Tovább szépül a Billingo, itt az új Partner- és Termékaloldal

Billingo hírek 2021.05.12. - 3 p. olvasás

Szuper fogadtatást kapott a tavalyi év végén kicsinosított új Számlalista oldal. Ahogy akkor is ígértük, már meg is érkezett a folytatás. A tavaszi megújulás során a Partnerek és Termékek menüpontok kerültek sorra. Fiatalosak, átláthatóbbak és könnyebben kezelhetők lettek. Gyere, kapcsold be a korai hozzáférést és máris mutatom, mit és hol találsz!

Tovább szépül a Billingo, itt az új Partner- és Termékaloldal

Kapcsold be a korai hozzáférést!

A Billingódba belépve egyelőre még minden változatlan?

Az új Partnerek és Termékek aloldalakat a következő hónapokban folyamatosan kapcsoljuk majd be a Billingósoknak. Ha az első kipróbálók között szeretnél lenni, akkor kapcsold be a Korai hozzáférés az új funkciókhoz lehetőséget, így az elsők között nézheted meg és használhatod a megújult felületet. 

A korai hozzáférés bekapcsolását a legegyszerűbben a Számlalista oldal tetején található gombra kattintva élesítheted vagy a Beállítok/Cégadatok menüpont alján lévő box bepipálásával is bekapcsolhatod. Ne felejts el a Mentés gombra kattintani a változtatáshoz. Ha később mégis inkább visszaváltanál a régi designra, egyszerűen csak vedd ki a pipát és mentsd el az oldalt.  


vagy


Talán még nem tudod, de a szakaszos élesítés bevett gyakorlat a szoftverfejlesztésben. A bekapcsolást követően folyamatosan ellenőrizzük a funkciók működését, ha pedig esetleg hiba merül fel, az csak kevés felhasználót érint. Ha minden rendben működik, akkor folyamatosan tovább növeljük a felhasználószámot. Amint a Te fiókodban is élesítettük az új Partnerek és Termékek felületet, automatikusan az új design jelenik majd meg. Ehhez semmit nem kell frissítened. 

Fontos tudnod, hogy a tervek szerint június végéig minden felhasználónak bekapcsoljuk az új designt, így legkésőbb ekkor minden felhasználói fiók az új felületre vált majd. Ha az élesítés rendszerszinten történik, akkor már nem tudod visszaállítani a korábbi designt. Ezt követően már nem lesz lehetőség visszaváltani a korábbi verzióra.  

Érdemes ezért már most bekapcsolni a szép, új, átláthatóbb felületet. Gyere, nézzük is meg, mit hol találsz! 

Az új design szerint átalakul a Partnerek és Termékek aloldal

Mint ismert, a korábban bejelentett, azóta megjelent és jelenleg még hétpecsétes titokként őrzött új funkciók miatt elkerülhetetlenné vált a belső felület átdolgozása. A fő cél természetesen az volt, hogy a még egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb legyen billingózni. Ahogy pedig megszokhattad, a Partnerek és Termékek menüpontok átalakításakor is kiemelt helyen kezeltük a felhasználói visszajelzéseket és javaslatokat. De ezt hamarosan Te is tapasztalhatod majd.  

Új helyen az Új partner és Új termék gombok

A megújult partner- és termék aloldalak ugyanazt a struktúrát követik, mint a már átalakul új felületek, pl. a Számlalista oldal. Ennek megfelelően az aloldalak legfontosabb gombjai az lap aljára kerültek. Itt egymás mellett jelennek meg a Tömeges feltöltés és Tömeges szerkesztés gombok mellett. Látványos zöld színük kattintásért kiállt!

Új helyen a kereső is 

A jobb felső sarokból kiemelt, jól látható helyre került az oldal keresője is. Így mostantól még könnyebben, még gyorsabban kereshetsz a felületen. A már megszokott Mind, Hiányzó adószámmal és Hiányzó e-mail címmel szűkítők a Partnerek oldalon továbbra is megmaradtak. Így pillanatok alatt kiszűrheted, ha egy partnered hiányos adatokkal szerepel a rendszerben.

Új tömeges műveletek kapcsoló

A Számlalista oldalon már megismert Tömeges műveletek kapcsoló a Partnerek és Termékek felületeken is visszaköszönnek. Bekapcsolásával egyszerre több partnert vagy terméket is kijelölhetsz, amelyeket aztán a Kijelöltek törlése gombbal egyszerre, pillanatok alatt távolíthatsz el a listából. 

Jobban látható, teljes képernyő

Ha a menüpontok által elfoglalt helyen is inkább az adatokat szeretnéd nézni, akkor mostantól elég a bal felső sarokban található kis nyílra kattintani, és máris több információt láthatsz a kijelzőn. 

Most már mindent tudsz az új Partnerek és Termékek felületekről. Kapcsold be Te is a Korai hozzáférés az új funkciókhoz lehetőséget és próbáld ki az elsők között!

Megnézem »

Hasonló cikkek a kategóriában

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

billingo - yettel

A Billingo és a Yettel együtt támogatja vállalkozásod sikerét

Billingo hírek 2023.11.08. - 5 p. olvasás

Vállalkozóként a kiadások mértéke a végtelenségig nőhet, ezt mind jól tudjuk. Okos tervezéssel, a folyamatok optimalizálásával és pénzügyi tudatossággal azonban...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Business Menü Live

Játsszunk el a gondolattal... hogy nem omlik össze a business-világ

Billingo hírek 2023.11.03. - 5 p. olvasás

A Billingo operatív és stratégiai igazgatója azon 24 sikeres vezető egyikeként szólalt fel a Business Menü Live ALLSTARS-on, akik friss erővel és gondolat ébres...

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Back to Top