Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / A Billingo április fejlesztése…
Velünk történt - 2017.05.04. - 1 p. olvasás

A Billingo április fejlesztései

Április hónapban is több fejlesztéssel és javítással frissítettük a Billingót, nézd is meg gyorsan a leghasznosabb újdonságokat.

A Billingo április fejlesztései

A Billingo 2017 áprilisi fejlesztései:
 • A számlák kiállításánál most már telefonos nézetben is használhatod a bruttó/nettó váltó funkcióját.
 • Az export/NAV menüben a fájlok letöltésekor már animáltan jelezzük, hogy hol tart a folyamat.

A Billingo 2017 áprilisi javításai

 • A számla kiállításakor a „Mit számlázol?” mezőben már az ÁTHK 0% kategóriát is levágás/kitakarás nélkül láthatod.
 • Még egy javítás a „Mit számlázol?” mezőben: ha olyan meglévő terméket választasz ki, amihez megjegyzés is tartozik, de később ezt törölnéd, akkor a termékkel együtt a hozzá tartozó megjegyzés is eltűnik a számládról.
 • A sablonok megjelenésében esetlegesen előforduló apró hibákat kiküszöböltük, hogy számláid még igényesebbek legyenek.
 • Ha törlöd Billingo fiókodat, kapsz róla egy értesítő e-mailt.
 • Ha a számla végösszege nem egész számra végződött, akkor a kiegyenlítéskor fennmaradt egy minimális összeg a számla listában a végösszeg oszlopban. Ezt a hibát is javítottuk.
 • Korábban a számla kiállítása során, ha véletlenül fölösleges karaktert ütöttél az e-mail címbe (pl.: teszt@gmail.com«) egy hibaüzenetet kaptál, de a számla ettől függetlenül elkészült. Mostantól már az elgépeléskor kapsz egy figyelmeztető jelzést, hogy elírtad az e-mail címet és amíg nem javítod, nem tudod elkészíteni a számlát.
 • A kiadások exportálása korábban nem működött. Most már tudod exportálni a kiadásaidat.
 • Az export/NAV menü apróbb hibáit kijavítottuk, így már nagyobb időszokakat is tudsz exportálni egyben.
 • Ha az ingyenes verzióban eléred a havi bevételi határt, akkor a „válts prémiumra” gombra kattintva már nem kapsz hibaüzenetet.
 • Már a friss regisztráció aktiválása után azonnal kérhetsz új jelszót, ha elfelejtetted volna.

Értesülj a Billingo fejlesztéseiről és frissítéseiről azonnal és első kézből. Kövesd naprakész fejlesztési naplónkat. »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
Tudástár fejlesztés vállalkozás online számlázás Törvény NAV hasznos tippek új funkció e-számla online számlaadat szolgáltatás webáruház nav-bekötés könyvelés adózás KATA adatszolgáltatás kéziszámla marketing bejelentési kötelezettség számlasablon biztonság felhő digitális archiválás kata 2020 e-kereskedelem számlatömb katás vállalkozás adatszolgáltatási kötelezettség tévhitek kata adózás ügyfélszolgálat kata adatszolgáltatás pénztárgép startup billingo áfa számlázó program váltás online számlázó nav online számla regisztráció fenntarthatóság e-számlázás támogatás Bonácz Zsolt katás vállalkozás adatszolgáltatása kata bejelentés online számla regisztráció online számla és billingo összekötés nav online számla fintech számla felelősségvállalás Webshippy webáruház logisztika díjak elismerés GDPR katás számlázás egyéni vállalkozás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése banki összekötés összekötés Díjbekérő Proforma Számla kiállítása külföldre Külföldi számla kötelező tartalmi elemei Billingo előfizetés Ingyenes Billingo Online pénztárgép interjú e-számlák NAV bekötés ingyen hónapok Billingo ajánlói rendszer Billingo kupon Kedvezmény a számlán bevételi bizonylat online fizetés forbes flow opten minősítés szakértő fullfillment integráció erste PowerBill by Billingo cégjog Farkas Dezső Marketing Gyémánt Díj marketing diamond awards Az Év Honlapja előlegszámla előlegszámla készítése blog adó Instagram