Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Laczó Dániel: startup-nagyágyú…
Velünk történt - 2019.10.31. - 1 p. olvasás

Laczó Dániel: startup-nagyágyú érkezett a Billingo élére

Óriási lendületet, újfajta motivációt és rengeteg szakmai tapasztalatot hozott a Billingo csapatába Danny Laczo, azaz Laczó Dániel októberi csatlakozása. Dani fiatal kora ellenére jelentős sikerek és álomszerű cégnövekedések résztvevője volt a startupok világában. Hatalmas hír, hogy üzlettársként 2019. októberétől a Billingo üzletfejlesztésén dolgozik majd.

Laczó Dániel: startup-nagyágyú érkezett a Billingo élére

Családi vállalkozásból a Közel-Kelet meghóditása

A Billingo újdonsült co-foundere közel 8 év “légióskodás” után jelent meg a magyar startupvilágban.

2004-ben induló családi vállalkozásából és Magyarország egyik legnagyobb orvosesztétikai hálózatának társalapítói poziciójából exitelve, 2011-ben vállalta el élete első, multinacionális cég által ajánlott alkalmazotti pozicióját. A NASDAQ tőzsdén jegyzett Priceline Group-on belüli Agoda.com-al Olaszországot es a Közel-Keletet is meghóditotta. Karrierje közel 8 évre nyúlt Dubajban, ahol több vállalkozas beindítása mellett a régió első Unikornisának regionális üzletfejlesztési igazgatója lett. Roppant izgalmas karrierje mindenre kiterjedő részleteiről, a következő hónapokban sokat mesélünk majd.

Új kihívás: Billingo

Dani dubaji exitje utan új kihívást keresett. Az elmúlt fél évben több nemzetközi és hazai startupot is megvizsgálva, a Billingo mellett tette le a voksát. Nem titkolt szándéka, amellett, hogy több százezer vállalati- és egyéni vállalkozó életét szeretné megkönnyíteni, “Föld körüli pályára” állítja és piacvezetô regionális játékossá teszi Európában is a Billingót.

Dani máris páratlan szenvedéllyel vetette bele magát az üzletfejlesztésbe. Óriási tapasztalatával és a Billingo profi csapatával most minden adott, hogy a Billingo legyen a következő nagy dobás.

  • exit: a cég teljes eladását jelenti, a startupok alapvető célja. ** unikornis: 1 milliard USD feletti cegertekeles

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top