A vállalkozásod megérdemel fél óra törődést az idén, ugye?

Billingo hírek 2023.06.08. - 5 p. olvasás

Gépek által elvégezhető munkákra már nem sikk időt szánni. A korral haladó vállalkozásoknak lassan fontos lesz letenniük a voksukat az automatizált rendszerek mellett - a Billingo ebben is segít, hiszen nem kell az online bankodba belépve órákat töltened a keresgéléssel és adatok összefésülésével. Erre (is) jó a Bankszinkron. Nézzük végig, mire még!

Az online bankolásnak számos előnye van, mint például a kényelem, az idő megtakarítása és a rugalmasság. A digitális korban az online bankolás egyre inkább az alapvető pénzügyi szolgáltatások részévé válik, éppen ezért nagyon fontos minden vállalkozó számára, hogy kiadásait, bevételeit egy helyen láthassa.

Az online bankba való belépés és az adatok összegyűjtése mondhatni idejét múlt, és több óránkat, napunkat vagy akár hetünket is elveheti éves szinten. A Billingo megoldása erre a Bankszinkron. Ez a funkció lehetővé teszi, hogy összekapcsolják a felhasználók a bankszámlájukat a Billingo fiókjukkal, és pénzügyeiket egy helyen kezelhessék.

A Bankszinkron az időgazdálkodási menedzsered lesz

A Billingo Bankszinkron

  • Lehetővé teszi az ügyfelek számára a hatékonyabb és pontosabb pénzügyi folyamatokat
  • Automatizálja a bankszámla tranzakcióinak importálását
  • Minimalizálja a hibákat és időt takarít meg
  • Segíti a pénzügyi áttekintést és az üzleti tevékenység könyvelését

Tartsd kézben a pénzügyeid egy helyen!
Érdekel a Bankszinkron 

A könyvelőd nagy kedvence

A Bankszinkron nem véletlenül lett a könyvelők nagy kedvence. Csak úgy, ahogy neked is, a könyvelődnek is szüksége van egy (vagy több) digitális csapattársra, ami a mindennapi munkáját megkönnyíti. A piacon már jóval kevesebb a könyvelő, mint amennyire valójában szükségünk lenne, aminek az egyik oka, hogy túlterheltté váltak. Ezért is keresik a lehetőséget a munkájuk egyszerűsítésére.

A Billingo Bankszinkron a vállalkozásod egyik zászlóshajója lehet, ami segíti könyvelőd és a te közös munkád. Ő azért is fogja szeretni, mert a Könyvelői fiókján keresztül láthatja a tranzakciókat, így vállalkozásod könyvelését még pontosabban vezetheti, és gyors választ kapsz a pénzügyeidet érintő kérdésekre.

A Billingo Bankszinkron előnyei könyvelőknek:

Pontosabb adatok

A Bankszinkron segítségével a bankszámla tranzakcióid automatikusan importálódnak a Billingo fiókodba. Ez biztosítja a pontosabb és részletesebb adatokat a könyvelés során. A könyvelőnek nem kell kézzel beírnia vagy rögzítenie a tranzakciókat, ami csökkenti az emberi hibák lehetőségét.

Időmegtakarítás

A bankszámla tranzakcióinak automatikus importálása a számlázóprogramba jelentős időmegtakarítást eredményez a könyvelőd és a te számodra is. A tranzakciók kézi rögzítése vagy átírása helyett egyszerűen hozzáférhet a bankszámlához, és lekérdezheti az összes releváns információt.

Egyszerűbb együttműködés

A könyvelőd bármikor hozzáférhet a friss, naprakész adatokhoz a Billingo fiókodból, ami segíti a pontosabb könyvelést és a pénzügyi jelentések elkészítését.

Könnyebb adóbevallások

A Bankszinkron segítségével a könyvelőnek könnyebb dolga lesz az adóbevallások elkészítésekor. Az automatikus tranzakcióimport és a pontosabb információk biztosítják a helyes adatokat az adóbevallásokhoz, ez is minimalizálja a hibákat.

Ugye neked is ismerős, amikor hosszú órákon keresztül egyeztetsz könyvelőddel e-mailen vagy telefonon keresztül egy bevallás elkészítése előtt? Végre egy eszköz, aminek a segítségével nincs dupla adatrögzítés, felesleges e-mail váltások, adatexportok és -importok, a teljes pénzügyi tranzakcióid könnyen és egyszerűen, egy helyen tudod kezelni, így nemcsak saját, hanem könyvelőd munkáját is jelentősen megkönnyíted.

A Bankszinkronnal leveszünk rólad a vállalkozásvezetés teherből, és pénzügyeid mind egy helyen kezeljük egy átláthatóbb formában, amelyet te is bármikor nyomon tudsz követni. Nincs többé feleslegesen eltöltött idő adatok összedolgozásával, a könyvelőd is mindent pikk-pakk átlát, ha akarod…

A Bankszinkron használata

A Bankszinkronhoz szükséges a Basic vagy a Standard előfizetés, melynél a megjelenő tranzakciók közleménye alapján a rendszer megkeresi és párosításra ajánlja a hozzá tartozó bizonylatot. Így ezeket gyorsan, néhány gombnyomással azonnal párosíthatod és kiadásaid, bevételeid máris egy helyen jelennek meg.

Ráadásul egy egyszerűbb és kezelhetőbb felületen. Havonta egy kávé áráért a Billingo Bankszinkron már hozzájárulhat a vállalkozásod hatékonyságához, időmegtakarításához és pénzügyi átláthatóságához. Ennek köszönhetően jobban tudsz koncentrálni az üzleti növekedésre és a fontosabb feladatokra.

Pénzügyi átláthatóság új fokon

Kiadásaid és bevételeid is egy helyen tudod kezelni, és sokkal átláthatóbbá válnak a pénzügyeid. Mutatjuk, hogy ez mennyibe kerülne neked:

Megéri egy helyen figyelned a pénzügyeid

A szürke hétköznapokban nem nehéz elveszni a vállalkozásunk pénzügyeiben. Hoztunk nektek pár indokot, hogy miért éri meg követni a pénzügyi folyamatokat egy helyen a Bankszinkronnal:

  • Az adminisztrációhoz szükséges idődet drasztikusan tudod csökkenteni, akár pár kattintással is
  • Egyetlen könnyen kezelhető felületen látod egyszerre a bejövő és a kimenő utalásaidat a Billingo fiókodban
  • A könyvelői fiókon keresztül, a könyvelőd is gyorsan hozzáfér az adataidhoz, és ezzel mindkettőtök számára egyszerűbbé válik a pénzügyek kezelése
  •  Az aktuális kintlévőséget mindig naprakészen nyomon követheted
  • Több számlád van? Az sem gond! A Bankszinkronnal akár 3 számládhoz tartozó adataid is egy helyen látod! Ha több különböző bankszámlád van, ezeket akár külön-külön is meg tudod tekinteni a Bankszinkron fiókodban, vagy egyben is láthatod őket
  • Az utalásokkal összepárosított bizonylataid a Bankszinkron automatikusan fizetettre állítja

Nagyon fontos: A Billingós Bankszinkron fiókodból utalás nem indítható, ezt csak a netbank fiókodban tudod megtenni, és csak azokat a tételeket látod, amelyek a netbank fiókodban is szerepelnek!

Így kapcsold össze a Billingód a netbankoddal

  1. A Billingo Bankszinkron menüből válaszd ki, hogy melyik bankkal szeretnéd összekapcsolni a fiókod.
  2. Átirányítunk a netbankod felületére, ahol a bejelentkezési adatait kell megadnod az összeköttetéshez.
  3. Miután beléptél, válaszd ki, hogy melyik bankszámláddal szeretnéd létrehozni az összekötést.
  4. A sikeres összekötés után visszairányítunk a Billingós Bankszinkron felületére, ahol a szinkronizáció már meg is kezdődik, maximum 90 napig visszamenőleg. Úgyhogy ne hezitálj, kezdd el ma!

Kérem a Bankszinkront!

Fontos: Ha több számlaszámot is szeretnél összekötni a fiókoddal, akkor mindegyik esetében külön végezd el a fenti lépéseket.

Kösd össze a Billingódat bankszámláddal, és kövesd nyomon pénzügyeidet könnyebben, mint valaha! Használd ki a fennmaradó idődet, és igyál meg egy kávét barátaiddal, vagy pedig fordítsd vállalkozásod javára az üres órákat.


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top