Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / ÚJ integráció: elérhető a Bill…
Velünk történt - 2020.09.24. - 2 p. olvasás

ÚJ integráció: elérhető a Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Szépségipar figyelem! Szuperhasznos új integrációt élesített a csapat a napokban: elkészült a BWNET online időpontfoglaló program és ügyviteli rendszer, valamint a Billingo közös integrációja. Miért örülünk ennyire ennek a hírnek? Hogyan tudod Te is használni a munkádhoz és miért leszel érte nagyon hálás? Olvass tovább, jönnek a részletek!

Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Ugye már Te is fent vagy az ország legnagyobb szépészeti platformján?

A BWNET egy online időpontfoglaló rendszer és szalonszoftver komplex ügyviteli megoldásokkal. Magyarország legnagyobb szépészeti információs platformja, ahol a vendégek kényelmesen, gyorsan tudnak időpontot foglalni a kedvenc szépségszalonjukba, fodrászukhoz, borbélyukhoz, kozmetikusukhoz vagy manikűrösükhöz. 

A BWNET segítségével pillanatok alatt lehet valós vélemények alapján értékelt szakembert keresni és találni, szakterület, szalon vagy éppen város alapján. E cikk írásakor közel 1,3 millió időpontot foglaltak, több mint 2000 szakemberhez a rendszeren keresztül, az ország minden részére. 

A BWNET időpontfoglaló rendszer óriási segítség a szépségipari szakembereknek a mindennapi munka során, hiszen

 • teljesen automatikusan telik meg a naptárad új bejelentkezésekkel, 
 • nem kell folyton megszakítani a munkát az időpontkérések egyeztetése miatt, 
 • telefon, Facebook és e-mail helyett egyetlen felületre korlátozódik az időpontfoglalás, 
 • a vendégek mindig realtime láthatják a szabad időpontjaidat, 
 • manuálisan is szerkeszthető virtuális naptár alapján dolgozhatsz, 
 • rugalmasan alakíthatók és lemondhatók az időpontok, 
 • a rendszer automatikus emlékeztetőket küld SMS-ben és e-mailben, így minimalizálhatod az elfelejtett időpontokat, 
 • hasznos és izgalmas pénzügyi statisztikákat készíthetsz a szalonod működéséről, 
 • saját microweboldalon mutathatod be a szalon szolgáltatásait.

A BWNET plusz szolgáltatásaival pedig akár a készletezést, a fizeték- és jutalékszámítást, a költségnyilvántartást, a rendelési listákat, a napi, heti és havi statisztikákat és a bevételek előrejelzését is egyetlen felületen kezelheted. 

A Billingóval mostantól a számlázás is egyszerűbb

A Billingo és a BWNET integrációjával pedig mindezek mellett a számlázás is sokkal egyszerűbb, gyorsabb, sőt akár automatikus is lehet. 

Próbáld ki MOST 30 napig most ingyen a BWNET rendszer és a Billingo integrációját. Sőt, 2021. december 31-ig minden BWNET előfizetés a Billingo Master szolgáltatásait is tartalmazza.
Ez az, én is regisztrálok »

Imádni fogod! Így működik:

 • A vendéged lefoglalja az időpontját és a választott szolgáltatásokat a BWNET rendszerén keresztül. Te ezt automatikusan látod a rendszerben, egyetlen felesleges telefonhívás, e-mailezés vagy Facebookos egyeztetés nélkül. 
 • A BWNET SMS-ben és e-mailben is emlékeztetőt küld a vendégednek - 2021-év végéig  díjmentes a Billingo minden BWNET előfizetőjének -, így garantáltan nem felejti el a lefoglalt időpontot. 
 • A vendég megérkezik a kezelésre, majd a szolgáltatás végén a szolgáltatás díját egyszerűen, egyetlen gombnyomással a BWNET rendszerén belül számlázhatod ki. 
 • A BWNET automatikusan átadja a vevőre és a szolgáltatásokra vonatkozó információkat a Billingónak, ami automatikusan kiállítja és e-mailben el is küldi a számlát a vendégednek. 

Élvezd Te is a Billingo és BWNET online időpontfoglaló program összekötés előnyeit! Válassz API használatot is tartalmazó csomagjaink közül!
Megnézem

Keresd a BWNET integrációt a Billingo Marketplace-en =>

Győri Szabolcs
a BWNET ügyvezetője

Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat digitális archiválás átalányadó Billingo ajánlói rendszer fintech áfa pénztárgép API ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR kiva bankszámlaszám adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat kiégés burnout számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér szocho 30 év alatti anyák kedvezménye adómentes adóalap összeghatár