Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Billingo online számlázó júliu…
KATA - 2020.08.04. - 3 p. olvasás

Billingo online számlázó júliusi fejlesztések

Izgalmasra sikerült a nyár a megújult Billingo online számlázónál, mert a tervezett heti egynél jóval több újdonságot tudtunk élesíteni és átadni a felhasználóinknak. Ha esetleg lemaradtál az új funkciókról, olvasd el ezt a posztot, összegyűjtöttük a hónap során átadott újdonságokat.

Billingo online számlázó júliusi fejlesztések

Számlacsatolmányok funkció

Akár 10 db bizonylatot is csatolhatsz a számláid mellé

Hasznos és hatékonyságnövelő funkciót tudtunk élesíteni júliusban, aminek leginkább azok a felhasználóink örülnek, akik megrendelőlapot, szállítólevelet vagy más bizonylatot is szerettek volna a számla mellé csatolni. A Számlacsatolmány funkcióval most már ez is elérhető a Billingóban, így még átláthatóbb lesz a számlák és a hozzájuk tartozó bizonylatok kezelése és a partnernek sem több e-mailből kell összegyűjtenie az egymáshoz tartozó dokumentumokat.

A Master és Kata csomagokban számlánként 2 db, az Innovátorban pedig már 10 db mellékletet is csatolhatsz a számla mellé.

Olvass róla még többet »

Billingo számlacsatolmány

SimplePay összekötési lehetőség

Gyorsabban és egyszerűbben fizetik majd a számláidat

Sokak által várt funkció a SimplePay fizetési lehetőség bevezetése, így előre vettük a fejlesztési listán is. A megoldás bekapcsolásával vevőid a számla kiküldését követően azonnal, bankkártyával vagy SimplePay fiókjukon keresztül ki tudják fizetni a számládat. Ez azért is jó, mert gyorsabban érkeznek a bevételek, a partnereidnek pedig egyszerűbb, kényelmesebb a számlák kifizetése. 

Kattints ide a beállítási útmutatóhoz »

Billingo Simple Pay

Megújult a NAV ikonokra vonatkozó jelzési rendszer

Még egyértelműbb, beszédesebb visszajelzések a NAV adatszolgáltatásról

A számlalista oldalon minden egyes számla mellett láthatod a NAV adatszolgáltatás teljesítésére vonatkozó információkat. Ezeket a visszajelzéseket most még egyértelműbbé alakítottuk. A NAV ikonok magyarázatot a számlalista jobb oldalon felül a későbbiekben is bármikor megnézheted. 

 NAV online számlabeküldés

Egyéni partnerkedvezmény funkció

Állíts be állandó kedvezményeket akár minden egyes partneredhez

Az új funkcióval nem kell minden egyes számlán újra és újra rögzítened a partnernek adott kedvezményeket. Mostantól ezt a partner adatainál is megadhatod, így az adott partnernek járó kedvezményt automatikusan kiszámolja és rögzíti a Billingód a számlán. Természetesen a kedvezmény mértékét a számla kiállítása során, utólag is módosíthatod.

Partner adózási típus megadási lehetőség

Újabb segítség a NAV adatszolgáltatás sikeres teljesítéséhez 

A NAV adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt minden belföldi adóalanyok közötti számláról adatot kell szolgáltatni az adóhatóságnak. Ennek megfelelően, ha a partner adószámmal rendelkezik, annak a számlán is szerepelnie kell. Az adózási típus megadási lehetőség ennek rögzítését könnyíti meg és alapot biztosít az adatszolgáltatásra is.

A funkció manuális számlakiállítás és tömeges számlagenerálás esetén is megkönnyíti az adószám megjelenítését. Az adatátadási lehetőség pedig API-val számlázó felhasználóink számára is adott, ha az átadó rendszer is fel van rá készítve. 

Tudj meg róla többet »

Partner adózási típusának megadása

Automatikus számlakiegyenlítés a Cashbookban

Azonnal szinkronizálnak a Billingóban rögzített számlakiegyenlítések a Cashbookba

Új funkcióval bővült a Cashbook pénzügyi nyilvántartó rendszer és a Billingo integrációja is. Az új, automatikus számlakiegyenlítés funkcióval a Billingóban fizetettre állított státuszt szinkronizáljuk a Cashbook felé, és ha a két rendszer összeköttetésben van egymással, akkor a státusz a Cashbookban is megjelenik. Így a két rendszer adatai mindig szinkronban lesznek egymással.

Itt írtunk róla részletesen is »

Cashbook automatikus számlakiegyenlítés

Shopify adószám bekérési megoldások

2 működőképes adószámbekérési lehetőséget dolgoztunk ki az adószám bekérésére

A Shopify webáruház rendszert használók számára komoly fejtörést okozhatott a NAV adatszolgáltatási kötelezettség bővítése, mert a Shopify, külföldi webáruház lévén nem követte le a hazai jogszabályokat. Ennek megoldására dolgoztunk ki 2 lehetséges módot a Shopify webáruház-tulajdonosok részére.

Kattints ide a részletekért »

Shopify adószám bekérési megoldások

Nincs még Billingo fiókod? Regisztrálj egyet ingyen!
Regisztrálok

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top
online számlázás vállalkozás NAV nav online számla KATA adózás könyvelés webáruház kéziszámla marketing integráció koronavírus szakértői cikk számlasablon biztonság számlázó program váltás pályázat átalányadó digitális archiválás Billingo ajánlói rendszer fintech áfa API pénztárgép ügyfélszolgálat devizás számlázás online fizetés GDPR bankszámlaszám kiva adóváltozás 2023 adózás tao webshop létrehozás digitalizáció adóbevallás egészségbiztosítás vállalati egészségbiztosítás adathalászat övtj napelem-pályáza napelem pályázat napelem napkollektor pályázati kiírás tender pályázati feltételek shopify patreon etsy weboldal digitalizálás költségcsökkentés egyéni vállalkozás hipa biztosítás kiégés burnout esélyegyenlőség társadalmi felelősségvállalás számla kelte számla teljesítés fordított áfa fordított adózás teszor teáor prémium magyar állampapír infláció inflációkövetés inflációkövető PMÁP befektetés helyi iparűzési adó iparűzési adó adókártya adóazonosító jel adóazonosító őstermelő őstermelők őstermelő adózás kiegészítő őstermelői tevékenység ingatlan bérbeadás vállalkozóként ingatlan bérbeadás lakás kiadás katásként átalányadózó lakáskiadás kiadó ház adókonferencia adózás 2023 adótörvény digitális névjegykártya beszállító beszállítás áremelés munka törvénykönyve mtk. munkajog változások minimálbér garantált bérminimum teljesítménybér