Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / A Billingo 2017. februári fejl…
Velünk történt - 2017.03.02. - 2 p. olvasás

A Billingo 2017. februári fejlesztései

Februárban is számos fejlesztésen dolgoztunk, hogy még élvezetesebbé és gördülékenyebbé tegyük számodra a számlázást. Ezenkívül rengeteg új funkció is beépítésre került a Billingóba, nézd meg milyen újdonságokkal várunk téged.

A Billingo új fejlesztései

Fejlesztéseink a gördülékeny számlázásért:

 • Az adónemek közé felvettük az ÁTHK, vagyis „Áfa területei hatályán kívüli” adónemet is.
 • Az értesítők létrehozásánál a tárgymezőbe már 255 karaktert írhatsz, és tördelést is állítottunk be a szöveghez.
 • Amíg nem töltöd ki cégadataidat, addig nem tudsz számlát kiállítani, csak piszkozatot, hiszen ezek nélkül számláid is érvénytelenek lennének.
 • A számla készítése közben a tételhez tartozó megjegyzés már nem előugró ablakban jelenik meg, hanem a tétel alatt, szerkeszteni azonban továbbra is előugró ablakban tudod.
 • Már az API-val készült számlák esetén is mutatja a rendszer, hogy mi történt a számláddal, ha Billingon keresztül küldöd ki.
 • A díjbekérőre hivatkozó sorszám és szöveg már nem kerül bele a számlakészítésnél szereplő megjegyzés listába.
 • Basic / Basic Modern sablonokon beállítottuk, hogy a „tétel megjegyzés” az eddigi szürke helyett fekete legyen, erre a nyomtatás miatt volt szükség.
 • Az emlékezz rám opciót finomítottuk, ha bejelölöd és bezárod a böngészőt, majd a bejelentkezés gombra kattintasz, már a számla listához vezetünk.

Új funkciók a még élvezetesebb számlázásért:

 • Számla exportjaidat már a teljesítés dátuma alapján is le tudod hívni.
 • Összegyűjtöttük a Billingóval kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket. Az új menüpontot itt találod: https://support.billingo.hu/content/96338140
 • Az API-val kapcsolatos „Gyakran Ismételt Kérdéseket” külön kiválogattuk. Ebben a menüpontban meg is válaszoljuk őket: https://support.billingo.hu/content/96239820. A Woocommerce-hez is találsz egy GYIK oldalt, melyet folyamatosan bővítünk: https://support.billingo.hu/
 • Partnerenként egyedi beállításokat tudsz megadni (pl. fizetési mód, fizetési határidő), ami számlázáskor felülírja az alapértelmezett beállításokat.
 • Már a kiadásaidat is fizetettre tudod állítani, ezután pedig már megjelenik a fizetés dátuma is a kiadások listájában és az exportban is.
 • Az értesítéseknél már találsz előre megírt sablonokat is.
 • A díjbekérőt innentől kiküldheted Billingón keresztül.

Használd ki a Billingo nyújtotta új előnyöket, és változtasd a hosszú és monoton számlázást egy élvezetes feladattá »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés