MOST 20% kedvezmény

MOST 20% kedvezmény

Billingo Business csomagokra, benne az Átalányadó Asszisztens Plusszal.

maradt az akció végéig
maradt az akció végéig
Bezárás
Billingo.hu A Billingo online számlázó blogja. Gyors és élvezetes elektronikus számlázás.
Blog / KATA / Billingo online számlázó júliu…
KATA - 2020.08.04. - 3 p. olvasás

Billingo online számlázó júliusi fejlesztések

Izgalmasra sikerült a nyár a megújult Billingo online számlázónál, mert a tervezett heti egynél jóval több újdonságot tudtunk élesíteni és átadni a felhasználóinknak. Ha esetleg lemaradtál az új funkciókról, olvasd el ezt a posztot, összegyűjtöttük a hónap során átadott újdonságokat.

Billingo online számlázó júliusi fejlesztések

Számlacsatolmányok funkció

Akár 10 db bizonylatot is csatolhatsz a számláid mellé

Hasznos és hatékonyságnövelő funkciót tudtunk élesíteni júliusban, aminek leginkább azok a felhasználóink örülnek, akik megrendelőlapot, szállítólevelet vagy más bizonylatot is szerettek volna a számla mellé csatolni. A Számlacsatolmány funkcióval most már ez is elérhető a Billingóban, így még átláthatóbb lesz a számlák és a hozzájuk tartozó bizonylatok kezelése és a partnernek sem több e-mailből kell összegyűjtenie az egymáshoz tartozó dokumentumokat.

A Master és Kata csomagokban számlánként 2 db, az Innovátorban pedig már 10 db mellékletet is csatolhatsz a számla mellé.

Olvass róla még többet »

Billingo számlacsatolmány

SimplePay összekötési lehetőség

Gyorsabban és egyszerűbben fizetik majd a számláidat

Sokak által várt funkció a SimplePay fizetési lehetőség bevezetése, így előre vettük a fejlesztési listán is. A megoldás bekapcsolásával vevőid a számla kiküldését követően azonnal, bankkártyával vagy SimplePay fiókjukon keresztül ki tudják fizetni a számládat. Ez azért is jó, mert gyorsabban érkeznek a bevételek, a partnereidnek pedig egyszerűbb, kényelmesebb a számlák kifizetése. 

Kattints ide a beállítási útmutatóhoz »

Billingo Simple Pay

Megújult a NAV ikonokra vonatkozó jelzési rendszer

Még egyértelműbb, beszédesebb visszajelzések a NAV adatszolgáltatásról

A számlalista oldalon minden egyes számla mellett láthatod a NAV adatszolgáltatás teljesítésére vonatkozó információkat. Ezeket a visszajelzéseket most még egyértelműbbé alakítottuk. A NAV ikonok magyarázatot a számlalista jobb oldalon felül a későbbiekben is bármikor megnézheted. 

 NAV online számlabeküldés

Egyéni partnerkedvezmény funkció

Állíts be állandó kedvezményeket akár minden egyes partneredhez

Az új funkcióval nem kell minden egyes számlán újra és újra rögzítened a partnernek adott kedvezményeket. Mostantól ezt a partner adatainál is megadhatod, így az adott partnernek járó kedvezményt automatikusan kiszámolja és rögzíti a Billingód a számlán. Természetesen a kedvezmény mértékét a számla kiállítása során, utólag is módosíthatod.

Partner adózási típus megadási lehetőség

Újabb segítség a NAV adatszolgáltatás sikeres teljesítéséhez 

A NAV adatszolgáltatási kötelezettség bővítése miatt minden belföldi adóalanyok közötti számláról adatot kell szolgáltatni az adóhatóságnak. Ennek megfelelően, ha a partner adószámmal rendelkezik, annak a számlán is szerepelnie kell. Az adózási típus megadási lehetőség ennek rögzítését könnyíti meg és alapot biztosít az adatszolgáltatásra is.

A funkció manuális számlakiállítás és tömeges számlagenerálás esetén is megkönnyíti az adószám megjelenítését. Az adatátadási lehetőség pedig API-val számlázó felhasználóink számára is adott, ha az átadó rendszer is fel van rá készítve. 

Tudj meg róla többet »

Partner adózási típusának megadása

Automatikus számlakiegyenlítés a Cashbookban

Azonnal szinkronizálnak a Billingóban rögzített számlakiegyenlítések a Cashbookba

Új funkcióval bővült a Cashbook pénzügyi nyilvántartó rendszer és a Billingo integrációja is. Az új, automatikus számlakiegyenlítés funkcióval a Billingóban fizetettre állított státuszt szinkronizáljuk a Cashbook felé, és ha a két rendszer összeköttetésben van egymással, akkor a státusz a Cashbookban is megjelenik. Így a két rendszer adatai mindig szinkronban lesznek egymással.

Itt írtunk róla részletesen is »

Cashbook automatikus számlakiegyenlítés

Shopify adószám bekérési megoldások

2 működőképes adószámbekérési lehetőséget dolgoztunk ki az adószám bekérésére

A Shopify webáruház rendszert használók számára komoly fejtörést okozhatott a NAV adatszolgáltatási kötelezettség bővítése, mert a Shopify, külföldi webáruház lévén nem követte le a hazai jogszabályokat. Ennek megoldására dolgoztunk ki 2 lehetséges módot a Shopify webáruház-tulajdonosok részére.

Kattints ide a részletekért »

Shopify adószám bekérési megoldások

Nincs még Billingo fiókod? Regisztrálj egyet ingyen!
Regisztrálok

Címkék

Blog cikk értesítő

Blog cikk értesítő

Iratkozz fel, ha szeretnél tudni a számlázással kapcsolatos legfrissebb hírekről és érdekelnek az akciók.

Back to Top