Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / A Billingo április fejlesztése…
Velünk történt - 2017.05.04. - 1 p. olvasás

A Billingo április fejlesztései

Április hónapban is több fejlesztéssel és javítással frissítettük a Billingót, nézd is meg gyorsan a leghasznosabb újdonságokat.

A Billingo április fejlesztései

A Billingo 2017 áprilisi fejlesztései:
 • A számlák kiállításánál most már telefonos nézetben is használhatod a bruttó/nettó váltó funkcióját.
 • Az export/NAV menüben a fájlok letöltésekor már animáltan jelezzük, hogy hol tart a folyamat.

A Billingo 2017 áprilisi javításai

 • A számla kiállításakor a „Mit számlázol?” mezőben már az ÁTHK 0% kategóriát is levágás/kitakarás nélkül láthatod.
 • Még egy javítás a „Mit számlázol?” mezőben: ha olyan meglévő terméket választasz ki, amihez megjegyzés is tartozik, de később ezt törölnéd, akkor a termékkel együtt a hozzá tartozó megjegyzés is eltűnik a számládról.
 • A sablonok megjelenésében esetlegesen előforduló apró hibákat kiküszöböltük, hogy számláid még igényesebbek legyenek.
 • Ha törlöd Billingo fiókodat, kapsz róla egy értesítő e-mailt.
 • Ha a számla végösszege nem egész számra végződött, akkor a kiegyenlítéskor fennmaradt egy minimális összeg a számla listában a végösszeg oszlopban. Ezt a hibát is javítottuk.
 • Korábban a számla kiállítása során, ha véletlenül fölösleges karaktert ütöttél az e-mail címbe (pl.: teszt@gmail.com«) egy hibaüzenetet kaptál, de a számla ettől függetlenül elkészült. Mostantól már az elgépeléskor kapsz egy figyelmeztető jelzést, hogy elírtad az e-mail címet és amíg nem javítod, nem tudod elkészíteni a számlát.
 • A kiadások exportálása korábban nem működött. Most már tudod exportálni a kiadásaidat.
 • Az export/NAV menü apróbb hibáit kijavítottuk, így már nagyobb időszokakat is tudsz exportálni egyben.
 • Ha az ingyenes verzióban eléred a havi bevételi határt, akkor a „válts prémiumra” gombra kattintva már nem kapsz hibaüzenetet.
 • Már a friss regisztráció aktiválása után azonnal kérhetsz új jelszót, ha elfelejtetted volna.

Értesülj a Billingo fejlesztéseiről és frissítéseiről azonnal és első kézből. Kövesd naprakész fejlesztési naplónkat. »

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés