K&H Bank ügyfél vagy? Hurráááá!

Használd 1 évig ingyen a Billingo Premium verzióját!

A számlázó program váltás nem dátumhoz kötött, bármikor válthatsz!

Válts most Billingóra

Használd a Billingo és a K&H Bank különleges akciójának köszönhetően 1 évig teljesen ingyen a Billingo Premium verzióját! **

Próbáld ki a Billingót 30 napig ingyen!

Mit kell tenned?

1. Regisztrálj!

1. Regisztrálj!

A regisztráció során mindenképpen add meg K&H vállalkozói bankszámlaszámodat, így a rendszer automatikusan aktiválja az 1 éves Premium előfizetésedet.

2. Lépj be a fiókba!

2. Lépj be a fiókba!

Töltsd ki a vállalkozásod adatait. Meglévő partner- és termékadataidat is néhány gombnyomással importálhatod.

3. Kész.

3. Kész.

Máris 1 évig ingyen billingózhatsz, és Te is könnyedén, örömmel számlázhatsz.

Billingózni menő, regisztrálj egy ingyenes fiókot!

Töltsd ki az űrlapot!

Számlázó program - Billingo számlasablon Számlázó program - Billingo online számlázó laptopon Számlázó program - Billingo online számlázó tableten Számlázó program - Billingo online számlázó mobilon

Több mint 47.000 magyar vállalkozás már a Billingót választotta, legyél Te is a Billingo család tagja!

Billingózz Te is!

Gyors, egyszerű és megbízható számlázó

 • 100% NAV-barát online számlázó
 • korlátlan számlakiállítás
 • bármikor, bármilyen eszközről elérhető felület
 • kényelmes, gyors és egyszerű használat
 • hagyományos papír alapú és modern e-számlák
 • stabil és megbízható rendszer, folyamatos fejlesztés
 • online és telefonon elérhető ügyfélszolgálat
 • maximális adatbiztonság

Modern megoldások

 • 25 db profi, grafikusok által tervezett számlasablon
 • akár 100%-ban automatizálható számlakiállítás
 • havi 500 db időbélyeggel ellátott e-számla ingyen
 • Billingo API, havi 250 db ingyenes lehívással
 • korlátlan számlatömb egyedi számlaképpel és megjegyzéssel
 • egyedi logó feltöltési lehetőség
 • korlátlan felhasználó egy fiókhoz
 • személyre szabható jogosultságok
 • bevétel -és kiadáskezelés egy helyen
 • átlátható és beszédes statisztikák

Extra funkciók

 • számlaismétlés funkció a rendszeresen előforduló számlákhoz
 • számlakövetés funkció az e-mailben küldött számlákhoz (megkapta, kibontotta, letöltötte)
 • látványos, színes státuszjelzések (kintlévő, lejárt, fizetett, díjbekérő, piszkozat stb.)
 • Barion online bankkártyás fizetési lehetőség a számláknál
 • automatizálható és személyre szabható értesítések
 • automatizálható és személyre szabható fizetési felszólítások
 • tömeges számlaletöltés és számlaexport
 • könyvelőprogramokkal kompatibilis számlaexport
 • webáruház pluginok az összekötésekhez

Ők már a Billingót választották.
Téged is vár a Billingo család!

Ennyire egyszerű! Mire vársz?

Vágj bele most, legyen 1 évig ingyenes Billingo Premium számlázód neked is!

Billingo

Gyakran Ismételt Kérdések
a K&H Bank és a Billingo közös akciójáról

Miről szól a K&H Bank és a Billingo közös akciója?

A K&H Bank és a Billingo online számlázó közös promóciójában a K&H bank ügyfelei 1 évig ingyen használhatják a Billingo legnagyobb, Premium verzióját.

Régóta K&H ügyfél vagyok, így is igénybe vehetem a kedvezményt?

Igen, a kedvezményt meglévő és új vállalkozói bankszámlával rendelkező ügyfelek is igénybe vehetik.

Milyen feltételei vannak a kedvezmény igénybevételének?

Az egyetlen feltétel, hogy az ügyfélnek K&H vállalkozói bankszámlával kell rendelkeznie a Billingo fiók regisztrációjakor.

Már van Billingo előfizetésem, én is igénybe tudom venni a kedvezményt?

Sajnos nem, a kedvezmény csak új Billingo fiók regisztrációjakor érvényesíthető. Előfizetés hosszabbítására nem használható fel.

Már van számlázó programom, hogyan tudok váltani?

Számlázó programot bármikor lehet váltani. Ehhez csak regisztrálni kell az új Billingo fiókot.

Legális egyáltalán számlázó programot használni?

Igen, tetszőleges számú számlázó program használata engedélyezett, akár egymás mellett is.

Számlázz.hu ügyfél vagyok, hogyan tudok billingós lenni?

Ehhez elegendő egy új Billingo fiókot regisztrálni. A meglévő adatok könnyen importálhatók, azonnal fel lehet tölteni a logót, kitölteni a vállalkozás adatait és már használható is a program. Az első számla kiállítását követően viszont max. 30 napon belül regisztrálni kell a számlázót a NAV rendszerében is. Ebben a könyvelő is fog tudni majd segíteni.

Kézi számlatömböt használok, miért lesz jó nekem, ha inkább billingózok?

A kézi számlatömbök ellen ma már sok érv szól. Problémás és időigényes a kitöltése, sokan nem tudják, hova és mit kell írni, nagyobb az elírás esélye, ilyenkor pedig az egész számlát újra kell írni. Ha nem személyesen adjuk át a számlát, akkor számolni kell a postázási költséggel és a sorban állással is. A beszerzése sem egyszerű, csak nyomtatványboltokban árulják, a vállalkozás képviseletére jogosult személyre vagy meghatalmazottja vehet meg és szükség van hozzá a vállalkozás adószámára is.

A Billingo számlázó programmal ezzel szemben egy számla kiállítása akár 3 gombnyomással elintézhető, azonnal, e-mailben el is lehet küldeni a címzettnek, és azt is nyomon lehet követni, hogy a partner megkapta, elolvasta, letöltötte-e a számlát. Elég egyszer rögzíteni a vállalkozás adatait, importálni lehet az összes partner- és termékadatot, így a számlázás még egyszerűbb. Ezen kívül számos funkció segíti a egyszerűbb adminisztrációt, pl. kötelező NAV beküldés automatizálása, számlaismétlés funkció, automatizálható fizetési felszólítások, bankkártyás fizetési megoldás biztosítása a partnerek felé, egyszerű könyvelői számlaexport, így a könyvelőnek is e-mailben mehetnek a számlák stb.

Mikor tudok számlázó programot váltani?

Bármikor. Erre vonatkozó kikötés nincs, bármikor lehet számlázó programot váltani, és akár egyszerre több számlázó programot is használhat egy vállalkozás. Az azonban fontos, hogy minden egyes programot, amivel akár egyetlen számlát is kiállítottunk max. 30 napon belül be kell jelenteni a NAV-nak.

Mit kell tennem, ha év közben szeretnék váltani?

Egyszerűen regisztrálni kell az új szoftverbe a vállalkozást. A Billingóval az adatok megadását követően már ki is állítható az első számla. A szoftver NAV-hoz történő bejelentésére 30 nap áll rendelkezésre.

A Billingót is be kell jelentem az adóhatóság részére?

Igen, minden számlázó programot, amivel akár egyetlen számlát is kiállítottunk kötelezően be kell jelenteni az adóhatóságnál. Ezt a könyvelő is tudja intézni.

Hogyan tudom átvinni a korábbi számláimat a Billingóba?

Sehogy. Egy másik programban kiállított számlát nem szabad az új szoftverbe (semelyik másikba sem) importálni. Hagyományos számla esetén azok a számla kiállításakor ki lettek nyomtatva, e-számla esetén pedig le lehet őket tölteni és digitális formában tárolni.

Importálhatom a meglévő partner- és termékadataimat?

Igen. A Billingo online számlázóba ráadásul néhány gombnyomással importálhatók az adatok. Elég őket letölteni egy xls táblázatba, ezt feltölteni a Billingóba, majd megadni, hogy az adott oszlopban milyen jellegű adatok találhatók. Ezek alapján a szoftver automatikusan importálja és rendszerezi az adatokat és akár már a következő számlázásnál használhatók is. Így egy számla kiállítása néhány gombnyomással, pillanatok alatt elvégezhető.

Mi lesz a korábban kiállított számláimmal?

A korábban kiállított számlákat 8 évig meg kell őrizni. A hagyományos, papír alapú számlákat nyomtatva (ez a számla kiállításakor megtörténik, majd a könyvelőhöz kerül), az e-számlákat digitális formában. Ezt a korábbi számlázó programból le lehet tölteni.

Használhatok egyszerre több számlázó programot is?

Igen, semmi sem korlátozza, hogy egy vállalkozás maximálisan mennyi számlázó programot használhat. A Billingóban ráadásul több számlatömb is létrehozható. Ezt sokan arra használják, hogy minden egyes üzletágat külön számlatömbből számláznak (mintha külön számlázó lenne mindegyikhez). A különböző számlatömbökhöz a Billingóban egyedi logó és megjegyzés is feltölthető. Egy Billingo fiókban tehát több számlatömb is vezethető, viszont egy fiókhoz jelenleg csak 1 vállalkozás rendelhető.

Mi a teendő a számla sorszámokkal, ha több számlázó programot akarok használni?

Új számlázó program használatakor az első kiállított számla sorszáma természetesen 1 lesz. Arra kell ez esetben figyelni, hogy a Billingóval kiállított számláikhoz (és minden egyes számlatömbödhöz) egyedi előtagot kell beállítani. Így hiába lesz mindegyik számlázóval kiállított számla sorszáma 1, az előtag miatt mégis egyértelműen megkülönböztethetők és teljesen egyediek lesznek.

Hogyan tudom érvényesíteni a K&H kedvezményt?

A K&H Bank és a Billingo közös kedvezménye a www.billingo.hu/tamogatasok/kh oldalon érvényesíthető. Itt kell regisztrálni az új Billingo fiókot, megadni a K&H-nál vezetett vállalkozói bankszámlaszám számát. A rendszer ezt követően automatikusan aktiválja a kedvezményt a fiókhoz.

Mi történik az 1 év ingyenes időszak után?

Az 1 éves, kedvezményes előfizetési időszak lejárta után a Billingo rendszere e-mailben kiküldi a regisztrációhoz megadott e-mail címre a díjbekérő számlát. Ezt befizetve lehet évente hosszabbítani az előfizetést.

Az előfizetést egyébként bármikor meg lehet további 1 évvel hosszabbítani, érdemes figyelni a hírleveleket, mert sokszor vannak kedvezményes lehetőségek erre.

Ha az előfizetést nem szeretnénk hosszabbítani, akkor a rendszer a kedvezményes időszak lejárta után ingyenes verzióba teszi át a fiókot, az abban elérhető funkciók használhatók csak. A fiók nem szűnik meg, továbbra is használható az ingyenes verzió keretein belül és korábbi számlák is elérhetők maradnak a naptári év végéig.

Vannak rejtett költségek, amelyekkel számolnom kell?

Nincsenek. Az előfizetés 1 évig ingyenes, ami havi 500 db e-számlát és havi 250 db API is lehívást tartalmaz.

Mit mondjak a könyvelőmnek?

A könyvelők számára jó megoldás, ha az ügyfél Billingóra vált, mert a kiállított számlák hónap végén a könyvelő által használt könyvelő programnak megfelelő formátumban exportálhatók. A kapott fájlt néhány gombnyomással fel lehet tölteni a könyvelő programba, így az adatrögzítés idejét megspórolhatják. Ennek örülni fognak.

X
Back to Top