Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 10 érv, amiért megéri kézi szá…
Tippek - 2018.03.22. - 3 p. olvasás

10 érv, amiért megéri kézi számlatömbökről Billingóra váltani

Tudtad, hogy több tízezer vállalkozó váltott már számlázó programokra? A modern megoldásoknak ugyanis rengeteg előnye van. Ezért most össze is gyűjtöttük Neked, hogy mit nyerhetsz azzal, ha Billingóra cseréled a hagyományos kézi számlatömböket.

Billingo blog - 10 érv, amiért megéri kézi számlatömbökről Billingóra váltani

1. A Billingóval könnyedén letudhatod az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget

Alig néhány hónap maradt a 2018 júliusában induló NAV-bekötésig, amely rengeteg plusz adminisztrációs terhet jelent majd. Illetve ez csak akkor igaz, ha nem cseréled le a kézi számlatömböket. Hiszen a Billingo automatikusan teljesíti majd helyetted az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget. Nézd meg hogyan kerülheted el a több százezres büntetéseket egy hatékony számlázóval.

2. A Billingóval rengeteg időt spórolhatsz meg a számlázáson

Mondjuk kézzel megirogatni a számlákat a NAV új rendszerével járó plusz adatfeltöltés nélkül is elég időigényes és monoton feladat. A Billingóval azonban néhány kattintással kiállíthatod számláidat a termék- és partneradatbázisokból, valamint az Opten cégadatbázisából átvett adatoknak köszönhetően.

3. Automatizálhatod a rendszeresen ismétlődő számlák küldését

A rendszeres vásárlóid számára akár automatikusan ismétlődő számlákat is beállíthatsz. Így nem kell minden egyes héten vagy hónapban ugyanazokat a számlákat újra és újra megírnod.

4. A Billingóval a fizetési értesítők és felszólítások küldését is automatizálhatod

Sőt, a Billingóval akár az e-számlákhoz tartozó fizetési értesítők kiküldését is automatizálhatod. Cseréld le a kézi számlatömböket, és felejtsd el, hogy egyesével kell megírnod a felszólításokat a későn fizető ügyfeleknek. A Billingo elektronikus számlái mellé ugyanis előre beállíthatod, hogy mennyi idő után szeretnéd, hogy a rendszer automatikusan elküldje az értesítőt helyetted.

5. A könyvelés előkészítése sokkal kényelmesebb és átláthatóbb lesz

A hagyományos kézi számlatömbökhöz képest rengeteg időt spórolhatsz meg a könyvelés előkészítésén is azáltal, hogy:

6. A Billingo elkészíti helyetted webáruházad számláit

A Billingot természetesen nemcsak könyvelő programokkal, hanem rengeteg webáruház típussal is összekötheted. Ha leváltod a kézi számlatömböket, akkor nem kell többé órákat az íróasztal mögé láncolva töltened a beérkező megrendelések miatt. Hiszen a rendszer automatikusan kiállítja a számlákat, sőt elektronikus formában akár továbbítja is őket vásárlóidnak.

7. A Billingónál havonta 500 e-számlát kapsz ingyen

Az e-számlák mellé ráadásul havonta 500 ingyenes időbélyeket is kapsz a Billingótól, Magyarországon elsőként. Ha kifutottál a keretből, akkor sincs okod aggodalomra, hiszen ezután is csupán 5 forintba kerül darabonként egy időbélyeg.

8. Jelentős összegeket takaríthatsz meg a kézi számlatömbökhöz képest

A rengeteg elvesztegetett idő mellett a Billingóval a számlázás fölösleges költségeit is megspórolhatod. A postán feladott papír alapú számlák több száz forintos kézbesítési díját ugyanis elfelejtheted az elektronikus számlákkal.

9. Egyedi számla dizájnokkal mutathatod meg profizmusodat

A megspórolt időnél és költségeknél szó szerint még látványosabb előnyt jelentenek a kézi számlatömbökkel szemben az igényes számlasablonok. A Billingónál 25 lenyűgöző dizájn közül válogathatsz, amelyekkel:

  • megmutathatod vállalkozásod profizmusát,
  • éreztetheted vásárlóiddal, hogy fontosak számodra,
  • így akár visszatérő ügyfeleket is szerezhetsz.

10. A Billingónál rengeteg kedvezmény közül válogathatsz

Ráadásul semmilyen anyagi kockázattal nem jár számodra, ha lecserélnéd a kézi számlatömböket. A Billingónál ugyanis alapvetően választhatod az ingyenes csomagot, amely rengeteg hasznos funkciót tartalmaz. Vagy akár egy hónapig teljesen ingyen és bármiféle kötelezettség nélkül kipróbálhatod a Premium változatot is.

Valamint egyéb kedvezmények közül is válogathatsz, hiszen:

Fedezd fel a villámgyors és szuperkényelmes számlázást élményét, regisztálj egy Billingo fiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram