Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 10 érv, amiért megéri kézi szá…
Tippek - 2018.03.22. - 3 p. olvasás

10 érv, amiért megéri kézi számlatömbökről Billingóra váltani

Tudtad, hogy több tízezer vállalkozó váltott már számlázó programokra? A modern megoldásoknak ugyanis rengeteg előnye van, ezért most össze is gyűjtöttük Neked, hogy mit nyerhetsz azzal, ha Billingóra cseréled a hagyományos kézi számlatömböket.

10 érv, amiért megéri kézi számlatömbökről Billingóra váltani

1. A Billingóval könnyedén letudhatod az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget

Alig néhány hónap maradt a 2018 júliusában induló NAV-bekötésig, amely rengeteg plusz adminisztrációs terhet jelent majd. Illetve ez csak akkor igaz, ha nem cseréled le a kézi számlatömböket, hiszen a Billingo automatikusan teljesíti majd helyetted az online számlaadat-szolgáltatási kötelezettséget. Nézd meg hogyan kerülheted el a több százezres büntetéseket egy hatékony számlázóval.

2. A Billingóval rengeteg időt spórolhatsz meg a számlázáson

Mondjuk kézzel megirogatni a számlákat a NAV új rendszerével járó plusz adatfeltöltés nélkül is elég időigényes és monoton feladat. A Billingóval azonban néhány kattintással kiállíthatod számláidat a termék- és partneradatbázisokból, valamint az Opten cégadatbázisából átvett adatoknak köszönhetően.

3. Automatizálhatod a rendszeresen ismétlődő számlák küldését

A rendszeres vásárlóid számára akár automatikusan ismétlődő számlákat is beállíthatsz. Így nem kell minden egyes héten vagy hónapban ugyanazokat a számlákat újra és újra megírnod.

4. A Billingóval a fizetési értesítők és felszólítások küldését is automatizálhatod

Sőt, a Billingóval akár az e-számlákhoz tartozó fizetési értesítők kiküldését is automatizálhatod. Cseréld le a kézi számlatömböket, és felejtsd el, hogy egyesével kell megírnod a felszólításokat a későn fizető ügyfeleknek. A Billingo elektronikus számlái mellé ugyanis előre beállíthatod, hogy mennyi idő után szeretnéd, hogy a rendszer automatikusan elküldje az értesítőt helyetted.

5. A könyvelés előkészítése sokkal kényelmesebb és átláthatóbb lesz

A hagyományos kézi számlatömbökhöz képest rengeteg időt spórolhatsz meg a könyvelés előkészítésén is azáltal, hogy:

6. A Billingo elkészíti helyetted webáruházad számláit

A Billingot természetesen nemcsak könyvelő programokkal, hanem rengeteg webáruház típussal is összekötheted. Ha leváltod a kézi számlatömböket, akkor nem kell többé órákat az íróasztal mögé láncolva töltened a beérkező megrendelések miatt, hiszen a rendszer automatikusan kiállítja a számlákat, sőt elektronikus formában akár továbbítja is őket vásárlóidnak.

7. A Billingónál havonta 500 e-számlát kapsz ingyen

Az e-számlák mellé ráadásul havonta 500 ingyenes időbélyeket is kapsz a Billingótól, Magyarországon elsőként. Ha kifutottál a keretből, akkor sincs okod aggodalomra, hiszen ezután is csupán 5 forintba kerül darabonként egy időbélyeg.

8. Jelentős összegeket takaríthatsz meg a kézi számlatömbökhöz képest

A rengeteg elvesztegetett idő mellett a Billingóval a számlázás fölösleges költségeit is megspórolhatod. A postán feladott papír alapú számlák több száz forintos kézbesítési díját ugyanis elfelejtheted az elektronikus számlákkal.

9. Egyedi számla dizájnokkal mutathatod meg profizmusodat

A megspórolt időnél és költségeknél szó szerint még látványosabb előnyt jelentenek a kézi számlatömbökkel szemben az igényes számlasablonok. A Billingónál 25 lenyűgöző dizájn közül válogathatsz, amelyekkel:

  • megmutathatod vállalkozásod profizmusát,
  • éreztetheted vásárlóiddal, hogy fontosak számodra,
  • így akár visszatérő ügyfeleket is szerezhetsz.

10. A Billingónál rengeteg kedvezmény közül válogathatsz

Ráadásul semmilyen anyagi kockázattal nem jár számodra, ha lecserélnéd a kézi számlatömböket. A Billingónál ugyanis alapvetően választhatod az ingyenes csomagot, amely rengeteg hasznos funkciót tartalmaz. Vagy akár egy hónapig teljesen ingyen és bármiféle kötelezettség nélkül kipróbálhatod a Premium változatot is.

Valamint egyéb kedvezmények közül is válogathatsz, hiszen:

Fedezd fel a villámgyors és szuperkényelmes számlázást élményét, regisztálj egy Billingo fiókot most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top