ÚJ integráció: elérhető a Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Billingo hírek 2020.09.24. - 2 p. olvasás

Szépségipar figyelem! Szuperhasznos új integrációt élesített a csapat a napokban: elkészült a BWNET online időpontfoglaló program és ügyviteli rendszer, valamint a Billingo közös integrációja. Miért örülünk ennyire ennek a hírnek? Hogyan tudod Te is használni a munkádhoz és miért leszel érte nagyon hálás? Olvass tovább, jönnek a részletek!

Ugye már Te is fent vagy az ország legnagyobb szépészeti platformján?

A BWNET egy online időpontfoglaló rendszer és szalonszoftver komplex ügyviteli megoldásokkal. Magyarország legnagyobb szépészeti információs platformja, ahol a vendégek kényelmesen, gyorsan tudnak időpontot foglalni a kedvenc szépségszalonjukba, fodrászukhoz, borbélyukhoz, kozmetikusukhoz vagy manikűrösükhöz. 

A BWNET segítségével pillanatok alatt lehet valós vélemények alapján értékelt szakembert keresni és találni, szakterület, szalon vagy éppen város alapján. E cikk írásakor közel 1,3 millió időpontot foglaltak, több mint 2000 szakemberhez a rendszeren keresztül, az ország minden részére. 

A BWNET időpontfoglaló rendszer óriási segítség a szépségipari szakembereknek a mindennapi munka során, hiszen

  • teljesen automatikusan telik meg a naptárad új bejelentkezésekkel, 
  • nem kell folyton megszakítani a munkát az időpontkérések egyeztetése miatt, 
  • telefon, Facebook és e-mail helyett egyetlen felületre korlátozódik az időpontfoglalás, 
  • a vendégek mindig realtime láthatják a szabad időpontjaidat, 
  • manuálisan is szerkeszthető virtuális naptár alapján dolgozhatsz, 
  • rugalmasan alakíthatók és lemondhatók az időpontok, 
  • a rendszer automatikus emlékeztetőket küld SMS-ben és e-mailben, így minimalizálhatod az elfelejtett időpontokat, 
  • hasznos és izgalmas pénzügyi statisztikákat készíthetsz a szalonod működéséről, 
  • saját microweboldalon mutathatod be a szalon szolgáltatásait.

A BWNET plusz szolgáltatásaival pedig akár a készletezést, a fizeték- és jutalékszámítást, a költségnyilvántartást, a rendelési listákat, a napi, heti és havi statisztikákat és a bevételek előrejelzését is egyetlen felületen kezelheted. 

A Billingóval mostantól a számlázás is egyszerűbb

A Billingo és a BWNET integrációjával pedig mindezek mellett a számlázás is sokkal egyszerűbb, gyorsabb, sőt akár automatikus is lehet. 

Próbáld ki MOST 30 napig most ingyen a BWNET rendszer és a Billingo integrációját. Sőt, 2021. december 31-ig minden BWNET előfizetés a Billingo Master szolgáltatásait is tartalmazza.
Ez az, én is regisztrálok »

Imádni fogod! Így működik:

  • A vendéged lefoglalja az időpontját és a választott szolgáltatásokat a BWNET rendszerén keresztül. Te ezt automatikusan látod a rendszerben, egyetlen felesleges telefonhívás, e-mailezés vagy Facebookos egyeztetés nélkül. 
  • A BWNET SMS-ben és e-mailben is emlékeztetőt küld a vendégednek - 2021-év végéig  díjmentes a Billingo minden BWNET előfizetőjének -, így garantáltan nem felejti el a lefoglalt időpontot. 
  • A vendég megérkezik a kezelésre, majd a szolgáltatás végén a szolgáltatás díját egyszerűen, egyetlen gombnyomással a BWNET rendszerén belül számlázhatod ki. 
  • A BWNET automatikusan átadja a vevőre és a szolgáltatásokra vonatkozó információkat a Billingónak, ami automatikusan kiállítja és e-mailben el is küldi a számlát a vendégednek. 

Élvezd Te is a Billingo és BWNET online időpontfoglaló program összekötés előnyeit! Válassz API használatot is tartalmazó csomagjaink közül!
Megnézem

Győri Szabolcs
a BWNET ügyvezetője

Billingo - BWNET online időpontfoglaló program összekötés

Hasonló cikkek a kategóriában

10 éves a Billingo online számlázó

10 év alatt közel 100 millió számlát állítottak ki a vállalkozások a Billingóval

Billingo hírek 2024.03.25. - 4 p. olvasás

Már 10 éve részese a magyar vállalkozások életének a Billingo online számlázó, ami most ünnepli megalapításának 10. évfordulóját. A cég elsősorban a mikro-, kis...

JVSZ - Best Technology Investment - Billingo

Companies for the Future díjat kapott a Billingo

Billingo hírek 2024.02.05. - 6 p. olvasás

A Joint Venture Szövetség immár harmadik alkalommal rendezte meg a Companies for the Future Award gálát, ahol idén Besztró Szabolcs, a Billingo Operatív és Stra...

Mesterséges intelligencia kutatás

Erre használják a cégek a mesterséges intelligenciát

Billingo hírek 2024.01.08. - 5 p. olvasás

A magyar vállalkozások többsége szerint az MI időt és energiát spórol a cégeknek. A mesterséges intelligencia üzleti célú használatára már Magyarországon is ...

Billingo AI

Pénzügyi sci-fi kézikönyv a Billingótól

Billingo hírek 2023.11.17. - 2 p. olvasás

Itt a nagy leleplezés: a Billingo háza táján óriási fejlesztések folynak a háttérben, amely nemcsak a számlázást helyezi új alapokra. Vezérigazgatónk, Sárospata...

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Átalányadózol? Ez téged is érinthet!

Billingo hírek 2023.11.15. - 1 p. olvasás

Gőzerővel dolgozunk azon, hogy az átalányadózók év végi hajrája könnyebb legyen. Az utolsó negyedév sosem egyszerű egy vállalkozónak, de mi igyekeztünk azzá ten...

b2w

Formabontó és előremutató - ilyen volt a B2W Fesztivál

Billingo hírek 2023.11.06. - 6 p. olvasás

Óriási szükség van arra, hogy a vállalkozások előre tervezzenek, gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni a változásokra. A marketing területére különösen igaz e...

Back to Top