Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / 13 új támogatói programmal zár…
Tippek - 2019.12.21. - 2 p. olvasás

13 új támogatói programmal zárja az évet a Billingo online számlázó

Óriási karácsonyi ajándékkal lepte meg a Billingo a magyar vállalkozásokat: 13 vadonatúj támogatói program startolt el az ünnepek előtt. Így gyakorlatilag nincs olyan magyar vállalkozás, amelyik ne kezdhetne ingyen billingózni.

13 új támogatói programmal zárja az évet a Billingo online számlázó

A Billingo támogatói program

2014-ben indítottuk el a Billingo Startup Támogatást, amellyel 1 évig ingyen billingózhattak a max. 3 hónapja alapított vállalkozások. A támogatás hatalmas siker volt, ezért szerettük volna, ha minél több vállalkozásra ki tudjuk terjeszteni. Ezért 2019 decemberében 13 új támogatás rajtolt, amelyekkel 2020. június 30-ig minden vállalkozás ingyen kezdhet billingózni. - mondta Sárospataki Albert a Billingo CEO-ja.

Startup Támogatás helyett Cégindító Támogatás az új cégeknek 

Az új támogatói programok indulásával a korábbi Startup Támogatás is átalakult és Cégindító Támogatásként került be a programba, a max. 3 hónapja alapított vállalkozások 6 hónapig használhatják ezentúl ingyen a Billingo Premium verzióját a regisztrációt követően.  

Nem csak a frissen alapított vállalkozások járnak jól

Az új, kibővített Billingo támogatásokkal azonban nem csak a frissen alapított cégek számlázhatnak ingyen. A regisztrációval 6 hónapos előfizetést kapnak ajándékba a katások, a kézi számlatömbről Billingóra váltók, a webshoposok, a más számlázókból átköltözők, a Webshippy logisztikai rendszer, a Quick költségnyilvántartó, valamint a Shoprenter ügyfelei. 

Kiemelt együttműködés az Erste Bank és a Billingo között, itt a PowerBill

Az Erste Bank és a Billingo együttműködésének köszönhetően új vagy meglévő Billingo előfizetéshez is igényelhető az erstéseknek szóló támogatás, az egyetlen feltétel az Erste vállalkozói bankszámla megléte. A támogatásnak köszönhetően 1 évig használható ingyen a Premium szolgáltatásokat tartalmazó, egyedi PowerBill designnal ellátott számlázó.

1 éves támogatás a K&H Bank ügyfeleinek

A K&H-nál bankoló vállalkozások szintén profitálhatnak a bank és a számlázó közötti megállapodásból, így új Billingo fiók igénylése estén 1 évig billingózhatnak ingyen az egyedi K&H-s felületen.

Örökös támogatás könyvelőknek, ügyvédeknek és webfejlesztőknek

Örökös Billingo Premium előfizetést kaphatnak a regisztrációt követően a könyvelők, könyvelő irodák, ügyvédek és ügyvédi irodák, valamint a webfejlesztő cégek. A támogatás mindaddig él, amig a tevékenységük nem változik.

Regisztrációs határidő: 2020. június 30. 

A 2020. július 1-vel hatályba lépő törvényváltozást követően minden magyarországi adóalanynak számlázó vállalkozásnak teljesíteni kell a NAV adatszolgáltatási kötelezettséget. A Billingóval ez teljesen automatizáltan tehető meg, ráadásul a rendszer azonnali, látványos ikonokkal szemléltetett visszajelzést ad a beküldés sikerességéről is. 

Nagyon sokan váltanak ezért várhatóan az elkövetkező időszakban automatizálható adatszolgáltatást is biztosító számlázó programra. A Billingo Támogatási Programmal pedig ezt pillanatok alatt megtehetik, ráadásul min. 6 hónapig a számlázás is teljesen ingyenes lesz számukra. A számlázóváltásról minden fontos tudnivalót összegyűjtöttünk ITT »

A Billingo Támogatási Programra 2020. június 30-ig lehet regisztrálni. 

Válaszd ki a vállalkozásodhoz illő támogatást és regisztrálj most »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top