Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / A Billingo 2018. januári fejle…
Velünk történt - 2018.02.08. - 2 p. olvasás

A Billingo 2018. januári fejlesztései

Azt hitted csak az UNAS webáruház összekötést tartogatta számodra a január? Pedig rengeteg új fejlesztésen dolgoztunk az elmúlt időszakban, hogy még gyorsabb és kényelmesebb legyen a számlázás a Billingóval. Sőt több új funkció is érkezett, nézd csak.

A Billingo 2018. januári fejlesztései

Új funkciók a Billingóhoz

 • Magyarország egyik legnépszerűbb webáruházát, vagyis az UNAS-t már összeköheted a Billingóval, így könnyedén automatizálhatod vállalkozásod számlázását. A legfontosabb tudnivalókat ki is gyűjtöttük neked egy külön listába.
 • Az UNAS mellett a Shopmaster és a Shopstart webáruházakhoz is elkészült a Billingo összekötés. Ezeket a fizetős modulokat a készítők oldalán találod.
 • A partnereidhez olyan belső megjegyzést adhatsz hozzá a Billingón belül, amit csak te látsz. Ez a kiegészítő információ számodra fontos emlékeztető lehet, az ügyfeleid számára azonban természetesen nem elérhető. Az új lehetőséget a partnerek menüpontban, vagy akár a számla szerkesztése közben tudod igénybe venni.
 • A Billingo januári fejlesztései

  • Amennyiben fizetett státuszra állítasz egy díjbekérőt, és így készítesz számlát belőle, akkor rákerül a számlára, hogy pénzügyi teljesítést nem igényel.
  • A díjbekérő fizetett státuszra állításakor a számlán a teljesítés dátuma a díjbekérő kifizetésének napja lesz.
  • A számla listában a piszkozatnál a nyomtató ikon helyett egy szerkesztés gyorsgombot helyeztünk el.
  • Ha a Sandbox, vagyis tesztüzemmódban dolgozol, akkor a korábbi logó mellett erre már egy bordó sáv is figyelmeztet a fejlécben.
  • A számla listában újabb tooltipeket helyeztünk el (ismétlődés, szerkesztés, nyomtatás, letöltés) a kényelmes és átlátható számlázás érdekében.
  • A hibák elkerülése érdekében mostantól nem tudod azokat az ÁFA kulcsokat törölni, amelyekkel már terméket vettél fel.
  • A Barion fizetési módnál a „kifizetem” gombon mostantól a „kifizetem bankkártyával” felirat olvasható.
  • Bankszámlaszámok menüben tájékoztatásképp mostantól az alapértelmezett, cégadatoknál felvett számlaszámot is megtalálod.
  • Az ismétlődő számlák „megjegyzés” mezőjéhez újabb, még több változó közül válogathatsz.
  • Beállítások/számlabeállítások menüben és a számlatömböknél létrehoztunk egy dinamikus előnézeti mezőt. Itt azonnal megnézhesd, hogy fog kinézni a számlaszám, amikor előtagot írsz be.

  Fedezd fel a szuperkényelmes és villámgyors számlázás élményét, regisztrálj egy ingyenes Billingo fiókot most »

  Címkék

  Blog cikk értesítő

  Blog cikk értesítő

  Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

  Back to Top
  Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram