Közhasznú szervezeteknek ingyenes a Billingo!

Billingo hírek 2023.08.14. - 5 p. olvasás

A Billingónál nagy hangsúlyt fektetünk a társadalmi felelősségvállalás fontosságára, ami a fenntarthatóság és az etikusan működő vállalkozások egyik alappillére. Igyekszünk kreatív megoldásokkal támogatni számunkra fontos ügyeket, a közhasznú szervezetek, alapítványok például ingyenesen használhatják a Billingót, ha igényüket jelzik felénk.

Több mint 130 alapítvány vagy közhasznú szervezet, egyesület billingózik, amely óriási büszkeséggel tölt el bennünket. Állatmenhely, gyermekek jólétéért dolgozó szervezet, egészséges életmóddal foglalkozók is vannak köztük. Nagyon örülünk, hogy támogathatjuk vállalkozói folyamataikat, hiszen a Billingo számára nemcsak az üzleti szféra a fontos, hanem a közösségi hatás is.

Közhasznú szervezeteknek nyújtott Billingo előnyök

A Billingo ingyenes használatának számos előnye van a közhasznú szervezetek és alapítványok számára, mint például az

  • automatizált számlázási folyamatok
  • könnyű kezelhetőség
  • költségmegtakarítás

Egy civil szervezetnek óriási előny, ha időt nyer magának, és nem kell adatelemzésekkel, monoton folyamatokkal foglalkoznia. Ezt az időt pályázatok benyújtására, adománygyűjtésre is fordíthatja, amellyel növeli a bevételeit. Az idejét és az így nyert pénzét közösségi tevékenységek elvégzésére fordíthatja, fejlesztheti a szervezetet, hogy minél többekhez jussanak el. Hiszen ők a közjó javát szolgálják, tevékenységük növeli a társadalmi jólétet.

Alapítványi tapasztalatok a Billingóval

Ha kapcsolatban álltok a Felelős Gasztrohős Alapítvánnyal, tőlük is Billingós számlát kaptok. Dr. Horvátth Sarolta kuratóriumi elnök szerint nagyban könnyít a mindennapjaikon a számlázónk.

“A Billingo felülete egyszerű. Elsősorban számlákat írunk, de emellett jól követhetők a kintlévőségek, ami nagy segítség, és a bevétel rész is hasznos statisztikai adat. Az ingyenességért pedig nagyon hálásak vagyunk” - mondta el nekünk.

Aki nem ismerné őket, a Felelős Gasztrohős csapata számos fenntarthatósági díj tulajdonosa, a környezettudatos és felelős étkezés népszerűsítése számukra az elsődleges. Támogatják a hazai vendéglátóhelyeket, fát ültetnek iskolákkal, oktatásokat és képzéseket tartanak.

Céljuk, hogy egyszerre legyen a lakosság minél nagyobb hányadának fenntarthatóbb és egészségesebb az étkezése a bevásárlástól a komposztálásig. Mindezt izgalmasan tálalják, hiszen az egy óriási tévhit, hogy az egészség és a környezetvédelem unalmas, íztelen életet jelent tele megszorításokkal. Szezonális terményekből, gyorsan elkészíthető receptjeiket olvastad már?

Idősotthon digitális transzformációjáért is lehet tenni

A Nextwit Kft. mint Billingo online számlázót használó cég ugyan nem civil szervezet, de a Boldog Gizella Alapítvánnyal a HR Best Díj Futureproof Organisations kategóriában tavaly arany minősítést nyertek. Témájuk az volt, hogyan segíti a digitális transzformáció egy idősotthon munkatársainak mindennapjait. Ez a kérdés a mi szívügyünk is. A Nextwit technológiai vezetője, Horváth Márton elmondta, hogyan oldották ezt meg.

“Az ápolási tevékenységek tervezéséhez és nyomon követéséhez egy tabletre optimalizált low-code eszközt fejlesztettünk többkörös felhasználói iterációval, hogy a lehető legjobb és leghatékonyabb legyen a felhasználói élmény a megfelelő adatminőség biztosítása mellett. Az intézmény vezetői közel valós idejű összefoglalót látnak a napi tevékenységekről. A pénzügyi riportok újratervezésével és a fontos teljesítménymutatók meghatározásával együtt így teljes képet kaphatnak az intézmény működéséről” - árulta el a részleteket.

A kiadott feladatok zárási aránya 84%-os, az utánkövetés szerint az adminisztrációból megspórolt idő pedig hetente több mint 10 óra.

“Egy év alatt kb. 400 ezer feladatot kezel az alkalmazás, illetve időszakos méréséket végzünk a felhasználói, vagyis ápolói elégedettségre vonatkozóan, ami 40%-ot javult a tavalyi mérések alapján. Utóbbi kulcs kérdés, mivel munkaerőhiánnyal küzd a szektor”.

Hogyan támogathatod te a közhasznú szervezeteket?

A nemes ügyek képviseletét minden vállalkozások folyamatait támogató cégnek érdemes zászlójára tűzni, hiszen ez valódi értéket teremt. Akár egy időszakos adománygyűjtéssel, akár egyszeri ajándékozással, figyelemfelhívással, akár kedvezmények biztosításával. Ilyen például a Billingónál az ingyenes felhasználás lehetősége az alapítványok és közhasznú szervezetek számára.

Aztán, ha visszaemlékeztek, adománygyűjtésünk is volt, 2019-ben több mint 3 millió forintot gyűjtöttünk össze veletek egy beteg kisfiú, Levi kezelésére. Azóta bűvészdobozok adományozásával folytattuk a támogatások sorát, amelyek több gyermekklinikán landoltak. Csorba Dávidnak is ajánlottunk fel Billingo előfizetést, aki óriási motiváló erővel bír számunkra, életszeretete mindannyiunkat inspirál. A lehetőségek tárháza végtelen - légy nyitott és vizsgáld meg, te hogyan és miben tudsz segítő kezet nyújtani. A számodra kis lépések őket óriási lehetőségekhez juttathatják.

Alapítványod van? Így juthatsz ingyenes felhasználási lehetőséghez*

Ha alapítvány, közhasznú szervezet szeretné ingyenesen használni a Billingót, első körben jeleznie kell ügyfélszolgálatunknak. Írásban kell ezt megtenni a hello@billingo.hu-ra írt e-mailben.

A szervezet adatait (név, adószám, cím) kell feltüntetni. Az adatok hitelességét ellenőrizzük, és ezt követően kaphatnak a civil szervezetek Billingo Standard online számlázót örökösen. Ha API csomagot szeretnének, akkor abból a Pro verziót biztosítjuk számukra.

A Standard online számlázó csomag azért előnyös, mert…

  • Rengeteg feladat automatizálható vele, ami egy alapítvány szempontjából óriási tehermentesítés
  • A cégnél összesen 3 felhasználó könnyen átláthatja az adminisztrációt, könnyebben készíthetik el a jelentéseiket
  • Egy rendszerben követhetőek a bevételek és a kiadások, a pénzügyi kezelés tehát egyszerűsödik
  • Egy-egy kitelepülés, gyűjtés könnyebben lezongorázható, mert az ügyfeleknek Barion kártyás fizetés is lehetséges a Billingo Standard online számlázóval
  • Csökkenhet a könyvelővel folytatott beszélgetések ideje, hiszen a szakember a könyvelői fiókján keresztül eléri a NAV-tól automatikusan felvezetett adatokat

*Az alapítványok és közhasznú szervezetek ingyenes Billingo használata a Standard online számlázó csomagra vonatkozik.

A közhasznú szervezetek tehát ingyenesen juthatnak egy olyan, mindennapi munkájukat, üzleti folyamataikat nagyban megkönnyítő, modern, hatékonyságot növelő és egyszerűen kezelhető rendszerhez, amely nem csak a számlázásban segít. Attól, hogy civil szervezet Billingót használ, még nem kapja meg automatikusan az ingyenes Standard online számlázó csomagot, ezt mindenképp meg kell előznie egy e-mail váltásnak. Alapítványotok van? Írjatok minél előbb, és faragjunk együtt a költségeiteken!


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top