Olcsóbb és hatékonyabb munkaerő toborzás

Billingo hírek 2023.08.08. - 3 p. olvasás

Amennyiben a szavak valóban elkopnának a használatuk által, akkor a “munkaerőhiány” szóból már csak egy-két betű maradt volna 2023-ra. Kevés olyan szektor van jelenleg Magyarországon, amelynek működését nem nehezíti meg a megfelelő munkaerő hiánya. Vizsgáljuk meg közelebbről a problémát!

A toborzás fontos erőforrásokat von el

Gondolhatnánk, hogy a munkaerő toborzás csak két dolgot igényel: pénzt és időt. Azonban egy fejlődő vállalkozás számára legkevésbé ezek az erőforrások állnak rendelkezésre. Magyarán, sok cégnek sem ideje, sem pénze nincs folyamatosan álláshirdetéseket kitalálni, kihelyezni különböző portálokra, majd szűrni folyamatosan a jelentkezőket. Még akkor sem, ha van dedikált ember a cégnél, aki a kiválasztási folyamatokat végzi, hiszen a toborzás adminisztrációja túl sok erőforrást von el a többi kiemelten fontos folyamattól. A kiválasztás sok meló és pénz.

De miért pazarolja egy vállalkozó, vagy egy HR szakértő az idejét a rengeteg adminisztrációs feladatra, ha ezt ma már automatizálással és okos-vezérléssel meg lehet oldani?

Jó lenne erre valamilyen megoldás, ami nem más, mint a Billingo Toborzás. Nézzük meg, mi is ez!

Munkaerő keresés percek alatt

Jól olvastad. Percek alatt. És még jóval költséghatékonyabb is. A Billingo Toborzás új szintre emeli a vállalkozásod. A toborzó rendszert a MelonAPP nyújtja és üzemelteti, a Billingo pedig partneri együttműködés keretében, saját felületén közvetíti a szolgáltatást annak érdekében, hogy a felhasználóink minél szélesebb palettából válogathassanak. Ez egy újabb csodás együttműködés, amelyből a magyar vállalkozások profitálhatnak.

A toborzás folyamatainak automatizálásával a Billingo Toborzás mindössze néhány percre csökkenti a kereséshez szükséges időt. Ezt követően már csak a jelentkezők kiválasztásával kell foglalkozni.

Ez engem is érdekel!
Regisztrálok!

És hogy jön képbe az AI? A rendszer jelenleg a hirdetésekre jelentkező munkavállalók adatainak feldolgozásához használ mesterséges intelligenciát. a TextKernel szolgáltatáson keresztül.

Ezekből biztosan profitálni fogsz!

A Billingo Toborzás levesz minden terhet a válladról, összeállítja és automatikusan posztolja az álláshirdetéseket akár öt állásportálon, és a legnagyobb közösségi média felületeket, lefuttatja a jelölt gyűjtő kampányokat, összegyűjti a jelentkezőket az állásportálokról, feldolgozza és értékeli a jelentkezők adatait, majd segít a kiválasztásban. De lássuk, mennyi mindent jelent ez:

  • Gyorsabb, automatizált hirdetésfeladást akár öt állásportálon, és a legnagyobb közösségi média felületeket, töredék áron.
  • Az összes álláshirdetési kampány kezelése, beleértve az előfizetéseket, egy felületen kezelhető
  • Több munkavállaló, nagyobb merítés, jobb jelöltek
  • Mesterséges Intelligencia által feldolgozott munkavállalói adatok
  • Automatizáltan leválogatott jelölteket, kevesebb adminisztrációt, gyorsabb kiválasztási folyamatot
  • Felhasználóbarát, könnyen kezelhető felület

Időt, energiát és pénzt takarítasz meg

A vadiúj Billingo Toborzás megoldással most tényleg szintet léphetsz. Az AI-t használó rendszer űrsebességre kapcsolja a kiválasztási folyamatot, ami nagyban hozzásegít a megfelelő kolléga megtalálásához.

A HR-es terheid nagymértékben csökkennek, te pedig fókuszálhatsz a vállalkozásod egyéb folyamataira. A Billingo Toborzás kipróbálása számodra egy kis lépésnek tűnhet, a vállalkozásodnak viszont hatalmas előrelépés lesz. Tedd hatékonyabbá céged működését és próbáld ki a Billingo Toborzást!

Indítsd el most a toborzást!

  1. Lépj be a Billingo Toborzás felületére!
  2. Nyisd meg a toborzás indító űrlapot!
  3. Add meg az állás adatait!
  4. Válaszd ki a szimpatikus hirdetési csomagot!
  5. Indítsd el a toborzási kampányod a csomag díjának kifizetését követően!
  6. Dőlj hátra, várd a jobbnál jobb jelölteket!

Amennyiben bármilyen problémát tapasztalsz, vagy kérdésed van a toborzási szolgáltatás kapcsán, fordulj a MelonApp ügyfélszolgálatához: support@melonapp.hu vagy +36 30 250 0605.

Nincs még Billingo fiókod? 
Regisztrálj ingyen!


Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top