2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Pályázni szeretnél? TOP 5 kérd…
Tippek - 2021.07.29. - 4 p. olvasás

Pályázni szeretnél? TOP 5 kérdés, ami téged is érdekelhet!

Óriási pályázati lázban égnek billingósaink, ami nem csoda, hiszen izgalmas időszakot élünk az elnyerhető támogatások terén. Az idei és a jövő évben körülbelül annyi pályázati pénz kerül kiírásra, mint az elmúlt hét évben összesen. Összegyűjtöttük most az ügyfélkapcsolatunkon leggyakrabban elhangzó kérdéseket.

Billingo Pályázatfigyelő

A Pályázatfigyelő nem véletlenül a Billingo egyik legnagyobb slágere, hiszen senki sem akar lemaradni a milliós támogatásokról. Gondoljunk csak a GINOP PLUSZ 1.2.1-21 pályázat néhány héttel ezelőtti rohamára, ahol a hatalmas érdeklődésre való tekintettel mindössze 14 percük volt kkv-knak, hogy pályázzanak a 100 milliárd forintos keretösszegű felhívásra, eddigre ugyanis a benyújtott kérelmekben igényelt támogatások mértéke elérte a rendelkezésre álló keretösszeg 130%-át. Ezt követően a kormány úgy döntött, hogy befogadja az időben beadott összes pályázatot és a 100 milliárdos keretet újabb 100 milliárddal emelte, amely a tender második és harmadik szakaszában állt volna rendelkezésre.

A pályázókedv tehát hatalmas, így érthető, hogy hozzánk is rengeteg kérdés érkezik a Pályázatfigyelővel kapcsolatban. Lássuk most a legnépszerűbbeket!

#1 Milyen típusú pályázatok érhetők el a Pályázatfigyelőben?

A Billingo Pályázatfigyelőjében Magyarország aktuális pályázati lehetőségei találhatók meg egyetlen felületen. A pályázati felhívások között jelen vannak a mikro-, kis- és középvállalkozásoknak, a nagyvállalatoknak, valamint a magánszemélyeknek szóló kiírások is.

A pályázatok fejlesztési céljai nagyon széles palettán mozognak, helyet kaptak az energetikai fejlesztésekhez, eszközbeszerzésekhez, telephely- és infrastruktúra, valamint informatikai fejlesztéshez kapcsolódó tenderek, piacra jutási támogatások. De fellelhetők a képzést, bértámogatást, turisztikát, kutatás-fejlesztést és innovációt, haltenyésztést és halászatot, határon átnyúló együttműködéseket, mezőgazdaságot, a Covid 19-járvány utáni helyreállítási támogatást célzó lehetőségek is, ezen kívül díjakra szintén lehet nevezni.

A támogatási formák közül kétség kívül a vissza nem térítendő támogatások foglalják el a dobogó legfelsőbb fokát, de pályázható vissza nem térítendő támogatás és hitel együttes konstrukciója, kamattámogatott hitel, közvetlen brüsszeli támogatás és kockázati tőke is.

Pályázati összegek terén is nagy a kínálat, hiszen az 1 millió forint alatti támogatásoktól a 100 millió fölöttiekig találhatók kiírások a vállalkozások igényei szerint.

#2 Nincs időm folyton a pályázatokat böngészni, hogyan tud segíteni nekem a Billingo?

A Billingo Pályázatfigyelő óriási előnye, hogy rengeteg időt spórol neked azzal, hogy helyetted követi az aktuális kiírásokat. A részletes szűrő segítségével keresési listákat menthetsz el és ha az adott paraméterek alapján új pályázat érkezik, akkor erről Billingód automatikusan e-maiben értesít.

Pontosan beállíthatod a kedvezményezettek körét, a fejlesztési célt, a régiót, a támogatási formát és az igényelhető összeget, a többit már a Billingo intézi. Ugye, milyen egyszerű?

#3 Mi történik, ha változik a pályázati felhívás?

Emiatt sem kell aggódnod! Egyszerű a dolgod, csak beköveted a téged érdeklő pályázatokat és ha bármi változik a kiírásban, arról azonnal e-mail értesítést küld a Billingo, így garantáltan nem maradsz le semmi fontos információról.

Pályázatot kétféleképpen követhetsz.

Keresést követően, a listázott pályázatoknál azonnal rákattinthatsz a tendernél található Megfigyel gombra.

De természetesen bekövethetsz egy pályázatot annak részletes adatlapján is, szintén a Megfigyel gomb segítségével.


#4 Miért jó az előminősítés?

Előminősítésünkkel 48 órán belül megtudhatod, hogy a jelenlegi feltételekkel milyen esélyekkel indulhatsz el a pályázaton. Ez azért nagyon fontos, mert lehetnek olyan tényezők, buktatók, amelyek sikertelenségre ítélnek egy tendert és így rengeteg időt, energiát és pénzt spórolhatsz meg. Ráadásul a megadott adataid alapján a pályázaíró pontos képet kap cégedről és a vállalkozásod számára ideális lehetőségeket tud javasolni.

Amennyiben szeretnél előminősítést igényelni, kattints a Kérem az előminősítést gombra és töltsd ki az előminősítési űrlapot.

Ahhoz, hogy pályázatíró partnerünk el tudja végezni az előminősítést és fel tudja venni veled a kapcsolatot, fontos, hogy pontosan tölts ki minden adatot.

#5 Segítség, kezdő vagyok! Igénybe vehetek pályázati tanácsadást?

Természetesen! Pro felhasználóként havonta 1 óra ingyenes konzultáció áll rendelkezésedre egy pályázatíró szakemberrel, ahol telefonon vagy videókonferencián keresztül átbeszélhetitek a konkrét pályázatokkal kapcsolatos kérdéseket, tudnivalókat, illetve segíteni tud abban is, ha bizonytalan vagy, hogy melyik pályázat volna a legideálisabb számodra.

A Pályázatfigyelő/Konzultáció menüpont alatt tudsz kérni időpontot kérni, az Új időpont kérése gombra kattintva.

Jöhet a támogatás? Irány a Pályázatfigyelő! >>
Sosem pályáztál még? Adunk egy kis segítséget! >>

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top