Olcsóbb és hatékonyabb munkaerő toborzás

Billingo hírek 2023.08.08. - 3 p. olvasás

Amennyiben a szavak valóban elkopnának a használatuk által, akkor a “munkaerőhiány” szóból már csak egy-két betű maradt volna 2023-ra. Kevés olyan szektor van jelenleg Magyarországon, amelynek működését nem nehezíti meg a megfelelő munkaerő hiánya. Vizsgáljuk meg közelebbről a problémát!

munkaerő toborzás

A toborzás fontos erőforrásokat von el

Gondolhatnánk, hogy a munkaerő toborzás csak két dolgot igényel: pénzt és időt. Azonban egy fejlődő vállalkozás számára legkevésbé ezek az erőforrások állnak rendelkezésre. Magyarán, sok cégnek sem ideje, sem pénze nincs folyamatosan álláshirdetéseket kitalálni, kihelyezni különböző portálokra, majd szűrni folyamatosan a jelentkezőket. Még akkor sem, ha van dedikált ember a cégnél, aki a kiválasztási folyamatokat végzi, hiszen a toborzás adminisztrációja túl sok erőforrást von el a többi kiemelten fontos folyamattól. A kiválasztás sok meló és pénz.

De miért pazarolja egy vállalkozó, vagy egy HR szakértő az idejét a rengeteg adminisztrációs feladatra, ha ezt ma már automatizálással és okos-vezérléssel meg lehet oldani?

Jó lenne erre valamilyen megoldás, ami nem más, mint a Billingo Toborzás. Nézzük meg, mi is ez!

Munkaerő keresés percek alatt

Jól olvastad. Percek alatt. És még jóval költséghatékonyabb is. A Billingo Toborzás új szintre emeli a vállalkozásod. A toborzó rendszert a MelonAPP nyújtja és üzemelteti, a Billingo pedig partneri együttműködés keretében, saját felületén közvetíti a szolgáltatást annak érdekében, hogy a felhasználóink minél szélesebb palettából válogathassanak. Ez egy újabb csodás együttműködés, amelyből a magyar vállalkozások profitálhatnak.

A toborzás folyamatainak automatizálásával a Billingo Toborzás mindössze néhány percre csökkenti a kereséshez szükséges időt. Ezt követően már csak a jelentkezők kiválasztásával kell foglalkozni.

Ez engem is érdekel!
Regisztrálok!

És hogy jön képbe az AI? A rendszer jelenleg a hirdetésekre jelentkező munkavállalók adatainak feldolgozásához használ mesterséges intelligenciát. a TextKernel szolgáltatáson keresztül.

Ezekből biztosan profitálni fogsz!

A Billingo Toborzás levesz minden terhet a válladról, összeállítja és automatikusan posztolja az álláshirdetéseket akár öt állásportálon, és a legnagyobb közösségi média felületeket, lefuttatja a jelölt gyűjtő kampányokat, összegyűjti a jelentkezőket az állásportálokról, feldolgozza és értékeli a jelentkezők adatait, majd segít a kiválasztásban. De lássuk, mennyi mindent jelent ez:

 • Gyorsabb, automatizált hirdetésfeladást akár öt állásportálon, és a legnagyobb közösségi média felületeket, töredék áron.
 • Az összes álláshirdetési kampány kezelése, beleértve az előfizetéseket, egy felületen kezelhető
 • Több munkavállaló, nagyobb merítés, jobb jelöltek
 • Mesterséges Intelligencia által feldolgozott munkavállalói adatok
 • Automatizáltan leválogatott jelölteket, kevesebb adminisztrációt, gyorsabb kiválasztási folyamatot
 • Felhasználóbarát, könnyen kezelhető felület

Időt, energiát és pénzt takarítasz meg

A vadiúj Billingo Toborzás megoldással most tényleg szintet léphetsz. Az AI-t használó rendszer űrsebességre kapcsolja a kiválasztási folyamatot, ami nagyban hozzásegít a megfelelő kolléga megtalálásához.

A HR-es terheid nagymértékben csökkennek, te pedig fókuszálhatsz a vállalkozásod egyéb folyamataira. A Billingo Toborzás kipróbálása számodra egy kis lépésnek tűnhet, a vállalkozásodnak viszont hatalmas előrelépés lesz. Tedd hatékonyabbá céged működését és próbáld ki a Billingo Toborzást!

Indítsd el most a toborzást!

 1. Lépj be a Billingo Toborzás felületére!
 2. Nyisd meg a toborzás indító űrlapot!
 3. Add meg az állás adatait!
 4. Válaszd ki a szimpatikus hirdetési csomagot!
 5. Indítsd el a toborzási kampányod a csomag díjának kifizetését követően!
 6. Dőlj hátra, várd a jobbnál jobb jelölteket!

Amennyiben bármilyen problémát tapasztalsz, vagy kérdésed van a toborzási szolgáltatás kapcsán, fordulj a MelonApp ügyfélszolgálatához: support@melonapp.hu vagy +36 30 250 0605.

Nincs még Billingo fiókod? 
Regisztrálj ingyen!


Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top