2 hónap ajándékba

2 hónap ajándékba

Fizess elő MOST 1 évre bármilyen új Billingo szolgáltatásra és további 2 hónappal hosszabbítjuk meg az előfizetésedet!

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / Tovább szépül a Billingo, itt …
Velünk történt - 2021.05.12. - 3 p. olvasás

Tovább szépül a Billingo, itt az új Partner- és Termékaloldal

Szuper fogadtatást kapott a tavalyi év végén kicsinosított új Számlalista oldal. Ahogy akkor is ígértük, már meg is érkezett a folytatás. A tavaszi megújulás során a Partnerek és Termékek menüpontok kerültek sorra. Fiatalosak, átláthatóbbak és könnyebben kezelhetők lettek. Gyere, kapcsold be a korai hozzáférést és máris mutatom, mit és hol találsz!

Tovább szépül a Billingo, itt az új Partner- és Termékaloldal

Kapcsold be a korai hozzáférést!

A Billingódba belépve egyelőre még minden változatlan?

Az új Partnerek és Termékek aloldalakat a következő hónapokban folyamatosan kapcsoljuk majd be a Billingósoknak. Ha az első kipróbálók között szeretnél lenni, akkor kapcsold be a Korai hozzáférés az új funkciókhoz lehetőséget, így az elsők között nézheted meg és használhatod a megújult felületet. 

A korai hozzáférés bekapcsolását a legegyszerűbben a Számlalista oldal tetején található gombra kattintva élesítheted vagy a Beállítok/Cégadatok menüpont alján lévő box bepipálásával is bekapcsolhatod. Ne felejts el a Mentés gombra kattintani a változtatáshoz. Ha később mégis inkább visszaváltanál a régi designra, egyszerűen csak vedd ki a pipát és mentsd el az oldalt.  


vagy


Talán még nem tudod, de a szakaszos élesítés bevett gyakorlat a szoftverfejlesztésben. A bekapcsolást követően folyamatosan ellenőrizzük a funkciók működését, ha pedig esetleg hiba merül fel, az csak kevés felhasználót érint. Ha minden rendben működik, akkor folyamatosan tovább növeljük a felhasználószámot. Amint a Te fiókodban is élesítettük az új Partnerek és Termékek felületet, automatikusan az új design jelenik majd meg. Ehhez semmit nem kell frissítened. 

Fontos tudnod, hogy a tervek szerint június végéig minden felhasználónak bekapcsoljuk az új designt, így legkésőbb ekkor minden felhasználói fiók az új felületre vált majd. Ha az élesítés rendszerszinten történik, akkor már nem tudod visszaállítani a korábbi designt. Ezt követően már nem lesz lehetőség visszaváltani a korábbi verzióra.  

Érdemes ezért már most bekapcsolni a szép, új, átláthatóbb felületet. Gyere, nézzük is meg, mit hol találsz! 

Az új design szerint átalakul a Partnerek és Termékek aloldal

Mint ismert, a korábban bejelentett, azóta megjelent és jelenleg még hétpecsétes titokként őrzött új funkciók miatt elkerülhetetlenné vált a belső felület átdolgozása. A fő cél természetesen az volt, hogy a még egyszerűbb, gyorsabb és kényelmesebb legyen billingózni. Ahogy pedig megszokhattad, a Partnerek és Termékek menüpontok átalakításakor is kiemelt helyen kezeltük a felhasználói visszajelzéseket és javaslatokat. De ezt hamarosan Te is tapasztalhatod majd.  

Új helyen az Új partner és Új termék gombok

A megújult partner- és termék aloldalak ugyanazt a struktúrát követik, mint a már átalakul új felületek, pl. a Számlalista oldal. Ennek megfelelően az aloldalak legfontosabb gombjai az lap aljára kerültek. Itt egymás mellett jelennek meg a Tömeges feltöltés és Tömeges szerkesztés gombok mellett. Látványos zöld színük kattintásért kiállt!

Új helyen a kereső is 

A jobb felső sarokból kiemelt, jól látható helyre került az oldal keresője is. Így mostantól még könnyebben, még gyorsabban kereshetsz a felületen. A már megszokott Mind, Hiányzó adószámmal és Hiányzó e-mail címmel szűkítők a Partnerek oldalon továbbra is megmaradtak. Így pillanatok alatt kiszűrheted, ha egy partnered hiányos adatokkal szerepel a rendszerben.

Új tömeges műveletek kapcsoló

A Számlalista oldalon már megismert Tömeges műveletek kapcsoló a Partnerek és Termékek felületeken is visszaköszönnek. Bekapcsolásával egyszerre több partnert vagy terméket is kijelölhetsz, amelyeket aztán a Kijelöltek törlése gombbal egyszerre, pillanatok alatt távolíthatsz el a listából. 

Jobban látható, teljes képernyő

Ha a menüpontok által elfoglalt helyen is inkább az adatokat szeretnéd nézni, akkor mostantól elég a bal felső sarokban található kis nyílra kattintani, és máris több információt láthatsz a kijelzőn. 

Most már mindent tudsz az új Partnerek és Termékek felületekről. Kapcsold be Te is a Korai hozzáférés az új funkciókhoz lehetőséget és próbáld ki az elsők között!

Megnézem »

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top