Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Jön, jön, jön az új verzió…
Egyéb - 2015.01.27. - 1 p. olvasás

Jön, jön, jön az új verzió

Ahogy a tavalyi év végén beszámoltunk róla, a 2015-ös év új időszámítást hoz a Billingo felhasználói számára. Az elmúlt év tanulságai, tapasztalatai és előfizetői visszajelzései alapján ugyanis hónapok óta egy jelentős fejlesztésen dolgozunk, és örömmel jelentjük, hogy végre látjuk a fényt az alagút végén.

Jön, jön, jön az új verzió

Jön, jön, jön az új verzió

A megújult Billingóban megtartottuk a korábbi verzió összes funkcióját, amit szeretsz, amiért használod, de számos új fejlesztéssel is gazdagítjuk, hogy a jövőben még hatékonyabb, még egyszerűbb és még vidámabb legyen a számlázás.

Bár az újdonságokat csak az utolsó pillanatban szerettük volna nyilvánosságra hozni, egyszerűen nem bírjuk tovább magunkban tartani, muszáj, hogy tudj róluk!

Tabletre és mobilra optimalizált nézet, amelynek köszönhetően mostantól a számlázás valóban rugalmas, bármikor és bárhonnan intézhető. Kapd elő a mobilodat sorbanállás közben vagy éppen reggel a metrón, állítsd ki a számlákat és küldd is el őket azonnal, e-mailben, így mire az irodába érsz, a számlázást már el is intézted. Fantasztikus igaz?

A számlák részteljesítése funkcióval nem kell külön vezetned, melyik ügyfél mennyit utalt. A Billingóban néhány gombnyomással rögzítheted az adatokat, így mindig képben leszel a kintlévőségeket illetően.

A díjbekérő/pro-forma számla kezelés funkcióval előre elkészítheted a fizetendő összegről szóló bizonylatokat, teljesítés után pedig már gyerekjáték a végleges számla nyomtatása.

De ez még nem minden, a táblázatok rajongóit is a tenyerünkön hordozzuk.Az új verzióval már izgalmas Áfa analitikákat is gyárthatsz, hogy mindig tudd, mennyi az annyi.

Ezzel azonban még mindig nincs vége a fejlesztések sorának! Még egy kicsit fúrúnk, faragunk, csinosítjuk az új verziót és néhány héten belül indul a visszaszámlálás, akkor pedig napról napra újabb titkokról rántjuk le a leplet!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top