Munkerőhiánnyal küzdesz?

Munkerőhiánnyal küzdesz?

Neked is a mesterséges intelligencia toborozhatja a munkaerőt úgy, hogy a folyamat csaknem 100%-át automatizálja is. Takaríts meg pénzt és időt, válogass hatékonyabban a jelöltek közül!

Bezárás

Spórolj akár évi több százezret a Billingóval

Minden költség emelkedik, de ha odafigyelsz néhány apróságra, sokat spórolhatsz vállalkozásod kiadásain. Ebben a Billingo is segítségségedre lehet, mutatjuk hogyan!

Spórolj akár évi több százezret a Billingóval
1. Hosszabb távú elköteleződés = nagyobb megtakarítás

1. Hosszabb távú elköteleződés = nagyobb megtakarítás

Szinte minden szoftverre igaz, hogy a hosszú távú elköteleződésedet kedvezménnyel honorálják, vagyis az éves díj legtöbbször kedvezőbb, mint a havonta megújuló előfizetések ára. Ezzel máris könnyedén spórolhatsz évi 10-30%-ot, de az éves előfizetésekkel akár az évközbeni áremeléseket is elkerülheted, szóval duplán jól jársz.

Így van ez nálunk a Billingóban is: 2023-ban is alacsony áron intézheted például a számlázást, és az e-számlákat is korlátlanul, extra díj nélkül küldheted. Válaszd az éves előfizetést, így a havidíjhoz képest máris 2 hónap árát takaríthatod meg!

2. Optimalizáld az emberi erőforrás költségét és kapacitását

2. Optimalizáld az emberi erőforrás költségét és kapacitását

Az emberi erőforrás a vállalkozások legnagyobb kincse, de az egyik legnagyobb kiadás is. Az adminisztráció tudatos automatizálásával azonban naponta, hetente, havonta akár több tucatnyi munkaórát, így hatalmas extra kapacitást is felszabadíthatsz. Ha ugyanezt a pénz oldaláról nézed, akkor legalább egy személy fizetésének felét spórolhatod meg. A legjobb munkatársaidtól persze ekkor sem kell megválnod, hiszen átképezheted őket bevételteremtő vagy más, a papírmunkánál izgalmasabb feladatokra.

A Billingo világszínvonalú API-jával automatizálhatod 

 • a számlakiállítást és -kiküldést
 • az utalások és számlák párosítását
 • a pénzügyi ellenőrzést
 • a költségek rendszerezését
 • a bevételi és kiadási statisztikák összeállítását
 • a könyvelési anyag átadását

Mindezt akár már 11 880 Ft+áfa éves díjon! 

3. Kerüld a felesleges kockázatokat

3. Kerüld a felesleges kockázatokat

A 2008-as válság óta nem volt ennyire fontos, hogy minél gyorsabban értesülj arról, ha partnereid, beszállítóid vagy vevőid fizetési nehézségbe ütköznek. A következő években akár a vállalkozásod jövőjét is veszélyeztetheti, ha nem veszed észre, hogy a vevődnek már adótartozása van, vagy felszámolás alá került az eddig jól menő vállalkozása. 

A persze természetes, ha nincs erőforrásod a fentieket naponta ellenőrizni, ezért a Billingo megteszi helyetted. A Billingo Céginfóban bármikor, bármely hazai vállalkozás céges és pénzügyi adatait eléred, a Partnerfigyelő pedig azonnal értesít, ha negatív esemény történik a számodra fontos cégekkel, így csökkented a kitettséged, növeled a biztonságod és biztosíthatod a bevételeid áramlását. Velünk mindig képben leszel!

4. Az idő pénz - egyszerűsítsd a folyamatokat!

Ha időt nyersz, pénzt spórolsz, hiszen a megmaradt időt és energiát szentelheted az igazán fontos dolgokra, például a bevételszerzésre. Sok kicsi ilyenkor is sokra megy, így akár a különböző digitális eszközök közötti váltás, az azokban gyűjtött adatok riportolása, összevetése is súlyos perceket emészt fel, ami havi szinten órákat jelenthet. A különböző eszközök összeadódó díjainak terhét pedig mondanunk sem kell. 

Egyszerűsítsd munkafolyamataidat és válassz olyan komplex megoldásokat nyújtó szoftvereket, mint a Billingo, így havonta több százezer forintot spórolhatsz. Válaszd a Billingo One-t és biztosítsd egyetlen előfizetéssel vállalkozásod legfontosabb eszközeit egy helyen, egyetlen közös előfizetésben. Ezt mind megkaphatod:

 • Online Számlázó Pro
  A Billingo legmagasabb funkcionalitással rendelkező számlázó előfizetése, ami ideális csapatmunkához. Akár automatikusan fizetettre állítja a teljesített számlákat és még az értékesítési folyamat dokumentálásában is segít (szállítólevél, teljesítési igazolás, ajánlat, megrendelőlap stb.). És ennél még sokkal többet is ad, miközben spórol neked. 
 • Pályázatfigyelő
  A Pályázatfigyelőben minden hazai lakossági és céges pályázatot elérsz, egyedi szűréseket állíthatsz be, és a rendszer automatikus értesítést küld, ha neked való tender indul. A csomag a pályázati előminősítést is tartalmazza, ráadásul havi 1 órában profi pályázatíró válaszol a kérdéseidre, hogy a lehető leghatékonyabban élj a lehetőségeiddel és dőljenek a pályázati pénzek. 
 • Céginfó
  A Céginfóban minden hazai cég és egyéni vállalkozás adatait megnézheted. Ez segít az új vagy meglévő partnereid ellenőrzésében, azonnal észreveszed, ha negatív esemény (pl. végelszámolás, adótartozás stb.) történik. Nemcsak hiteles és naprakész adatokat biztosít, de az üzleti kockázatodat is csökkenti, illetve az értékesítési hatékonyságot is növeli, ha előre tájékozódsz.
 • Partnerfigyelő 
  Kincset érő támogatás, ha az elsők között akarsz értesülni a partnereidet vagy számodra fontos cégeket érintő negatív eseményekről (pl. csődeljárás, felszámolás stb.). Neked való, ha nem akarsz erre időt szánni, de gyors, automatikusan érkező információkra van szükséged.
 • Átalányadó Asszisztens Plusz
  A Billingo vadonatúj szolgáltatása kifejezetten átalányadózóknak, amiben naprakészen látod a fizetendő adókat, járulékokat, figyelmeztet a fizetendőkre és még a bevallást is automatikusan előkészíti a beküldéshez vagy a könyvelőnek. Mindezzel időt, így költségeket takarítasz meg. 
 • Készletkezelő
  A Billingo Készletkezelő szolgáltatása a webáruházad és/vagy fizikai üzleted árukészletének menedzselésében lesz partner. Óriási segítség, hogy a számlák alapján a készletmozgásokat teljesen automatikusan rögzíti a rendszer.
 • Bankszinkron Plusz
  A szolgáltatással korlátlan bankszámládat kötheted össze a Billingóval. Ez azért is jó, mert a rendszer automatikusan fizetettre állítja a teljesített és kifizetett számlákat és netbanki belépés nélkül is bármikor, bárhol látod a bankszámláidon történő mozgásokat, valamint az egyes és összes bankszámla egyenlegét. 
 • Billingo Ads
  A Billingo egyedülálló marketingeszköze, amivel növelheted a bevételeidet, új rendelésre csábíthatod a vevőidet és építheted a márkádat. Válság idején minden eszköz plusz bevételt hozhat, amit a konkurenciád nem használ, lépj te előbb!

Válaszd a Billingo One-t csupán havi 7 990 Ft+áfáért, vagy éves előfizetéssel 5 990 Ft+áfa/hóért! 

5. Lustaság fél egészség? Az üzletben nem igaz!

5. Lustaság fél egészség? Az üzletben nem igaz!

Megszokott dolgokat elhagyni olykor az egyértelmű veszteség ellenére sem akarunk vagy merünk. Gondolj csak bele mennyi mindent intézel pusztán megszokásból ott, ahol. Ugye, hogy ugye? A kényelem nagy úr, de ha businessről van szó, biztosan nincs helye a kényelmeskedésnek. Tájékozódj lehetőségeidről és ne légy rest beszállítót, kivitelezőt, eszközt, szoftvert váltani, ha ezzel hosszú távon spórolhatsz.

Mi semmiképp sem lustálkodunk, inkább segítünk neked! A Billingo Számlázóköltöztetővel automatikusan átköltöztetheted a számlaadataidat, a számlatömbjeidet és akár a számlaképeket is a Billingóba. Így pontosan úgy folytathatod nálunk a számlázást, ahogy máshol abbahagytad, miközben spórolsz a Billingo ár-érték arányban csúcsszuper eszközeinek használatával!

6. Gyorsítsd a bejövő pénzáramlást

6. Gyorsítsd a bejövő pénzáramlást

Mindenki erre vágyik, de csak kevesen élnek a lehetőségekkel, pedig nem olyan nehéz, mint gondolnád! A legfontosabb tanácsunk megint csak az, hogy ne vesztegesd az időt! A második legfontosabb pedig az, hogy automatizált megoldásokkal biztosítsd a folyamatokat. Hogy hogyan? Máris mondjuk!

 • A 4,8*-os Billingo MobilAPP-pal bármikor, akár a teljesítés helyszínén, azonnal kiállíthatod a számlát, így máris ketyeg a fizetési határidő, előbb jön a megérdemelt bevétel.
 • Fizetési felszólításaink automatikusan emlékeztetik a késedelmesen fizető ügyfeleket, ezzel sem neked kell külön foglalkozni, a kassza pedig csörögni fog.
 • Valaki mégis lóg neked? Közvetlenül a Billingóból indíthatod a követeléskezelést, így behajtó partnerünk azonnal megkezdi a lejárt kintlévőségek beszedését, és te hipp-hopp a pénzednél leszel. Jól hangzik, ugye?

Ne feledd, a kiszámlázott pénz csak akkor a tiéd, ha már kifizették. A Billingo ebben is segít!

+1. Többet szeretnél? További költségcsökkentési tippek és ötletek a Billingo csatornákon!

+1. Többet szeretnél? További költségcsökkentési tippek és ötletek a Billingo csatornákon!

Válság idején az idő az egyik legfontosabb tényező. Ezért a Billingo blogban és a Youtube csatornánkon a lehető leggyorsabban adunk tippeket és tanácsokat a kapcsolódó témák hiteles és elismert szakértői segítségével. Kövesd felületeinket, mi elhozzuk a legfrissebb információkat!

Oldal tetejére