Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / Velünk történt / ÚJ integráció: elérhető a Bill…
Velünk történt - 2020.09.24. - 2 p. olvasás

ÚJ integráció: elérhető a Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Szépségipar figyelem! Szuperhasznos új integrációt élesített a csapat a napokban: elkészült a BWNET online időpontfoglaló program és ügyviteli rendszer, valamint a Billingo közös integrációja. Miért örülünk ennyire ennek a hírnek? Hogyan tudod Te is használni a munkádhoz és miért leszel érte nagyon hálás? Olvass tovább, jönnek a részletek!

Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Ugye már Te is fent vagy az ország legnagyobb szépészeti platformján?

A BWNET egy online időpontfoglaló rendszer és szalonszoftver komplex ügyviteli megoldásokkal. Magyarország legnagyobb szépészeti információs platformja, ahol a vendégek kényelmesen, gyorsan tudnak időpontot foglalni a kedvenc szépségszalonjukba, fodrászukhoz, borbélyukhoz, kozmetikusukhoz vagy manikűrösükhöz. 

A BWNET segítségével pillanatok alatt lehet valós vélemények alapján értékelt szakembert keresni és találni, szakterület, szalon vagy éppen város alapján. E cikk írásakor közel 1,3 millió időpontot foglaltak, több mint 2000 szakemberhez a rendszeren keresztül, az ország minden részére. 

A BWNET óriási segítség a szépségipari szakembereknek a mindennapi munka során, hiszen

 • teljesen automatikusan telik meg a naptárad új bejelentkezésekkel, 
 • nem kell folyton megszakítani a munkát az időpontkérések egyeztetése miatt, 
 • telefon, Facebook és e-mail helyett egyetlen felületre korlátozódik az időpontfoglalás, 
 • a vendégek mindig realtime láthatják a szabad időpontjaidat, 
 • manuálisan is szerkeszthető virtuális naptár alapján dolgozhatsz, 
 • rugalmasan alakíthatók és lemondhatók az időpontok, 
 • a rendszer automatikus emlékeztetőket küld SMS-ben és e-mailben, így minimalizálhatod az elfelejtett időpontokat, 
 • hasznos és izgalmas pénzügyi statisztikákat készíthetsz a szalonod működéséről, 
 • saját microweboldalon mutathatod be a szalon szolgáltatásait.

A BWNET plusz szolgáltatásaival pedig akár a készletezést, a fizeték- és jutalékszámítást, a költségnyilvántartást, a rendelési listákat, a napi, heti és havi statisztikákat és a bevételek előrejelzését is egyetlen felületen kezelheted. 

A Billingóval mostantól a számlázás is egyszerűbb

A Billingo és a BWNET integrációjával pedig mindezek mellett a számlázás is sokkal egyszerűbb, gyorsabb, sőt akár automatikus is lehet. 

Próbáld ki MOST 30 napig most ingyen a BWNET rendszer és a Billingo integrációját. Sőt, 2021. december 31-ig minden BWNET előfizetés a Billingo Master szolgáltatásait is tartalmazza.
Ez az, én is regisztrálok »

Imádni fogod! Így működik:

 • A vendéged lefoglalja az időpontját és a választott szolgáltatásokat a BWNET rendszerén keresztül. Te ezt automatikusan látod a rendszerben, egyetlen felesleges telefonhívás, e-mailezés vagy Facebookos egyeztetés nélkül. 
 • A BWNET SMS-ben és e-mailben is emlékeztetőt küld a vendégedn2021-év végéig díjmentes a Billingo minden BWNET előfizető részéreek, így garantáltan nem felejti el a lefoglalt időpontot. 
 • A vendég megérkezik a kezelésre, majd a szolgáltatás végén a szolgáltatás díját egyszerűen, egyetlen gombnyomással a BWNET rendszerén belül számlázhatod ki. 
 • A BWNET automatikusan átadja a vevőre és a szolgáltatásokra vonatkozó információkat a Billingónak, ami automatikusan kiállítja és e-mailben el is küldi a számlát a vendégednek. 

Élvezd Te is a Billingo és BWNET online időpontfoglaló program összekötés előnyeit! Válassz API használatot is tartalmazó csomagjaink közül!
Megnézem

Győri Szabolcs
a BWNET ügyvezetője

Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás Tudástár vállalkozás fejlesztés NAV Törvény KATA hasznos tippek új funkció e-számla adózás webáruház online számlaadat szolgáltatás kata 2020 nav-bekötés könyvelés kéziszámla adatszolgáltatás katás vállalkozás kata adózás marketing bejelentési kötelezettség számlasablon koronavírus biztonság felhő digitális archiválás e-kereskedelem adatszolgáltatási kötelezettség online számlázó nav online számla számlatömb online számla és billingo összekötés tévhitek kata adatszolgáltatás nav online számla regisztráció online adatszolgáltatási kötelezettség ügyfélszolgálat áfa e-számlázás katás számlázás pénztárgép billingo NAV bekötés számlázó program váltás katás vállalkozás bejelentése online számla regisztráció kata szüneteltetése nav adatszolgáltatás startup fintech számla adó katás vállalkozás adatszolgáltatása egyéni vállalkozás kata megszűnése kata megszüntetése kata vállalkozás megszűnése szakértői cikk online számla koronvírus nav online számla összekötés fenntarthatóság Billingo előfizetés Ingyenes Billingo társadalmi felelősségvállalás támogatás Bonácz Zsolt Webshippy webáruház logisztika integráció előlegszámla előlegszámla készítése GDPR kata bejelentés kata keret könyveléstámogatás egyéni vállalkozás indítása API könyvelői fiók egyéni vállalkozás szüneteltetése 2020 könyvelői összekötés koronajárvány nav online adatszolgáltatás Díjbekérő Proforma e-számlák díjak elismerés adatvédelmi tájékoztató adatvédelem egyéni vállalkozás szüneteltetése számlázó program választás PSD2 nyílt bankolás számlainformációs szolgáltatás számlaadatok jogszabályváltozás banki összekötés összekötés