Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Tippek / Ingyenes Billingo: 7+1 kérdés …
Tippek - 2016.05.13. - 3 p. olvasás

Ingyenes Billingo: 7+1 kérdés és válasz a Billingo-előfizetésről

Rendszeresen érkeznek kérdések a Billingo-előfizetésekkel kapcsolatban az ügyfélszolgálatunkra. Összegyűjtöttük és megválaszoltuk a leggyakrabban előfordulókat.

Ingyenes Billingo előfizetés

1. Mikor ingyenes a Billingo használata?


A
Billingo online számlázó program használata havi 20 db számláig vagy havi 250 000 Ft nettó bevételig kiállított számlák esetében ingyenes. Akkortól kell átváltani Billingo Premium szolgáltatásra, ha valamelyik korlátot átléped.

2. Milyen rejtett költségei vannak a Billingónak?

A Billingónak nincsenek rejtett költségei. A fenti esetekben a program használata teljesen ingyenes. Az ingyenes csomag az e-számlázáshoz szükséges időbélyegeket nem tartalmazza. Azokat külön kell megvásárolni, de hagyományos számlát teljesen ingyen lehet vele kiállítani.

A Premium szolgáltatás a szoftver minden elérhető funkcióját tartalmazza, beleértve az API használatát is és a havi 500 db ingyenes időbélyeget is. Abban az esetben kell extra költségekkel számolni, ha a havi kiállított e-számlák száma az 500 db-ot átlépi, efelett már meg kell vásárolni az időbélyegeket. Erre egyedi árajánlatot adunk mennyiség alapján.

3. Milyen plusz szolgáltatásokat tartalmaz a Billingo Premium csomag?

A Billingo Premium szolgáltatásával

  • korlátlan mennyiségű számla állítható ki,
  • havonta 500 db, az e-számlák hitelesítéséhez szükséges időbélyeget adunk ajándékba,
  • gyönyörű prémium számlasablonok közül választhatsz,
  • az API segítségével összekapcsolhatod a számlázót az arra alkalmas weboldaladdal, így automatizálhatod a számlázást,
  • korlátlan számú munkatárs rögzíthető és akár mindegyiknek egyedi jogosultságok állíthatók be.

4. Mennyi ideig érvényes a Billingo előfizetés?

A Billingo előfizetés 1 teljes évig érvényes, nem csak a naptári év végéig.

5. Átutalással is ki lehet fizetni a szolgáltatást?

Az éves Billingo Premium előfizetést bankkártyával és átutalással is ki tudod fizetni. Ebben az esetben a regisztrációt követően küldd el e-mailben a cégadatokat (cégnév, cím és adószám) és az e-mail címet, amivel regisztráltál a hello@billingo.hu e-mail címre. Kiállítjuk az átutalásos számlát, és az összeg beérkezését követően aktiváljuk a Billingo Premium fiókodat.

UPDATE: A vásárlás folyamatában kiválaszthatod az utalás fizetési módot. A számlát e-mailben kiküldjük, illetve az Áruház/Dolgaim/Vásárlásaim menüben is megtalálod. A számlán szereplő adatok alapján tudsz fizetni. A közleményben javasoljuk a számla sorszámát feltüntetni.

6. Évente csak néhány hónapra lépem át az ingyenes limitet, hogyan tudom gazdaságosan használni a Billingót?

A Billingóra akár 1-1 hónapra is elő tudsz fizetni, a szolgáltatást pedig bármikor le tudod állítani. A leállítást követően nem vonjuk le a következő hónap díját, és az előfizetésed csak addig fog élni, ameddig kifizetted.

7. Miért automatikus az előfizetés levonása?

Az előfizetések automatikus levonása tőlünk nyugatabbra teljesen bevett gyakorlat. A funkció leginkább a te kényelmedet szolgálja. Így nem kell minden hónapban vagy évfordulón az utalással bajlódnod, és nem fordulhat elő, hogy nem tudsz számlázni egy elfelejtett kifizetés miatt. Mindezek mellett a szolgáltatást bármikor lemondhatod.

+1 Mi van, ha túllépem a havi 500 db ingyenes időbélyeget?

A Billingo Premium szolgáltatása havonta 500 db időbélyeget tartalmaz ingyen. Ha ennél több e-számlát szeretnél kiállítani, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot és mennyiség alapján, kedvező egyedi árajánlatot adunk a további időbélyegekre.

UPDATE: Ha egy hónapban nem elég a havi 500 ingyenes időbélyeg, akkor továbbra is lehetőség van elektronikus (ePDF) számlákat kiállítani. A pluszban felhasznált időbélyegekről minden hónap elsején összesített számlát küldünk. Mindig csak annyi a fizetendő, amennyi plusz időbélyeg felhasználásra került, mennyiségtől függetlenül kedvező, nettó 5 Ft/db áron. A felhasznált időbélyegek száma az Áruház / Dolgaim / Időbélyegeim alatt található.

Maradt még kérdésed a Billingo előfizetéssel kapcsolatban? Ne tartsd magadban, írj nekünk a hello@billingo.hu e-mail címre.

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés