Őrületes újítás - Megérkezett az ÚJ Billingo Céginfó

Billingo hírek 2021.06.21. - 6 p. olvasás

Az információ egy vállalkozásban az egyik legnagyobb kincs, és akkor ér a legtöbbet, ha a te kezedben van. Milyen jó, hogy Billingós vagy! Mostantól már elérhető a fiókodban a Billingo vadonatúj szolgáltatása a Céginfó. Így bármikor és bármilyen hazai vállalkozásról értékes és naprakész adatokat tudhatsz meg, csupán néhány kattintással. Hurrá! A Billingód ismét többet tud, mint gondoltad!

Miért jó, ha a Billingóban nézed a céginfókat?

A céginformációs szolgáltatás a hazai vállalkozások egyik legfontosabb adatbázisa. Innen a lehető legpontosabb, legfrissebb adatok gyűjthetők a partnerekről, a konkurenciáról vagy bármely másik hazai egyéni vállalkozóról, vállalkozásról vagy civil szervezetről. Ez lehet bármilyen cégadat, tevékenységgel kapcsolatos információ, bevételre vonatkozó adatok, tulajdonosok számára és személyére vonatkozó tény, vagy akár az elérhető pénzügyi beszámolók, mérlegek adatai. Valódi kincsesbánya, igaz?

Nem is kérdés, hogy a hatékonyságodat jelentősen növeli, ha ezekhez az információkhoz, bármikor, egyszerűen, a jól megszokott rendszeredből férsz hozzá. Nem kell miattuk órákig böngészned vagy az asszisztensedre, könyvelődre, ügyvédedre várnod, ha választ vársz a kérdésedre. És mindez mostantól neked is elérhető! 

Ismerd meg a vadonatúj Céginfódat!

Az új Billingo Céginfó minden eddiginél egyszerűbbé teszi a céginfós böngészésedet. Villámgyorsan kereshetsz, részletes és naprakész adatokat kapsz, egyszerűen menthetsz vagy nyomtathatsz. Azaz naprakész és pontos adatok alapján hozhatsz tudatos és biztos döntéseket a vállalkozásodat illetően. Szuper fejlesztés!

Próbáld ki az új Céginfódat »

Nézzük, mit tud a Billingo Céginfód

A Céginfó, a Billingo vadonatúj céginformációs szolgáltatása, amellyel közvetlenül a Billingo fiókodban informálódhatsz bármely hazai egyéni vállalkozóról, vállalkozásról, civil szervezetről vagy közintézményről. A legjobb, hogy ezért el sem kell hagynod a fiókodat, mobilon és tableten is néhány kattintással bármit megtudhatsz. (A funkció hamarosan nemcsak böngészőből, hanem a Billingo MobilAPP-ból is elérhető. Figyeld a híreket!)

Azért is megéri egyébként minél több cégvezetési feladatodat egy platformra szervezni, mert így a megszokott logika mentén, egyetlen felületen, biztonságosan, kevesebb kattintással, kisebb energiabefektetéssel kapsz értékes információkat. Ezzel rengeteg időt és munkát is spórolsz, és ez a Billingóval egyre csak nő. 

A Céginfó szolgáltatások sokrétűen segítik a munkádat, 

  • gyorsabb a számlakiállítás, mert a rendszer automatikusan kitölti helyetted a számlázási adatokat az első néhány karakter alapján, legyen az cégnév, cím, adószám, sőt, akár e-mail cím,
  • magabiztosan tudod megítélni bármilyen hazai vállalkozás működését, 
  • árajánlatadás előtt felmérheted a leendő partnered hátterét, így egy többszáz milliós vállalatnak és egy egyéni vállalkozónak is személyre szabott, célzott ajánlatot adhatsz, 
  • az első személyes megbeszélés előtt megismerheted a leendő üzleti partnered pénzügyi stabilitását, 
  • előre felmérheted és megelőzheted az új szerződésekben rejlő kockázatokat,
  • egy helyen találod meg vállalkozások céges-, tulajdonosi- és pénzügyi adatait,
  • a Céginfóban böngészve azonnali információkat kapsz bármilyen hazai egyéni vállalkozóról, vállalkozásról, civil szervezetről vagy közintézményről,
  • naprakész és pontos céges adatok alapján hozhatsz fontos döntéseket,
  • várakozás és telefonálás nélkül azonnal tájékozódhatsz, 
  • letöltheted a számodra izgalmas mérlegadatok kiegészítő mellékletét, 
  • kinyomtathatod a legfontosabb céges adatokat, 

Már ki is találtad, hogy kit ellenőriznél le? 

Irány a Céginfó »

Ingyenes Céginfó MINDEN Billingo csomag mellé!

A Céginfó adatbázisában a lehető legfrissebb, legpontosabb adatokat gyűjtjük össze neked, hogy még inkább segíthessük és gyorsíthassuk a mindennapi munkádat. Mi több, az adatok egy részét a meglévő Billingo előfizetésedtől függetlenül teljesen ingyen éred el a Billingo fiókodban. Ez ám a jó hír, igaz?

Az ingyenes verzióban a találati oldalon az alábbi adatokat jeleníti meg a rendszered:

  • Cégnév
  • Rövid név
  • Székhely
  • Alapítás éve
  • Adószám
  • Főtevékenység
  • Jegyzett tőke
  • Nettó árbevétel 
  • Cégjegyzékszám
  • Utolsó pénzügyi beszámoló dátuma
  • Tulajdonosok száma
  • Vezetők száma
  • Elérhető pénzügyi beszámolók dátumát

Ezeket az adatokat remekül tudod használni a mindennapokban. Segítenek az új partnereid megismerésében, az üzleti kockázatok csökkentésében és a személyre szabott árazás kialakításában is.  

Még pontosabb adatokra van szükséged?

A Céginfód azonban ennél még sokkal többet is tud!
3 további csomagot dolgoztunk ki, amelyekkel a lehető legrészletesebb adatok is a rendelkezésedre állnak:

  • még részletesebb céges- és tulajdonosi információkat kapsz, 
  • konkrétabb számadatokat találsz a létszámokról, 
  • pillanatok alatt ellenőrizheted a bankszámlaszámokat, 
  • pontosan láthatod a vállalkozáshoz tartozó negatív és pozitív eseményeket, 
  • kiegészítő adatokat láthatsz egyéni vállalkozókról, civil- és költségvetési szervezetekről, 
  • átlátható, táblázatos formában nézheted meg a pénzügyi adatokat, 
  • letöltheted a mérlegadatok kiegészítő mellékleteit stb.

A Standard, Pro és Enterprise csomagok használata előfizetéshez kötött, de ár-érték arányban a piac egyik legértékesebb adatbázisából dolgozhatsz a lehető legkedvezőbb áron.

Billingo tipp: Az Enterprise csomaggal pénzügyi- és mérlegadatokat, eredménykimutatásokat akár 5 évre visszamenőleg is pillanatok alatt elérhetsz. Mindezt átlátható táblázatba rendezve. Ezek az értékes információk egy jó döntéssel akár az éves díj sokszorosát hozhatják vissza. 

Hogyan működik a Billingo Céginfó?

A Billingo Céginfó használata éppen olyan könnyű és egyszerű, mint ahogy azt a Billingótól megszokhattad. 

  1. Kattints a Céginfó menüpontra a magyarországi vállalkozások közötti kereséshez.
  2. Kezdd el beírni a szabad szavas keresőbe a keresett cég nevét. A rendszer 3 karakter beírását követően felajánlja a lehetséges találatokat. Válaszd ki a megfelelőt. 
  3. Lehetőséged van adószámra is szűrni. Ez esetben add meg min. az adószám első 8 karakterét. 
  4. A rendszer máris kiadja az ingyenes verzióban elérhető adatokat. 
  5. Ha még több információra van szükséged, válassz Céginfó csomagjaink közül.

Gyűjts pontos céginfós adatokat a partnereidről vagy a konkurenciáról közvetlenül a Billingódban!
Próbáld ki az új Billingo Céginfódat »

Ok, de mi lesz, ha közben változnak az adatok?

A vállalkozói életben viszonylag gyakran változnak a céges adatok. Eljárás vagy ne adj Isten végelszámolás indul a vállalkozás ellen valamiért? 

Ha mindez egy meglévő partnereddel történik, akkor kulcsfontosságú, hogy te is az elsők között értesülj róla. A Billingóval nem is maradsz le a változásokról, hiszen a Céginfó mellett mindjárt a Partnerfigyelőt is bekapcsolhatod. 

A Partnerfigyelővel azonnal értesülsz róla, ha a számodra fontos vállalkozások adataiban pozitív vagy negatív változás történik. Az aktuális híreket azonnal megkapod e-mailben és a Billingódban is bármikor megtalálod azokat. 

Olvass még többet az új Partnerfigyelőről is »

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top