Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Egyéb / Jön, jön, jön az új verzió…
Egyéb - 2015.01.27. - 1 p. olvasás

Jön, jön, jön az új verzió

Ahogy a tavalyi év végén beszámoltunk róla, a 2015-ös év új időszámítást hoz a Billingo felhasználói számára. Az elmúlt év tanulságai, tapasztalatai és előfizetői visszajelzései alapján ugyanis hónapok óta egy jelentős fejlesztésen dolgozunk, és örömmel jelentjük, hogy végre látjuk a fényt az alagút végén.

Jön, jön, jön az új verzió

Jön, jön, jön az új verzió

A megújult Billingóban megtartottuk a korábbi verzió összes funkcióját, amit szeretsz, amiért használod, de számos új fejlesztéssel is gazdagítjuk, hogy a jövőben még hatékonyabb, még egyszerűbb és még vidámabb legyen a számlázás.

Bár az újdonságokat csak az utolsó pillanatban szerettük volna nyilvánosságra hozni, egyszerűen nem bírjuk tovább magunkban tartani, muszáj, hogy tudj róluk!

Tabletre és mobilra optimalizált nézet, amelynek köszönhetően mostantól a számlázás valóban rugalmas, bármikor és bárhonnan intézhető. Kapd elő a mobilodat sorbanállás közben vagy éppen reggel a metrón, állítsd ki a számlákat és küldd is el őket azonnal, e-mailben, így mire az irodába érsz, a számlázást már el is intézted. Fantasztikus igaz?

A számlák részteljesítése funkcióval nem kell külön vezetned, melyik ügyfél mennyit utalt. A Billingóban néhány gombnyomással rögzítheted az adatokat, így mindig képben leszel a kintlévőségeket illetően.

A díjbekérő/pro-forma számla kezelés funkcióval előre elkészítheted a fizetendő összegről szóló bizonylatokat, teljesítés után pedig már gyerekjáték a végleges számla nyomtatása.

De ez még nem minden, a táblázatok rajongóit is a tenyerünkön hordozzuk.Az új verzióval már izgalmas Áfa analitikákat is gyárthatsz, hogy mindig tudd, mennyi az annyi.

Ezzel azonban még mindig nincs vége a fejlesztések sorának! Még egy kicsit fúrúnk, faragunk, csinosítjuk az új verziót és néhány héten belül indul a visszaszámlálás, akkor pedig napról napra újabb titkokról rántjuk le a leplet!

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár online számlázás vállalkozás fejlesztés NAV Törvény hasznos tippek KATA új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem online számlázó adatszolgáltatási kötelezettség számlatömb tévhitek kata adatszolgáltatás online számla és billingo összekötés nav online számla ügyfélszolgálat e-számlázás katás számlázás pénztárgép áfa NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése nav online számla regisztráció kata szüneteltetése online adatszolgáltatási kötelezettség startup billingo fintech adó katás vállalkozás adatszolgáltatása online számla regisztráció egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk koronvírus fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo számla társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 koronajárvány Díjbekérő Proforma e-számlák integráció díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés katás egyéni vállalkozás üzleti terv API válságkezelés egyéni cég egyéni cég alapítása alanyi adómentes