Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Letisztult újdonságok a Billin…
Velünk történt - 2023.05.03. - 1 p. olvasás

Letisztult újdonságok a Billingóban

Kényelmesebb kiadáskezelés, egyszerűbb Bankszinkron párosítás vár a Billingónál az áprilisi fejlesztéseinknek köszönhetően, hogy nagyobb figyelmet fordíthass a tavaszi sétákra, a magánélet-munka egyensúlyára. Olvass tovább, hogy mitől lett fejlettebb a Billingód egy hónap leforgása alatt!

billingo fejlesztés

Újdonság a Billingo bejövő számlák/ kiadások rendszerében

Kértétek már korábban, hogy tételenként lehessen felvenni a kiadásokat a bejövő számlák/ kiadások esetében, áprilisban pedig lefejlesztettük ezt, és már részletesen van erre lehetőség a pontosabb kimutatás érdekében.

Jó hír, hogy a tételenként kezelés során a NAV Online Számla rendszeréből érkező bejövő számlák esetében is megjelennek a végösszeg mellett a számlán szereplő tételek. Az összegzést pedig elvégezzük helyetted, de ha szeretnéd, módosíthatsz is a számokon manuálisan.

A kiadásrögzítés új köntöse

Megújult a kiadásrögzítés felülete, a számla létrehozásánál korábban már megszokott szép, letisztult és átlátható elrendezés egyszerűsíti a Billingós életét, a rögzítés kényelmes és gyorsabb így. Plusz adalék, hogy a bejövő számlák/ kiadások listaoldalon a számlák megtekintését is átláthatóbbá tettük, és az elrendezés is a vállalkozó életét könnyíti.

A Bankszinkron ráncfelvarrása

A Bankszinkron automatikus párosítás rendszere nem kis átalakuláson esett át. Innentől már nem gond, ha a sorszámon kívül más szöveg is szerepel a tranzakciók közleményében, az algoritmus megtalálja a kapcsolódó számlát, és a megfelelő tranzakcióval párosítja össze.

A Bankszinkron Plusz előfizetők számára érhető el jelenleg ez a lehetőség a kimenő számlák esetében, hamarosan pedig a bejövő számlákhoz is érkezik. :) 

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér