Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / A Billingo 2017. februári fejl…
Velünk történt - 2017.03.02. - 2 p. olvasás

A Billingo 2017. februári fejlesztései

Februárban is számos fejlesztésen dolgoztunk, hogy még élvezetesebbé és gördülékenyebbé tegyük számodra a számlázást. Ezenkívül rengeteg új funkció is beépítésre került a Billingóba, nézd meg milyen újdonságokkal várunk téged.

A Billingo új fejlesztései

Fejlesztéseink a gördülékeny számlázásért:

 • Az adónemek közé felvettük az ÁTHK, vagyis „Áfa területei hatályán kívüli” adónemet is.
 • Az értesítők létrehozásánál a tárgymezőbe már 255 karaktert írhatsz, és tördelést is állítottunk be a szöveghez.
 • Amíg nem töltöd ki cégadataidat, addig nem tudsz számlát kiállítani, csak piszkozatot, hiszen ezek nélkül számláid is érvénytelenek lennének.
 • A számla készítése közben a tételhez tartozó megjegyzés már nem előugró ablakban jelenik meg, hanem a tétel alatt, szerkeszteni azonban továbbra is előugró ablakban tudod.
 • Már az API-val készült számlák esetén is mutatja a rendszer, hogy mi történt a számláddal, ha Billingon keresztül küldöd ki.
 • A díjbekérőre hivatkozó sorszám és szöveg már nem kerül bele a számlakészítésnél szereplő megjegyzés listába.
 • Basic / Basic Modern sablonokon beállítottuk, hogy a „tétel megjegyzés” az eddigi szürke helyett fekete legyen, erre a nyomtatás miatt volt szükség.
 • Az emlékezz rám opciót finomítottuk, ha bejelölöd és bezárod a böngészőt, majd a bejelentkezés gombra kattintasz, már a számla listához vezetünk.

Új funkciók a még élvezetesebb számlázásért:

 • Számla exportjaidat már a teljesítés dátuma alapján is le tudod hívni.
 • Összegyűjtöttük a Billingóval kapcsolatos Gyakran Ismételt Kérdéseket. Az új menüpontot itt találod: https://support.billingo.hu/content/96338140
 • Az API-val kapcsolatos „Gyakran Ismételt Kérdéseket” külön kiválogattuk. Ebben a menüpontban meg is válaszoljuk őket: https://support.billingo.hu/content/96239820. A Woocommerce-hez is találsz egy GYIK oldalt, melyet folyamatosan bővítünk: https://support.billingo.hu/
 • Partnerenként egyedi beállításokat tudsz megadni (pl. fizetési mód, fizetési határidő), ami számlázáskor felülírja az alapértelmezett beállításokat.
 • Már a kiadásaidat is fizetettre tudod állítani, ezután pedig már megjelenik a fizetés dátuma is a kiadások listájában és az exportban is.
 • Az értesítéseknél már találsz előre megírt sablonokat is.
 • A díjbekérőt innentől kiküldheted Billingón keresztül.

Használd ki a Billingo nyújtotta új előnyöket, és változtasd a hosszú és monoton számlázást egy élvezetes feladattá »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram