Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Figyelem! Már csak pár nap és nőnek az árak!

Fizess elő március 31-ig bármely számlázóra, Billingo Business vagy Billingo One csomagra és betonozd be a mostani árakat akár több évre!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Pályázni szeretnél? TOP 5 kérd…
Tippek - 2021.07.29. - 4 p. olvasás

Pályázni szeretnél? TOP 5 kérdés, ami téged is érdekelhet!

Óriási pályázati lázban égnek billingósaink, ami nem csoda, hiszen izgalmas időszakot élünk az elnyerhető támogatások terén. Az idei és a jövő évben körülbelül annyi pályázati pénz kerül kiírásra, mint az elmúlt hét évben összesen. Összegyűjtöttük most az ügyfélkapcsolatunkon leggyakrabban elhangzó kérdéseket.

Billingo Pályázatfigyelő

A Pályázatfigyelő nem véletlenül a Billingo egyik legnagyobb slágere, hiszen senki sem akar lemaradni a milliós támogatásokról. Gondoljunk csak a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázat néhány héttel ezelőtti rohamára, ahol a hatalmas érdeklődésre való tekintettel mindössze 14 percük volt kkv-knak, hogy pályázzanak a 100 milliárd forintos keretösszegű felhívásra, eddigre ugyanis a benyújtott kérelmekben igényelt támogatások mértéke elérte a rendelkezésre álló keretösszeg 130%-át. Ezt követően a kormány úgy döntött, hogy befogadja az időben beadott összes pályázatot és a 100 milliárdos keretet újabb 100 milliárddal emelte, amely a tender második és harmadik szakaszában állt volna rendelkezésre.

A pályázókedv tehát hatalmas, így érthető, hogy hozzánk is rengeteg kérdés érkezik a Pályázatfigyelővel kapcsolatban. Lássuk most a legnépszerűbbeket!

#1 Milyen típusú pályázatok érhetők el a Pályázatfigyelőben?

A Billingo Pályázatfigyelőjében Magyarország aktuális pályázati lehetőségei találhatók meg egyetlen felületen. A pályázati felhívások között jelen vannak a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, a nagyvállalatoknak, valamint a magánszemélyeknek szóló kiírások is.

A pályázatok fejlesztési céljai nagyon széles palettán mozognak, helyet kaptak az energetikai fejlesztésekhez, eszközbeszerzésekhez, telephely- és infrastruktúra, valamint informatikai fejlesztéshez kapcsolódó tenderek, piacra jutási támogatások. De fellelhetők a képzést, bértámogatást, turisztikát, kutatás-fejlesztést és innovációt, haltenyésztést és halászatot, határon átnyúló együttműködéseket, mezőgazdaságot, a Covid 19-járvány utáni helyreállítási támogatást célzó lehetőségek is, ezen kívül díjakra szintén lehet nevezni.

A támogatási formák közül kétség kívül a vissza nem térítendő támogatások foglalják el a dobogó legfelsőbb fokát, de pályázható vissza nem térítendő támogatás és hitel együttes konstrukciója, kamattámogatott hitel, közvetlen brüsszeli támogatás és kockázati tőke is.

Pályázati összegek terén is nagy a kínálat, hiszen az 1 millió forint alatti támogatásoktól a 100 millió fölöttiekig találhatók kiírások a vállalkozások igényei szerint.

#2 Nincs időm folyton a pályázatokat böngészni, hogyan tud segíteni nekem a Billingo?

A Billingo Pályázatfigyelő óriási előnye, hogy rengeteg időt spórol neked azzal, hogy helyetted követi az aktuális kiírásokat. A részletes szűrő segítségével keresési listákat menthetsz el és ha az adott paraméterek alapján új pályázat érkezik, akkor erről Billingód automatikusan e-maiben értesít.

Pontosan beállíthatod a kedvezményezettek körét, a fejlesztési célt, a régiót, a támogatási formát és az igényelhető összeget, a többit már a Billingo intézi. Ugye, milyen egyszerű?

#3 Mi történik, ha változik a pályázati felhívás?

Emiatt sem kell aggódnod! Egyszerű a dolgod, csak beköveted a téged érdeklő pályázatokat és ha bármi változik a kiírásban, arról azonnal e-mail értesítést küld a Billingo, így garantáltan nem maradsz le semmi fontos információról.

Pályázatot kétféleképpen követhetsz.

Keresést követően, a listázott pályázatoknál azonnal rákattinthatsz a tendernél található Megfigyel gombra.

De természetesen bekövethetsz egy pályázatot annak részletes adatlapján is, szintén a Megfigyel gomb segítségével.


#4 Miért jó az előminősítés?

Előminősítésünkkel 48 órán belül megtudhatod, hogy a jelenlegi feltételekkel milyen esélyekkel indulhatsz el a pályázaton. Ez azért nagyon fontos, mert lehetnek olyan tényezők, buktatók, amelyek sikertelenségre ítélnek egy tendert és így rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg. Ráadásul a megadott adataid alapján a pályázaíró pontos képet kap cégedről és a vállalkozásod számára ideális lehetőségeket tud javasolni.

Amennyiben szeretnél előminősítést igényelni, kattints a Kérem az előminősítést gombra és töltsd ki az előminősítési űrlapot.

Ahhoz, hogy pályázatíró partnerünk el tudja végezni az előminősítést és fel tudja venni veled a kapcsolatot, fontos, hogy pontosan tölts ki minden adatot.

#5 Segítség, kezdő vagyok! Igénybe vehetek pályázati tanácsadást?

Természetesen! Pro felhasználóként havonta 1 óra ingyenes konzultáció áll rendelkezésedre egy pályázatíró szakemberrel, ahol telefonon vagy videókonferencián keresztül átbeszélhetitek a konkrét pályázatokkal kapcsolatos kérdéseket, tudnivalókat, illetve segíteni tud abban is, ha bizonytalan vagy, hogy melyik pályázat volna a legideálisabb számodra.

A Pályázatfigyelő/Konzultáció menüpont alatt tudsz kérni időpontot kérni, az Új időpont kérése gombra kattintva.

Jöhet a támogatás? Irány a Pályázatfigyelő! >>
Sosem pályáztál még? Adunk egy kis segítséget! >>

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár