ÚJ integráció: elérhető a Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Billingo hírek 2020.09.24. - 2 p. olvasás

Szépségipar figyelem! Szuperhasznos új integrációt élesített a csapat a napokban: elkészült a BWNET online időpontfoglaló program és ügyviteli rendszer, valamint a Billingo közös integrációja. Miért örülünk ennyire ennek a hírnek? Hogyan tudod Te is használni a munkádhoz és miért leszel érte nagyon hálás? Olvass tovább, jönnek a részletek!

Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Ugye már Te is fent vagy az ország legnagyobb szépészeti platformján?

A BWNET egy online időpontfoglaló rendszer és szalonszoftver komplex ügyviteli megoldásokkal. Magyarország legnagyobb szépészeti információs platformja, ahol a vendégek kényelmesen, gyorsan tudnak időpontot foglalni a kedvenc szépségszalonjukba, fodrászukhoz, borbélyukhoz, kozmetikusukhoz vagy manikűrösükhöz. 

A BWNET segítségével pillanatok alatt lehet valós vélemények alapján értékelt szakembert keresni és találni, szakterület, szalon vagy éppen város alapján. E cikk írásakor közel 1,3 millió időpontot foglaltak, több mint 2000 szakemberhez a rendszeren keresztül, az ország minden részére. 

A BWNET időpontfoglaló rendszer óriási segítség a szépségipari szakembereknek a mindennapi munka során, hiszen

 • teljesen automatikusan telik meg a naptárad új bejelentkezésekkel, 
 • nem kell folyton megszakítani a munkát az időpontkérések egyeztetése miatt, 
 • telefon, Facebook és e-mail helyett egyetlen felületre korlátozódik az időpontfoglalás, 
 • a vendégek mindig realtime láthatják a szabad időpontjaidat, 
 • manuálisan is szerkeszthető virtuális naptár alapján dolgozhatsz, 
 • rugalmasan alakíthatók és lemondhatók az időpontok, 
 • a rendszer automatikus emlékeztetőket küld SMS-ben és e-mailben, így minimalizálhatod az elfelejtett időpontokat, 
 • hasznos és izgalmas pénzügyi statisztikákat készíthetsz a szalonod működéséről, 
 • saját microweboldalon mutathatod be a szalon szolgáltatásait.

A BWNET plusz szolgáltatásaival pedig akár a készletezést, a fizeték- és jutalékszámítást, a költségnyilvántartást, a rendelési listákat, a napi, heti és havi statisztikákat és a bevételek előrejelzését is egyetlen felületen kezelheted. 

A Billingóval mostantól a számlázás is egyszerűbb

A Billingo és a BWNET integrációjával pedig mindezek mellett a számlázás is sokkal egyszerűbb, gyorsabb, sőt akár automatikus is lehet. 

Próbáld ki MOST 30 napig most ingyen a BWNET rendszer és a Billingo integrációját. Sőt, 2021. december 31-ig minden BWNET előfizetés a Billingo Master szolgáltatásait is tartalmazza.
Ez az, én is regisztrálok »

Imádni fogod! Így működik:

 • A vendéged lefoglalja az időpontját és a választott szolgáltatásokat a BWNET rendszerén keresztül. Te ezt automatikusan látod a rendszerben, egyetlen felesleges telefonhívás, e-mailezés vagy Facebookos egyeztetés nélkül. 
 • A BWNET SMS-ben és e-mailben is emlékeztetőt küld a vendégednek - 2021-év végéig  díjmentes a Billingo minden BWNET előfizetőjének -, így garantáltan nem felejti el a lefoglalt időpontot. 
 • A vendég megérkezik a kezelésre, majd a szolgáltatás végén a szolgáltatás díját egyszerűen, egyetlen gombnyomással a BWNET rendszerén belül számlázhatod ki. 
 • A BWNET automatikusan átadja a vevőre és a szolgáltatásokra vonatkozó információkat a Billingónak, ami automatikusan kiállítja és e-mailben el is küldi a számlát a vendégednek. 

Élvezd Te is a Billingo és BWNET online időpontfoglaló program összekötés előnyeit! Válassz API használatot is tartalmazó csomagjaink közül!
Megnézem

Győri Szabolcs
a BWNET ügyvezetője

Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Hasonló cikkek a kategóriában

Fizetésemelés

Fizetésemelésekkel járhat az AI használata

Billingo hírek 2023.09.26. - 6 p. olvasás

A mesterséges intelligencia vállalati használata élénk érdeklődés kereszttüzében áll. Az biztos, hogy az AI munkaerőpiaci pozíciója dinamikusan változik, amit n...

Mol campus

A MOL Campus Visitor Centere mögött is ott a Billingo

Billingo hírek 2023.09.21. - 4 p. olvasás

A Billingo a nagyok ligájában is játszik! Több nagyvállalat mellett Billingo számlát ad a MOL Campus is, ha a kilátóteraszáról csodálod meg Budapestet. Nemcsak ...

Toborzás

Itt a szeptember, és még nincs meg minden embered?

Billingo hírek 2023.09.11. - 3 p. olvasás

A vállalati kultúrában a nyári pihenést az őszi pörgősebb szakasz váltja fel a munkavállaló és -hely keresés szempontjából. Az utolsó üzleti negyedévben nincs i...

billingo fejlesztések

Kóstoltad már a legfrissebb fejlesztéseket?

Billingo hírek 2023.09.06. - 7 p. olvasás

Vadiúj toborzó szolgáltatás, fokozott biztonság jellemzi a nyári Billingo termést, és újra automatikus a számlázás a Shopify-ban. A nyár folyamán még biztonságo...

toborzás

Ne költs százezreket toborzásra!

Billingo hírek 2023.09.04. - 4 p. olvasás

Az egyszerre olcsó és hatékony toborzás létezik. Napok alatt megtalálhatod a számodra legmegfelelőbb jelentkezőket, miközben nem égetsz el több százezer forinto...

munkaerőtoborzás

Munkaerőkeresés: az automatikus jelöltgyűjtés a nyerő!

Billingo hírek 2023.08.28. - 5 p. olvasás

Óriási veszteség a vállalkozásodnak, ha nem a megfelelő kollégákat gyűjtöd egy ernyő alá. A betanítással eltöltött munkaórák mind időt és pénzt emésztenek fel, ...

Back to Top