Elsőként Magyarországon havi 500 darab ingyenes e-számlával

Elsőként Magyarországon havi 500 darab ingyenes e-számlával

Elsőként Magyarországon havi 500 darab ingyenes e-számlával

Villámgyors számlázás nyomtatási- és postaköltség nélkül. Mostantól Premium előfizetőink számára - Magyarországon elsőként - havi 500 ingyenes e-számlát biztosítunk.

Regisztrálok

E-számlázás teljesen ingyen?
Létezik!

Az egyre népszerűbb elektronikus számlákkal már eddig is rengeteg számlázásra fordított időt, munkát és szállítási költséget lehetett megspórolni. A hitelesítéshez szükséges időbélyegekért azonban, ha keveset is, de fizetni kellett. Ezt a költséget nem lehetett kiváltani, megkerülni vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyni, hiszen az időbélyegek nélkül a számla nem felelt meg a NAV szigorú jogszabályainak.

Mostantól a Billingo Premium előfizetői számára ingyenesek az időbélyegek. Ezzel egy újabb, óriási lépést sikerült tennünk az egyszerűbb, vidámabb és egyben olcsóbb számlázás irányába. Annál is inkább, mert jelenleg Magyarországon csak a Billingo ügyfelei számára ingyenes az időbélyegek elérése.

Az aktuális törvényi szabályozás szerint Magyarországon kötelező elektronikus számlán az időbélyeg elhelyezése - függetlenül a 2013. januárjában életbe lépett törvénytől.

Mire való az időbélyeg?

Az időbélyeg feladata igazolni, hogy az adott számla pontosan mikor lett kiállítva, bizonyítja, hogy a bizonylat egy konkrét időpontban már létezett. Az időbélyeggel ellátott számlák ezt követően nem módosíthatók vagy törölhetők anélkül, hogy az ne sérülne.

a legfontosabb tények az időbélyegzésről

Az időbélyegeket darabáron árulják a szolgáltatók, csakúgy mint a postai bélyegeket. Általában lehet egyszerre több időbélyeget venni csomagban, minél több időbélyeget vesz az ember egyszerre egy csomagban, annál olcsóbb a darabár - A Billingo így vásárolja az időbélyegeket és jelenleg így is árulja őket

Időbélyegek a Billingoban

Korábban a vásárolt időbélyegek számát eddig a belépést követően az Időbélyegek fülön követhetted nyomon. A korábban folyamatosan csökkenő szám helyett mostantól viszont egy 0-ról felfelé növekvő számot láthatsz. Ez jelöli az adott hónapban felhasznált időbélyegeidet.

Tisztességes használati irányelv

Szeretnénk, ha ezt a fantasztikus előnyt a Billingo összes Premium felhasználója ugyanolyan minőségben tudná élvezni, ezért a tisztességes használati irányelv (fair use policy) értelmében ezt felhasználónként havonta nagyságrendileg 500 db időbélyegben maximalizáljuk, persze már így is jelentős összeget spórolhatsz meg az e-számlákkal.

Amennyiben havonta ennél lényegesen több elektronikus számlát állítasz ki, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy kedvező, egyedi árat adhassunk.

Hírlevél

Szeretnél mindig naprakész lenni?

Ha tudni szeretnél a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók, add meg a neved és az email címed.

Billingo nav

A Billingo megfelel a legfrissebb magyar jogszabályoknak