od, az ingyenes regisztrációra már mobilon is lehetőség van, nem kell ezt megelőznie számítógépes bejelentkezésnek. Az appot folyamatosan fejlesztjük, és ami nagy előnye még a Billingónak, hogy iOS-en is elérhető.

Ha nem Billingózol, és hiányzik egy iOS-es számlázó mobilapp, nagyon könnyen tudsz számlázót váltani.

A számlázóköltöztetés sosem volt még ilyen könnyű!
Megnézem, hogyan lehet Billingo MobilApp-om iOS telefonra!

KATA- és Átalányadó Asszisztens

A friss jogszabályoknak megfelelően működő, megújult Átalányadó Asszisztensen belül a járulékfizetési kötelezettséged és az AAM kereted is követheted a mobilodon, utóbbit a KATA Asszisztensen is figyelheted. Tudod, mi a legjobb? Van olyan opció, hogy az app értesítéseit kell csak csekkolnod.

Még az a pár kattintás se kell - a push notik

A push notificationök, vagyis az automatikusan felugró üzenetek anélkül értesítenek a változásokról, hogy külön megnyitnád az appot. Csak egy kis jelzést küld, ha valamire figyelned kell, mondjuk valamelyik kereted maximumához érsz, vagy valamiért nem érkezett be a NAV-hoz a számlád, esetleg csődeljárás folyik partnereddel szemben. Hogy push üzenetet kapj, előre be kell állítanod, de ez tényleg csak pár kattintás. Mikor, milyen üzenettel találkozhatsz? Nézd meg Új emlékeztető üzenetek a Billingo MobilAPP-ban című cikkünkben.

Vállalkozz, Billingózz és pihenj egyszerre úgy, hogy közben nem cipeled a laptopod sehová. Csúsztasd a farzsebedbe a telefonod, és mindened nálad lesz, ha sürgősen intézkedned kell a nyaralás alatt.

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top